Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke informatie op de site over de maten.

niks

Pluspunten

Mooie producten. Snelle levering.

Pluspunten

Superleuke kleding van goede kwaliteit en snelle bezorging

Pluspunten

Goede kwaliteit, leuke website, mooie kleding, origineel, snelle levering, grappige mail wisseling, leuke acties

Graag de sokken meer op voorraad :)

Pluspunten

Snelle bezorging, prima ruilservice en duidelijke omschrijving

none

Pluspunten

Hele snelle levering, hartstikke leuke doos waarin de kleding komt. Het wordt echt heel leuk gebracht met allerlei tekstjes etc. Zelfs voordat je de kleding hebt uitgepakt is het al een feestje! Verder is de kleding van goede kwaliteit, dat voel je echt.

Het is jammer dat je gelijk 3 stuks moet kopen om een stuk minder te betalen, want het scheelt echt veel.

Pluspunten

Super leuke en positieve marketing. Dit maakt het internet shoppen een stuk 'gezelliger'. Chapeau a tout :-)

Het zou fijn zijn als kleding op maat gezocht kan worden. Als ik een leuk kledingstuk zie en erop klik om vervolgens te zien dat mijn maat is uitverkocht, voelt dat toch als een lichte teleurstelling.

Pluspunten

hele leuke en zeer betaalbare kleding snelle service leuk concept met die franse inslag!

Pluspunten

Wat een super leuk idee dat filmpje met Manuel broek man! En die doos ook echt super schattig en dan heb ik het nog niet gehad over de zakjes waar de kleding inzat! Ik werd er erg vrolijk van!

verkoop punten regio Rotterdam!! Z'n leuk merk dit!

Pluspunten

Mooie site, goede communicatie mails, filmpje over bezorging geweldig goed met 2CV. Mooie verpakking snelle levering

3 verschillende prijzen maakt het ingewikkeld en minder aantrekkelijk om nog iets te bestellen moet dan altijd in 3 vous zijn, tenminste als je eigenlijk niet meer wil betalen en wie wil dat nou niet! commercieel vind ik dat super verzonnen. Maar mij weerhoudt dat van een volgende aankoop

Pluspunten

Je m'appelle est un magasin de rêve! Een fantastische boutique met een geweldig assortiment en marketing waarbij je jezelf direct in Franse sferen waant. Je m'appelle laat je de warmte en levendigheid van Montmartre voelen, op een regenachtige dag in Nederland!

Désolée, je n'en ai pas... Je dirais un magasin superbe. :)

Pluspunten

Super leuk hoe de Franse toon in alle aspecten doorgevoerd is! Zelfs op de doorgaans saaie verpakkingen is het nu een petit fete! Mes compliments!

Niets kunnen ontdekken!

Pluspunten

Snelle service, ook met omruilen!

Pluspunten

Snel. Duidelijke site. Vriendelijke communicatie.

Pluspunten

Snelle levering en je kunt online je order tracken en hoeft dus niet de gehele dag thuis te blijven. Kleding die je niet overal kunt kopen, dus je koopt echt iets speciaals!

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitsverhouding Snelle levering Goede service Fijne website

Betalen met afterpay

Pluspunten

Leuke, goede kleren, snelle levering en een klantenservice die snel en vriendelijk te hulp schiet waar nodig!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service. Leuke kleding

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit, leuk assortiment

Meer keus uit navy kleur zou fijn zijn...verder 'top' !

Pluspunten

Zeer duidelijke site en makkelijk om bestelling te plaatsen. Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van hoe en wat met je bestelling. De dag na bestelling stond pakketdienst al voor de deur. Met een heel netjes en leuk verpakt pakketje. Alleen verpakking is al heel leuk om te krijgen. Dus zeker een dikke 10 voor Je m' appelle !!!! Absolute aanrader en ik ga zeker vaker bestellen.

Pluspunten

C'est une fête om bij Je m'appelle une commande te mogen plaatsen. L'expérience est formidable wanneer Jean-Jacques onderweg is in z'n Deux Cheveaux! Ik was directement fan van Je m'appelle. Ook heb ik al mijn amies verteld over les vêtements très beaux en de super snelle service. Fantastique!

nog niet van toepassing, ken het pas vrij recent

Pluspunten

De levering van de kleding gaat vlot. Op maandag besteld betekent op dinsdag al in huis! Je kunt dus vrijwel meteen van je kleding genieten. Ik was een keer op vakantie gedurende een levering. Er werd netjes met me contact opgenomen en na mijn vakantie werd het pakketje gewoon opnieuw verstuurd. Ideaal! Scheelt een wandeling naar een dhl-ophaalpunt. Kortom, de klantenservice is vriendelijk en snel in zijn afhandeling. Je wordt daarnaast goed op de hoogte gehouden van acties via mailing of Facebook. En het leuke is dat je als vaste klant gewaardeerd wordt met extra aanbiedingen. Je m'appelle informeert naast goed, met veel enthousiasme, en met een knipoog, waardoor je al een lach op je gezicht krijgt als je leest dat je levering door Jean-Jacques wordt verstuurd. Tot nu toe heb ik de keren dat ik besteld heb niks terug hoeven te sturen, omdat de maten en kwaliteit van de kleding voldoen aan de verwachting. De kleding van Je m'appelle zit comfortabel en sluit mooi aan. Daarnaast is het kledingaanbod goed betaalbaar: een prima kwaliteit-prijsverhouding. Je m'appelle heeft geregeld acties, zoals de bij 3=1 laagste prijs-actie. Dat maakt het extra leuk om een kijkje te nemen in de webshop en een voordelige bestelling te doen. Alles bij elkaar raad ik je m'appelle zeker aan bij anderen. Helemaal omdat ik geregeld complimenten krijg over de leuke kleding die ik van ze draag!

Een verbeterpunt voor Je m'appelle om nog aantrekkelijker te zijn is dat ze vaker van assortiment wisselt, of een groter assortiment in zijn webwinkel aanbiedt, zoals meer accessoires. Zo is er nog meer keus om moois toe te voegen aan je kledingkast! Alhoewel, misschien is het beter voor mijn portemonnee om dat niet te doen! :p

Pluspunten

Super snelle levering! What you see is what you get.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn