Pluspunten

Te gekke kleding en prima service

Ik zou nog wel.een variant willen op het te gekke dameskostuum (krijtstreep) dat ik nu heb. Dat zit fantastisch mooi én lekker. Kom maar op met een variant met dezelfde snit!

Pluspunten

Avec je m'appelle voel ik me tres belle!

Pluspunten

Ik kwam via via uit op deze website. Het sprak me eigenlijk meteen aan, nog niet eens wetende wat ik zou verwachten. De naam op zich was al erg leuk Je m'appelle wat ik heet betekent. Ik ben dol op Frans en spreek het graag. Vandaar meteen gekeken en ja hoor wat een leuke kleding, prima prijzen echt gewoon top. Duidelijke website en prima levering. Ik zou het iedereen aanraden om hier kleding te bestellen. IK HEB AL VEEL VOLGERS!! HAHAH!!!

Wat ik wel jammer vond... Ik had een grote bestelling geplaatst maar een dag later kreeg je artikelen 3=1 dat vond ik wel heel jammer, want die korting heb ik niet kunnen pakken.

Pluspunten

Hip, betaalbaar, vrouwelijk en chique. Kortom: voel je een Francaise in het mondaine Paris!

Geen verbeterpunten. Tip: de loungebroek ( lichtblauw met sterren ) kan terug in jullie assortiment! Veek dames willen deze nog aanschaffen.

Pluspunten

Mooie site gied werkende site en zeer belangrijk een snelle site

Ik heb een grijs jogging pak besteld 1x gedragen en de broek is al lelijk aan de achterkant. Vind ik heel jammer !!

Jammer dat de Tanks(tops) niet in mijn maat (M) zijn!! Erg leuk zijn ze met die zilverenbandjes.

Pluspunten

Leuke pakketjes en de snelle levering

Pluspunten

Origineel en snel

Niets hoor! Helemaal goed

Pluspunten

Snelle levering, goede marketing; je wil graag kopen.

prijs de 1 stuks aankoop iets af naar beneden. Het verschil met 3 stuks (aanschafprijs) is dan wel heel erg groot en dat voelt niet goed.

Pluspunten

Tres bien kleding voor een mooie prijs. Snelle service. Mails met vragen worden snel beantwoord.

Alle nieuwe items ook in maat 34 svp. Verder zijn jullie toppie!

Pluspunten

Maurice, jij bent geweldig!! Amazing modern collection makes me smile every day. Ik kan niet stoppen met bestellen :-) Vroeger wilde Jean-Jacques altijd Latte Macchiato met mij drinken, maar nu heeft hij het zo druk en dat is de beste voor "Je m'appelle"! Veranderingen in de collectie zijn super top en natuurlijk speciale aanbiedingen! Bedankt voor je service en style :-)

Nog meer variaties in de collectie zo toppie zijn! Looking forward! A tout a l'heure, Je m'appelle Anna :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service, goeie kwaliteit

kleine maten xs altijd enorm rap uitverkocht, op eerste dag van reclame al! zou niet moeten kunnen graag meer xs inkopen

Pluspunten

Altijd leuke kleding voor casual of voor business. Heel happy mee!

Geen, lekker zo doorgaan.

Pluspunten

snelle levering en kwaliteit

hou jullie service net zo hoog als nu, top!

Pluspunten

Leuke spullen! Snelle levering! Grappige communicatie!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit materiaal

Pluspunten

Bestelt en ik had het super snel in huis echt top!!

Heb ik geen!! Alles is zo goed verlopen

Pluspunten

Super snelle levering, mooie kwaliteit, prima pasvorm.

Pluspunten

Leuke hippe kleding tegen betaalbare prijzen van prima kwaliteit! De omruilservice is top binnen 2 uur tegoed bijgeschreven en andere maat besteld!! En die Jean - Jacques oh la la ;-)

Geen goed site goede service en leuke kleding!

Pluspunten

Leuke kleding van mooie kwaliteit, en dan de hilarische berichtgeving dat Jean -Jaques in z'n deux cheveaux onderweg is om de bestelling te leveren , zo gaaf bedacht!! Ook de snelle levering is top! Van het assortiment word ik vrij hebberig van :)

Als je iets wil omwisselen in andere maat dan krijg je een tegoed , dat is prima , maar dat te goed is wat aan de late kant te zien on line met gevolg dat de maat die je wil hebben net weg is , dus bij ruilen tegoed iets eerder online zetten. Is mij keer overkomen maar ben daarna super aardig geholpen

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt, mooie kwaliteit van de kleding

NVT

Pluspunten

Goede kwaliteit Originele kleding Snelle levering Superleuke verpakking en communicatie Een feestje om de verpakking open te maken

Pluspunten

Leuke teksten na bestelling, persoonlijke benadering. Werkt aanstekelijk en ergens de hoop dat Jeanne-Jacques echt mijn nieuwe shirtjes komt afleveren! Echt heel leuk! Snel reactie op mail, mooie en stevige verpakking. Ziet er verzorgd uit! Er zullen meer bestellingen volgen!

Pluspunten

Snelle levering Zelfs de doos is mooi! De tekeningen, de teksten.. geweldig! de buren helpen herinneren dat het pakje heel belangrijk is humor mooie kwaliteit kleding / goede prijs helemaal top Waarom ken ik jullie nu pas? Dit is slecht voor mijn portemonnee

Geen. Ga zo door!!

Pluspunten

Goede pasvorm en kwaliteit

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn