Pluspunten

Supersnel, goede info, leuke verpakking en hrt alker belangrijkste geweldig leuke kleding

Niet

Pluspunten

Leuke kleding. Maten zijn goed en eerder aan de grote kant dan aan de kleine, dat is voor elke vrouw fijn:-) Snel geleverd en geen gezeur met verzendkosten en terugzendkosten.

Je koopt altijd meer...

Pluspunten

Snelle levering, goede retour service.

Pluspunten

Iet wat nieuwsgierig mijn eerste bestelling geplaatst. De bezorger was net zo benieuwd als ik wat er in dat leuke doosje zat. De bezorger dacht dat ik chocola had besteld :-) Ik was gelijk onder de indruk van de kwaliteit van de kleding, heerlijk zacht en een goede pasvorm. Ik houd ervan jullie hebben er een klant blij!

Geen op dit moment

Pluspunten

snelle omruilservice en snelle bezorging!

Pluspunten

Snel, makkelijk retour te sturen, grappige vorm van communiceren. Goeie kwaliteit. Origineel!

Maten vallen wat klein. Zou fijn zijn dit van te voren te weten.

Pluspunten

Ik werd al blij van de doos die om de kleding zat!! Leuke moderne verpakking, de doos heb ik bewaard en gebruik ik als opbergdoos voor papieren, hij staat in mijn vakkenkast. De kleding is mooi en goed op maat, niet dat het een L is en valt veel kleiner. De kleding spreekt mij aan omdat het betaalbaar en uniek is.

Pluspunten

Prachtige kleding van mooie kwaliteit Regelmatig nieuwe collectie Snelle levering en zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Je mapelle Anne, een tevreden klant! Snelle service (snelle antwoorden via mail en bezorging) en leuke acties waardoor het erg aantrekkelijk is om vanalles leuks te bestellen.

Tip: ga zo door!

Pluspunten

mooie kwaliteit van de kleding, uitleg per item geeft een goed beeld over hoe het kledingstuk valt, originele manier om de klant op de hoogte te houden m.b.t. de status van de bestelde items.

Tot op heden geen tips of verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding pour les petites Françaises!

Iets minder geschikt voor (boomlange) Hollandaises ;-)

Pluspunten

Snelle verzending Jammer dat bepaalde items heel snel uitverkocht zijn Goede omruilservice Leuk ingepakt Kleding blijft goed, ook na regelmatig wassen Leuke details op de kleding; goede onderscheiding Veel wisseling in het assortiment, zodat je telkens wel weer iets wilt kopen!

Jammer dat als je geen 3 items tegelijk aanschaft het best prijzig is Zoveel leuks, telkens weer, dat trekt mijn portomonnaie toch niet, haha!

Pluspunten

Snelle levering, en een super leuk concept waarbij je op een Franse manier op de hoogte gehouden worden, over de bestelling

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle reactie op de vraag, snelle levering!

Pluspunten

Grappige mails, enthousiast, snelle levering, De truien zijn echt geweldig. Ben er heel blij mee! Ook een keer iets anders dan H en M of Sissy Boy!

De blauwe trui was korter dan ik dacht. En ik zou graag een trui/jurk in het assortiment hebben met een capuchon.

Pluspunten

Snelle service, kleding netjes verpakt.

Pluspunten

Helemaal happy met mijn nieuwe jurkje en topjes. Super snelle levering ook. Krijg veel complimenten van mijn omgeving. Merci :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie materialen

Pluspunten

Snelle levering, nette levering, leuke setting (het verzenddoosje is ook erg leuk€

De website. Ik vind m niet zo overzichtelijk. Ook mbt retourneren is de gang van zaken niet helder als je, zoals ik ergens verkeerd op hebt geklikt.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Quick delivery and everything was perfect. Great quality and great clothes. Thank you!

Pluspunten

Ik heb Je m'apelle ontdekt via een vriendin en ben hier erg blij mee: wat een leuke kleding verkoopt Je m'apelle! Inmiddels heb ik al meerdere bestellingen gedaan en keer op keer erg tevreden met de inhoud van mijn pakketjes. Omdat ik vrij lang ben (en daarom ook vrij lange armen heb ;-)), vind ik het erg lastig om via internet kleding te kopen omdat meestal de mouwen te kort zijn. Bij de kleding van Je m'apelle hoef ik daar niet bang voor te zijn! Daarnaast vind ik de kwaliteit van de kleding erg goed en wordt het assortiment regelmatig aangevuld, waardoor ik bijna iedere maand wel iets nieuws in mijn kast heb hangen (voor een hele leuke prijs!). De productomschrijving op de website is erg prettig, waardoor je precies weet waar je aan toe bent (bijvoorbeeld: wanneer er staat dat je niet hoeft te strijken, hoef je dat bijvoorbeeld ook echt niet ;-)). Ook de foto's van de kleding en het model geven je een hele goede indruk van de kleding. Daarnaast is de manier van bestellen heel prettig: je ontvangt vrijwel gelijk een bevestiging en - wanneer je op tijd hebt besteld - je hebt het de volgende dag al in huis (of kun je het laten bezorgen bij één van de DHL afhaalpunten, ideaal!).

Geen!

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering!

Pluspunten

Erg blij met m'n nieuwe aanwinsten van Je m'apelle. Alle items (7) voldoen aan mijn verwachting! Zit goed en fijne lengte. Zeker voor herhaling vatbaar. En erg plezierig hoe je op de hoogte wordt gehouden van de bestelling.

Ik vind het jammer dat een behoorlijk aantal items uitverkocht zijn of niet meer in mijn maat beschikbaar. Goed teken natuurlijk.

Pluspunten

Onwijs leuke kleding. Is snel in huis. Ook heel fijn dat bij het product vermeld staat hoe de maat valt!

Die zijn er niet

Pluspunten

Fantastisch creatieve manier om je kleding te kopen en volgen! Dan ook nog een verrassing bij aflevering. Dit had niet gehoeven maar hierdoor heb ik al meerdere vriendinnen verteld over de service!

Eigelijk geen maar als ik nog 1 moet noemen zou het per stuk verpakken van kleding op een duurzamere manier willen doen.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn