Pluspunten

Leuke kleding. Duidelijke website.

Nog snellere levering

Pluspunten

Geweldige service! Op vrijdagavond besteld, zaterdag had ik het al in huis! Goed ook dat je m´appelle op de site aangeeft of iets groot, klein of normaal valt. Alle kleding die ik had besteld heb ik kunnen houden omdat het hartstikke leuk stond! Hier ga ik zeker vaker wat bestellen!

Pluspunten

Was aangenaam verrast! Superleuke verpakking die ik nu in gebruik heb om spulletjes in op te bergen. Kleding van goede kwaliteit en veel positieve reactie van vriendinnen. Keertje wat anders leuke combi's met tekst in engels/frans. Kortom erg tevreden op naar een volgende bestelling!

Geen, zo doorgaan

Pluspunten

Snelle en super orginele levering.

Pluspunten

Echt leuke kleding! Wat niet iedereen draagt (maar iedereen wel wil dragen). Snel bezorgd en goede kwaliteit. Ben echt super blij met mijn nieuwe outfit! Zelfs de doos waarin het bezorgd is, is leuk om te bewaren.

Ik maar wachten op Manuel...

Pluspunten

Snelle levering,mooie qualiteit

Pluspunten

Snelle service en goede communicatie.

Pluspunten

Super service!

Pluspunten

Origineel, goede kwaliteit, uitstekende service!

Goede klanten wat vaker gratis verzending of per stuk te laten bestellen ;-)

Pluspunten

Leuke kleding, die absoluut niet met de franse slag is gemaakt! De bestel- en verzendbevestigingen die "Maurice" stuurt zijn ook gezelliger van toon dan die van andere webshops. Een zonnetje in je mailbox! Ruilen en retourneren is gratis. Pas de probleme!

Pluspunten

Goed georganiseerd, leuke uitstraling.

Betere kwaliteit, of dezelfde kwaliteit en de prijs lager.

Pluspunten

Veel leuke dingen, voor een mooi bedrag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi verpakt. Voldoet aan verwachting

Snellere leveringstijd?

Pluspunten

Snelle service Aantrekkelijke site Leuke kleding

Ik heb normaal maat M, jullie raadden op de site aan om die maat dan ook te bestellen. Ik had toch maat L besteld. Gelukkig, want past precies. Had ik jullie advies opgevolgd, dan had alles retour gemoeten....

Pluspunten

Leuke en creatieve aanpak, goed doorgevoerd zeg! Dat maakt het ook aantrekkelijk om nog een keer de website te bekijken. Kleding is precies wat ik hoopte: goede kwaliteit en zit heerlijk En gewoon snel geleverd. Heel fijn!

Pluspunten

Snelle levering, nette afhandeling, persoonlijke benadering.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heb nu 2 keer iets besteld en het wordt super snel geleverd. De maten kloppen ook.

Ga zo door!!!

Pluspunten

leuke en makkelijke website snelle service

Pluspunten

De bestelling was super snel in huis , alles was goed en zag eruit zoals ik verwacht had

Pluspunten

Ik kocht onlangs bij Je m'appelle de 'La Pull Dress 8 - Navy' en ik kreeg een hele leuke koopervaring mee: van "je hebt smaak :-) op de factuur", tot een filmpje van Jean-Jacques die persoonlijk mijn pakketje komt bezorgen tot de verpakking. Het was echt een cadeautje om te ontvangen. Ik vond het heel speciaal!

Een wishlist zou leuk zijn. Nu kun je alleen meteen bestellen.

Pluspunten

Vrolijke benadering! Snel bericht.

Pluspunten

snelle levering, de manier waarop het verpakt word aangeleverd heel stijlvol gedaan. je word er heel vrolijk van alsof ze een kadootje komen brengen.

nog niet

Pluspunten

Ze geven snel antwoord als je een mail stuurt met een vraag. Het antwoord is uitgebreid en toegankelijk

De maat van de kleding vind ik altijd niet kloppen. Van broek heb ik 'M' en die past. Van shirt heb ik normaal ook 'M', maar deze is te krap in mijn geval.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn