Pluspunten

- alles is tot in de punten verzorgd; van bevestigingsmail, tot opvolging, tot de doos die binnen komt. - filmpje van de koerier is hilarisch. - verzendkosten zijn iets aan de hoge kant, echter het totaal pakket maakt het, het wachten en de kosten waard. Het pakketje ophalen is alsof je een kerstpakket in ontvangst neemt. - kleding is van zeer goede kwaliteit. Prijs - kwaliteit verhouding boven verwachting. - zeer draagbare en goed te combineren onderdelen. - goede beschrijving op de site, zeer volledig beeld van de kleding op alle foto's. - ik bestel zelf zelden kleding op internet omdat het een grote onderneming is, vaak past iets niet, valt het tegen etc. Omruiling is bij je m'appelle een kinderspel, en daardoor laagdrempelig. - verkoopstrategie is zeer doeltreffend, koop meer, betaal minder. Omdat de ruiling makkelijk wordt gemaakt, wil je het tegoed ook graag weer besteden. - marketingstrategie op Facebook ook zeer treffend, om mij heen hoor ik veel mensen over je m'appelle. - in de beschrijving staat dat er een snel wisselende collectie is, ik ben benoemd naar de volgende 'ronde'. Ik hoop dat ik hier een reminder van krijg. Zoals te lezen, ben ik razend enthousiast en zal dit zeker niet mijn laatste bestelling zijn. Keep up the goed work!!

- broeklengte voor de Nederlandse markt langer aanbieden.

Pluspunten

Zeer tevreden over de mooie, en natuurlijk super leuke kleding! Snelle levering en ook nog eens leuk ingepakt! Dat maakt het nog eens een extra feestje als je bestelling binnen is! Jullie hebben er een nieuwe klant bij! Ga zo door!

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding, leuke en goede service

Kleding aan de dure kant, pas bij 3 artikelen goedkoper.

Pluspunten

echt snelle levering en super kleding

niets op aan te merken

Pluspunten

Leuk, jong bedrijf!!! Supersnelle levering en een uitstekende kwaliteit.

Jullie geven aan een maatje kleiner te kopen als je twijfelt. Ik koop L ipv M terwijl ik van de meeste merken M draag!!

Pluspunten

Geweldige stijl van presenteren. We hebben hard gelachen om de mails en de belofte dat er in een deux chevaux mijn bestelling onderweg ging.

Gewoon Lkkr doorgaan zo!

Pluspunten

Door de manier van bestellen, bevestigen en verzenden waan je je elke weer in Parijs. De wijze waarop en wordt gecommuniceerd is heel persoonlijk en je zou bijna verliefd op de bezorger worden....;-)

Pluspunten

Nou eigenlijk niks, ik vind t helemaal super gaan en zeker de communicatie

Pluspunten

Snelle bezorging en ook nog eens leuk verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke kleding snelle goede levering

weinig kleren meer en vooral 36/38

Pluspunten

Goede kwaliteit, leuk verpakt! Snelle levering.

Pluspunten

De snelle levering. De snelheid en gemak om retour te sturen.

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit

Pluspunten

Snel mailcontact bij vragen, snelle verzending en creatief met op de hoogte stellen van verzending etc. Leuk!

Ik vroeg de dag na bestelling om een extra paar lucky socks omdat mijn man ze toch ook heel leuk vond. Te laat, want mijn bestelling was al verzonden. (Top natuurlijk). Maar had t klantvriendelijk gevonden als men de lucky socks alsnog na geleverd zou hebben onder dezelfde prijs afspraak binnen mijn bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, hele leuke verpakking, word goed op de hoogte gehouden, top geregeld allemaal! Merci je m'appele

Echt niets op aan te merken.

Pluspunten

Snellle service

Pluspunten

Super snel, goed en leuk verpakt, vriendelijk in communicatie

Weergave van site op mobile

Pluspunten

snelle levering goede maat-tabel lekkere stofjes en leuke prints

Pluspunten

Wie had het kunnen bedenken dat Maurice zo snel zijn weg naar mijn deur zou vinden en dat terwijl ik hem had gevraagd om het pakket deze keer ergens anders af te leveren. Al heb ik Maurice gemist, waren de buren ook aangenaam verrast door zijn professionele houding en buitengewoon vriendelijke attitude. En zoals altijd waren mijn spulletjes mooi ingepakt en voldeden ze helemaal aan de verwachting.

Een grotere collectie!

Pluspunten

snelle levering, je krijgt datgene zoals je kunt zien op de website, kwalitatief goede kleding voor een nette prijs.

blijf op deze wijze doorgaan dan blijf ik nog lang een vaste klant :-)

Pluspunten

Kleding op voorraad, snelle levering, zoals ook beschreven word. Contact over retouren of vragen worden correct en netjes teruggekoppeld en wel direct.

Ik ben meer als tevreden en vind de stijl van de kleding helemaal het einde.

Pluspunten

Snelle levering, leuk mail verkeer en mooie verpakking die door de brievenbus kan zodat je ook je pakket ontvangt als je niet thuis bent! Overzichtelijke website.

Mijn trui/jurk is na twee dagen al gaan pillen onder de armen... Wat ik heel jammer vind omdat ik m echt heel tof vind! Betere kwaliteit materiaal?!

Pluspunten

snelle levering,leuke producten

Pluspunten

Leuke mailings, snelle levering en afhandeling! Super! Leuke mode en maat is perfect! Hier ga ik vaker bestellen.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn