Pluspunten

Ik heb een heerlijke jogginsbroek gekocht, die ik lekker nu ook in de laatste periode van mijn zwangerschap aan kan! Ik ben gek op de sterren op de knieën, dus was al snel verkocht! Het is echt top kwaliteit en een enorm snelle levering! Bedankt!

Geen! Ze hebben leuke kleding en zodra ik ben bevallen ga ik snel weer bestellen maar dan wel in M'n oude maatje!

Pluspunten

Snelle levering van geweldige producten, wordt ook nog een beetje opgeleukt met wat leuke woorden, niet alleen dat iets verstuurd is. Steeds een nieuwe collectie, die ook redelijk beperkt beschikbaar is, zodat niet heel Nederland in dezelfde kleding loopt ;-) Na levering heb ik altijd een unboxing momentje, even kijken naar de verpakking (ook al leuk om te zien) en dan genieten van wat eruit komt. Heb nog nooit iets hoeven terug sturen omdat het niet goed was, alleen een keer een broek geruild vanwege de maat. Dat was ook zo makkelijk geregeld, ik had het nieuwe product al in huis voordat de retour verzonden was!

Ga zo door, inmiddels komt een groot deel van mijn garderobe kast uit jullie magazijn. Pas alleen goed op met de kwaliteit van de producten, shirts met opdruk worden erg snel vaal in de was.

Pluspunten

De leukste site die ik tegen ben gekomen de laatste tijd Van mijn bestelling dus geen spijt De postbode bracht mijn pakketje heel gauw En voor de spiegel riep ik wauw Met deze geweldige jurk ben ik heel erg blij En binnenkort vast weer iets moois erbij voor mij

Pluspunten

Formidable service, vetements tres comfortable et Jean tres vite

Pluspunten

Snelle levering, mooie fashionitems.

Onduidelijkheid over de teruggave over de 'refund', aangezien één item meer kost als je het alleen bestelt dan als je drie items bestelt. Worden bijvoorbeeld de prijzen van de twee gehouden items aangepast (cq verhoogd) omdat je niet drie items gehouden hebt? Krijg je dus minder terug dan je voor het geretourneerde item betaald hebt?

Pluspunten

leuke site, leuke kleding leuke mailing-stijl, heel informeel

op de dhl site zijn de aflever/ophaal punten niet actueel (ik woon in wageningen, en de locatie op de Junusstraat bestaat niet)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Mooie producten (design, materieel) Geeft een goede gevoel (kleine berichtjes op dozen, labels enz)

Nog meer variety nodig Kan zeker goedkoper

Pluspunten

Snelle levering en leuk aanbod

Mooiere website maken

Pluspunten

snelle levering en service, hele goede kwaliteit van de kleding tegen over de prijs, maten vallen normaal, wat ik heel belangrijk vind.

geen verbeterpunten voor dit bedrijf, misschien is het leuk een spaar actie met punten die je later in kan leveren op een bestelling etc.

Pluspunten

Leuke site, originele kleding. Alles thematisch met Franse teksten, briefpapier, fantastische verpakking met leuke teksten, ik hou ervan!

Pluspunten

Wat een kadootje om weer een bestelling van Je m'appelle te ontvangen! Mooie unieke kleding van een goede kwaliteit die past bij mij!

Geen! Het is erg fijn dat de pakketjes meestal door de brievenbus passen waardoor ik na t thuiskomen van een werkdag wordt verrast met een pakketje

Pluspunten

Super snelle bezorging van " onze " Jean-Jeacques. De kleding is heel leuk, zit lekker, comfortabel en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Jemapelle maakt er een feestje van om bij hun kleding te bestellen. Door geregeld nieuwe items te plaatsen op hun site, de manier waarop ze op een hele grappige manier de klant betrekken bij de levering tot aan de eventuele retournering. Jemapelle weet wat de klant wil! Sjapoo!

Misschien ook eens kledingstukken toevoegen met een felle kleur.

Pluspunten

C'est formidable! De site is duidelijk, de communicatie is dik in orde en de kleding is van een uitstekende kwaliteit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en leuke kleding!!

Pluspunten

Wat een prachtige kleding! Mooie kwaliteit waardoor het erg comfortabel is om te dragen. Het pakketje werd snel geleverd en ook het filmpje wat je krijgt als je besteld hebt is absoluut niet vervelend... ;). J'adore Je m'appelle <3!

Mijn vriend was thuis toen het pakketje geleverd werd. Hij vroeg aan de bezorger wat het was en die zei: "ik denk chocolademelk ofzo". Hahaha! Op de doos staat chocolat de l'amour, vandaar :)

Pluspunten

Leuke kleding voor een goede prijs en een geweldige service!

Ik kan er geen bedenken!

Pluspunten

Leuke collectie kleding, voor de eerste keer wat besteld, 2 dagen later was de sweatjurk die ik wilde weer in mijn maat verkrijgbaar, daar wacht ik nu op. Maarre, geen Jean-Jacques hoor, maar een lompe, ongeduldig man van DHL, die (toen hij me in het trappenhuis hoorde) het pakketje op de trap neerlegde en weg ging... Onze bezorger van PostNL is een stuk vriendelijker ;-)

Tja, DHL... Voor mij een reden om heel goed na te denken of ik wel iets wil bestellen. Op de doos staat of de bezorger bij afwezigheid het af wil leveren bij de buren. Ben benieuwd of de bezorger dat ook daadwerkelijk doet. Ik zou een 10 hebben gegeven als de levering door PostNL zou worden verzorgd.

Pluspunten

Snelle levering en originaliteit! Het filmpje in je bevestiging is al hilarisch! Oelalalaaa! Ik zag mijn fransman al aankomen in zijn zwart wit gestreepte shirt op een oude racefiets met mijn bestelling! En de doos waar alles inzit is ook al zo leuk!

Instagram :-)

Pluspunten

Fantastische service, website, mails, verpakkingsmateriaal en de snelle aflevering is helemaal perfect

Pluspunten

Mooie en grappige verzorging van het pakketje! Erg blij met de tanktops!

Pluspunten

Nette snelle aflevering Update nieuwe artikelen, maar ook de sale Positieve prijs/ kwaliteitsverhouding

Antwoorden op een gestuurde mail

Pluspunten

Makkelijk gratis terugsturen

Pluspunten

Snelle levering Mooie kleding

nog geen

Pluspunten

HIppe kleding! Presentatie van kledingsstukken (foto's vanaf veel kanten) Heldere, compacte collectie Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Kwalitatief goede kleding.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn