Pluspunten

Snelle en correcte communicatie. Goede acties. Snelle omruilservice. Scherpe prijzen. Goede kwaliteit. Overzichtelijke website. Leuke collectie.

Pluspunten

Sommige kleding ziet er anders uit dan beschreven is

Pluspunten

Snelle levering, kwalitatief uitstekende kleding, superbe!!

Rien

Pluspunten

Snelle levering, leuke communicatie, goede kwaliteit van de kleding

Moeilijk kiezen tussen al deze leuke kleding

Pluspunten

Leuke kleding voor leuke prijzen

Pluspunten

Snelle levering, mooi uitziende verpakking het leek wel een kadootje.

Geen idee

Pluspunten

Je t'aime Je m'appelle ,kleding dat sportief is en heerlijk zit is meestal niet vrouwelijk,sexy en chic tegelijk. Nou bij Je m,appelle dus wel!

De toch altijd kleine deceptie als ik de deur open doe en mijn eigen postbode zie staan.

Pluspunten

Na contact opgenomen te hebben, omdat na vier dagen mijn bestelling er niet was, toch een snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

als je een gratis scarf aanbiedt, is het niet handig dat je dit zelf nog in je boodschappenmandje moet doen. Zou automatisch moeten gaan, dit is niet klantvriendelijk!

Pluspunten

Perfect passend kleding bij eerste bestelling. Goede kwaliteit, glamorous.

Pluspunten

's Middags bestelling gedaan, de volgende dag al bezorgd! Leuke verpakking Mooie stoffen

Kan ik nog niet beoordelen, Wellicht na een volgende bestelling, of niet.

Pluspunten

Snel gereageerd en verzonden, je wordt op de hoogte gehouden met leuke mails en het zit in een bewaardoos verpakt.

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Super service, snelle levering, goede retour service !

Pluspunten

Ontzettend snelle levering, en netjes en leuk verpakt. Leuke kleding!

Soms jammer dat je echt 3 producten moet kopen om de producten voor de sale prijs te kopen.

Pluspunten

Snelle en correcte service, netjes afgeleverd+ elke zending is een kadootje! De kleding is mooi, origineel en van goede kwaliteit. Als ik Je m´appelle draag voel ik me altijd `tres speciale`!

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding, goede pasvorm

site mag iets minder popi jopi

Pluspunten

Leuke en kwalitatief goede kleding met een fantastische leuke aankleding vd verpakking. Het voelt als een kadootje wanneer het pakketje nezorgd wordt, de doos is al zo ontzettend leuk!

Maten zijn niet stabiel, soms valt het groot soms klein, misschien toevoegen ad tekst of iets normaal, klein of groot valt. De standaard tekst die er nu op staat volstaat niet. Het ruilen vind ik ook niet eenvoudig, aanvinken is duidelijk, maar maak ook plaats voor het invullen waarvoor je iets wilt ruilen.

Pluspunten

Leuk,hip jong merk met super basis kleding

Ga zo door!!

Pluspunten

altijd een cadeautje om te krijgen, leuk verpakt, krijg er altijd reacties op van welk bedrijf het doosje komt. De kleding is precies mijn ding. Vrouwelijk, maar toch ook stoer. Mooie afwerking. Een feestje om deze originele stukken te dragen. En ook hier geregeld de vraag waar ik toch die leuke kleding vandaan heb.

Ik zou het niet weten eerlijk gezegd. Ga zo door.....en een uitbreiding van de collectie mag altijd natuurlijk!

Pluspunten

De administratief behandeling komt verukkelijk positief over. Zo leuk gevonden, daar alleen al door kun je niet wachten tot je pakje arriveert

Ben nog maar kort klant en heb tot nu toe geen verbeterpunten. Maten en advies is prima, kwaliteit is top, uitstraling van de kleding is super en het draagt heerlijk. Tot nu toe niets dan lof!

Pluspunten

grappig, klantgericht, erg prettig en vertrouwd. Mooie producten van goede kwaliteit.

jurkjes en sweatdresses zijn gemaakt voor vrouwen met grote borsten. Tip om ook aan vrouwen te denken die minder bedeeld zijn.

Pluspunten

Kwalitatief mooie kleding voor een goede prijs. Leuke collecties met regelmatig nieuwe items. Snelle levering en leuke communicatie hierover.

Niet zo vaak zo veel leuke nieuwe items uitbrengen, dat zou mij geld schelen ;-).

Pluspunten

Snelle service Enthousiasme Mooie verpakking

Veel van mijn maat is niet leverbaar. Vind ik jammer. Ik zou graag zien dat het dan wel leverbaar is, maar dat de levering bijvoorbeeld langer duurt. Wanneer dit aangegeven is, vind ik dat geen probleem.

Pluspunten

Prima kwaliteit. Snelle levering.

Pluspunten

De kleding is geweldig en de verzending heel snel.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn