Pluspunten

wat leuk zijn jullie! als eerste het grappige filmpje van de chauffeur vanuit het mooie France naar NL, en dan komt het pakje ook inderdaad zoals beloofd de volgende dag aan, in prachtige doos met mooie teksten erop en ook nog mooie brief erbij als pakbon, met complimenten aan mijn smaak :) maakt het helemaal af! En de producten ben ik super blij mee! Heel mooi, lekker warm en kreeg direct zin om jullie te liken op fb, dus die like zit in jullie pocket! Merci!!

Pluspunten

Vrolijke FB campagne, goede kwaliteit kleding, snelle levering, aansprekende verpakking.

Meer kledingstukken in de collectie opnemen. BV goede basics met boothals lijn. En de mooie tanktops (lange versie) ook uitbrengen met goudkleurige bandjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vorige levering was leuk Wisselende collectie Betaalbaar

Zorgen dat de leveringen overeenkomen met de bestelling Zorgen voor first time fix

Pluspunten

Snelle service, goede bereikbaarheid, goede (gebruiksvriendelijke) website en mooie producten. Pakje was ook goed verpakt. Klasse!

Geeneen, ga zo door! Ik koop hier gauw weer.

Pluspunten

Zeer snelle levering, mooie kwaliteit, super klantenservice, leuke kleding met kleine subtiele details die zich zo goed onderscheid van de massa

Acties zijn soms niet helemaal duidelijk, maar voor de rest top!

Pluspunten

Goede kleding voor een betaalbare prijs, top!

Pluspunten

Ik heb twee shirtjes gekocht bij Je m'appelle en ik vond het heel fijn dat ze de volgende dag al bezorgd werden. Ik ben dr echt super blij mij en ze zitten super lekker. Zit in de eerste van de brugklas en al mijn vriendinnen vroegen toen ik de shirtjes aan had direct waar ik ze had besteld en dat ze zo leuk zijn. groetjes Zoe

Pluspunten

Snelle levering, artikelen zagen er in t echt precies zo uit als digitaal. Goede omschrijving van de artikelen.

Niks te verbeteren ;-) alles prima

Pluspunten

Service snelheid van levering en de producten zijn super. Ik vind het heel spannend in dingen online te bestellen. En dit ging echt super!!!

Pluspunten

snelle levering tikkie anders dan anders betaalbaar leuke vormgeving overzichtelijke site collectie veranderd paar x per jaar/seizoen

uitbreiden met bijv poncho's ondergoed zwemkleding, handdoeken, tassen etc etc

Pluspunten

Superleuke kleding, mooie fijne stof en natuurlijk erg hip!

Kom maar op met nog meer leuke toevoegingen zoals sjaaltjes enz.!

Pluspunten

Overzichtelijke website, gratis verzenden en gratis retour en de mogelijkheid om iets om te ruilen tegen de 3 is 1deal. Ik ben zelf gek op sterren, en jullie hebben vaak kleding met sterren.

Vaste klanten punten laten sparen voor bijvoorbeeld korting op je volgende bestellingen zodat je vaste klant blijft en bij jullie blijft bestellen!

Pluspunten

Supersnelle levering, grappige verpakking, prima service 1

Pluspunten

Correcte prijs en snel geleverd

Nog niet, was de eerste keer en dat ging prima

Pluspunten

Super qualiteit, snelle levering op een orginele manier!

Pluspunten

Snelle service. Mooie degelijke spullen

Pluspunten

Fijne service (leuk mailcontact gehad) en leuke kleding uiteraard.

De gangbare maten zijn nu snel uitverkocht. En ik zou meer nette broeken willen bestellen voor mijn werk.

Pluspunten

Duidelijke communicatie via de mail. Leuke website. Netjes en goed verpakte zending. Duidelijke retourinstructies. Alles eigenlijk:)

Geen. Tot nu toe alles perfect.

Pluspunten

Supersnelle levering. Heel erg leuke kleding met een goede pasvorm. Top bedrijf die ik iedereen aan kan raden. Op jullie site geattendeerd door een collega. Ben haar heel dankbaar!

Nog niet één kunnen bedenken ;-)

Pluspunten

Supersnelle levering! Leuke verpakking. Mooie kwaliteit sjaals. Leuke aanbieding, aantrekkelijke prijs.

Ik vind het nog lastig om de grote sjaals mooi geknoopt te krijgen bij mijn kleding. De sjaal is vierkant. Nog soort gebruiksaanwijzing met fotos een idee?

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke site. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de bestelling

Pluspunten

Altijd een cadeautje als de mail binnenkomt dat de auto vanuit Montmartre met mijn kleding weer onderweg is naar mijn huis. Mooie kleding met een goede pasvorm wat ook blijft na vele malen wassen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk qua maten en goede kwaliteit spullen

Duidelijker vermelden wat de levertijd is

Pluspunten

Supersnelle afhandeling van mijn bestelling, 2 mooie oversized shawls. De bestelling was verpakt in een doos waar ik blij van werd. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Pluspunten

Voor de 2e keer iets besteld. Je m'appelle is een webshop 3.0. Ze creëert op een briljante manier een beleving rondom een online aankoop, waar fysieke winkels veel van kunnen leren. Sfeer, aandacht en emotie zijn kernwoorden. Maurice die de communicatie verzorgd, Jean-Jacques die je 'meeneemt' op reis vanuit la douce France...en de verpakking? Te gaaf om weg te gooien, dus die staat inmiddels als decoratie in onze wandkast :-) Ben ik nog iets vergeten? Oh ja, de aankopen zijn, net als de vorige keer, conform de omschrijving van hoge kwaliteit.

Open een fysieke winkel in Enschede met Jean-Jacques als gastheer ;-)

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn