Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

Pluspunten

Zeer vlotte levering, prima prijs kwaliteits verhouding. Retouren en terug gave van geld ook vlot netjes en zonder probleem. De twee grote shawls die ik besteld heb, super gaaf voor mij. Maar toen ik thuis kwam uit m'n werk; mama we hebben nieuwe dekens en lekker warm. Er is ook een plekje voor jou op de bank onder een warm plekje... Tja multi inzetbaar dus. Broeken zitten super goed.

Sommige producten erg snel uitverkocht. Is natuurlijk voor jullie positief maar voor mij soms jammer . Maar verder ga zo door!

Pluspunten

Persoonlijk Fun Snel

Niets.

Pluspunten

Goede kwaliteit. Super snelle levering.

Pluspunten

Leuke kleding, leuke prijzen!

Als je een van de drie bestelde artikel terug stuurt zou je het nieuw te bestellen artikel eigenlijk ook voor de (3 stuks)prijs moeten kunnen kopen! Je koopt immers drie artikelen!

Pluspunten

- Snelle bezorging. - Mooie Kwaliteit. - De kleding zit erg lekker.

Die heb ik eigenlijk niet!!

Pluspunten

Klantvriendelijk!! Reageren snel en lossen problemen heel Eenvoudig op! Top service

Geen, ga zo door!!

Pluspunten

snelle service kwaliteit prijs lijkt me goed, ga ik nu dus beleven...

website was niet helemaal up to date: voorbeeld jullie maken reclame voor 2 shawl's voor 30 euro maar nadat ik alles had ingevuld bleken ze te zijn uitverkocht

Pluspunten

snelle reactie via mail snelle bezorging leuke kleding

Pluspunten

Onlangs mijn 2e bestelling geplaatst. (eigenlijk 3e, bij 2e ging iets mis, waardoor die niet was doorgekomen helaas, waarna mijn favoriete item uit voorraad was) Verder zeer positief over de service en hele mooie kwaliteit kleding! De shirts dragen heerlijk en de broek met de bies aan de zijkant heb ik inmiddels in 2 kleuren, omdat hij super lekker draagt en ook nog eens heel leuk staat! Alles zit ook heel netjes ingepakt in een leuk doosje. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen :)

Gratis verzenden zou helemaal top zijn ;) Verder: ga zo door!

Pluspunten

Goed duidelijk imago. Goede service vooral qua verzendtijd goede prijs-kwaliteit verhouding

Sporty linnen katoen beachlook aanhouden!! In truien t shirts tops tunieken en jurken. Vooral easy going met beetje glam. En accesoires pet hoed sjaals tassen gymp stoffen espadrilles.

Pluspunten

Kleding is goede kwaliteit, webshop is duidelijk en overzichtelijk, retourneren of ruilen gaat ook makkelijk en snel! Jullie zijn top!

Ik ben altijd zo blij dat jullie kleding tenminste lang is met lange mouwen. Ik ben 1.80 en heb vaak het probleem dat de mouwen dan te kort zijn. Helaas is het laatste tuniekje wat ik had besteld toch met te korte mouwen, ook al heb ik een L besteld. Dat wordt toch weer de mouwen oprollen tot driekwart. Jammer.

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

Pluspunten

Zeer snelle levering van de bestelde producten. Binnen 2 dagen in huis! Kwaliteit van de kleding is erg mooi. Heb het nog niet gewassen maar weet zeker dat het mooi zal blijven. Op naar mijn volgende bestelling(en).

Pluspunten

Ziet er allemaal top uit, snel, leuk verpakt, en de kleding zit heerlijk.

Ik vind de lange broeken wel aan de korte kant die mogen wel langer.

Pluspunten

Zeer leuke kleding, met altijd weer nieuwe leuke dingen en snelle service. De joggingspakken, zitten echt heerlijk! En hoe meer je besteld, hoe goedkoper het wordt

Misschien een iets breder assortiment, alles lijkt vaak op elkaar. De kwaliteit kan iets beter, heb een vest waar sterren opzitten, die na 1x wassen al los lieten.

Pluspunten

Leuke kleding, leuke prijs, snel geleverd in een mooie doos

Niets eigenlijk

Pluspunten

Alles klopt ..... Goeie site, maten kloppen, goede stoffen, net even wat anders, op tijd bezorgd, leuk ingepakt. Eigenlijk is elke bestelling een klein feestje. Steekt marketing technisch geweldig in elkaar.

selecteren maat werkt niet altijd goed op de site

Pluspunten

Heel leuke originele kleding die ook nog eens superlekker zit. Vaak nieuwe items in de shop. En dan ook die gezellige emails en filmpjes die je bestelling begeleiden. Ik verwacht elke keer Manuel Broekman als de deurbel gaat....

Pluspunten

Alleen maar positief, verhaal van Jean-Jaques is magisch!

Pluspunten

Zeer klantgericht, goede kwaliteit, leuke collectie en snelle service

Pluspunten

Snelle service, mooie kwaliteit kleding voor weinig als je 3 producten tegelijk koopt. Wel verleidelijk. Goede service, bij een vraag via mail staan gelijk voor je klaar en denken met je mee.

Pluspunten

Snelle levering, grappige communicatie die bezorger film is echt geweldig. Geen verspilling van verpakkingsmaterialen. Roept een leuke sfeer op.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.