Pluspunten

Snel, persoonlijk en niet onbelangrijk: leuke kleding!

Meer maten op voorraad; met name de kleinere maten zijn snel uitverkocht.

Pluspunten

Snelle levering, goede service en goede communicatie

Pluspunten

Prima service!

Meer variatie

Pluspunten

Niet alleen kwam de kleding aan in een prachtige doos waar ik alleen al vrolijk van word, maar ook alle kledingstukken die ik besteld had zaten als gegoten. Wanneer je kleding besteld, hou je in je achterhoofd vaak dat wellicht een of twee (en in het slechtste geval de hele bestelling) kledingstukken niet voldoen aan je eisen. In mijn geval zaten alle 3 de kleding stukken goed die ik besteld had, waren ze alle 3 naar verwachting en werden ze ook nog goedgekeurd door mijn vriend. Topbestelling, -levering, -kledinglijn.. Gewoon een hele fijne bestelling!

Wellicht kan er ook een deal aangeboden worden wanneer een klant 2 kledingstukken wil bestellen i.p.v. 3, aangezien je niet altijd 3 kledingstukken nodig hebt (of het geld ervoor hebt op dat moment).

Pluspunten

Leuke kleding genoeg keus

-geen

Pluspunten

Onwijs mooie en leuke kleding Superfijne service

Pluspunten

prijs/kwaliteit, snelheid levering, communicatie

Pluspunten

Nette duidelijke site

Pluspunten

De snelle levering! En het proces tijdens de verzending,ik werd goed op de hoogte gehouden! Verder was mijn ruiling binnen no-time geregeld. Super goede service!

Geen;-)

Pluspunten

Geweldige kleding, waar niet iedereen in loopt! Foto's geven goed weer hoe het eruit ziet! Kwalitatief top! Verzending snel!

nvt!!

Pluspunten

Goeie kwaliteit/prijsverhouding Leuke produkten Vaak nieuwe produkten vriendelijk in de mail heel snelle levering Leuk verpakt Een en al positief dus

Nog meer produkten????

Pluspunten

C'est bon. Nooit stil blijven staan!

Pluspunten

De kwaliteit en pasvorm is geweldig! De prijs/kwaliteitverhouding is ook super en de marketing erachter maakt het shoppen een ware ervaring :))

Ga vooral zo door! Ik hou jullie in de gaten ;-)

Pluspunten

Goede service, snelle levering en prima kwaliteit. Ook de persoonlijke benadering in de pakketjes en pakbon/factuur. Dat maakt het pakketje specialer. Die persoonlijke benadering maakt het helemaal af.

Pluspunten

Snelle levering, goede service. leuke uitstraling website, kleding en pakketjes. Mis wel een beloningssysteem of presentje voor vaste klanten!

Kwaliteit van de stoffen moet worden verbetert. Die is matig als je kijkt naar prijs/kwaliteit verhouding. Pasvorm en maat wisselt soms. De ene medium valt kleiner dan de andere. Dot zou constanter moeten zijn.

Pluspunten

Leuke site, mooie kleding? Goede kwaliteit! En is het het produkt niet naar tevredenheid, dan gratis retour. Erg makkelijk.

XXL voor mensen met een maatje meer

Pluspunten

Leuke actie, snelle levering en mooie sjaal

Niet echt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bestelde artikel is mooi van kwaliteit. Handige website.

De sjaal die ik besteld had stonk ontzettend toen ik hem uit de doos haalde. Ik heb hem eerst een dag moeten luchten voor ik hem kon gebruiken.

Pluspunten

Super leuke collectie.

Geen :-)

Pluspunten

* Super snelle en keurige levering. * fijne en vrolijke benaderingswijze naar mij als klant. * Gezellige communicatie uitingen waar ik vrolijk van word

Ander verzendbedrijf kiezen, Wat een ramp en nare benaderingswijze heeft DHL. Past in mijn ogen totaal niet bij de visie van jullie bedrijf

Pluspunten

Leuke manier van communiceren, denk hierbij aan het filmpje bij de verzendbevestiging en de doos waarin het verzonden is. Kleine dingen die je als klant verwonderen.

??

Pluspunten

Snelle levering, prachtige x goede kwaliteit! Kortom zeer tevreden klant

Pluspunten

Leuke kleding en mooie kwaliteit !

Zou echt blij worden al jullie ook grotere maten leveren!!

Pluspunten

Erg snelle service Goede prijs / kwaliteit verhouding Super idee, bij drie stuks meer korting!

Voor als nog geen, ik heb een artikel terug gestuurd. De broek was te klein maar ik verwacht dat ook dit vlekkeloos zal verlopen

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn