Pluspunten

Snelle levering, mooie verpakking

Pluspunten

Erg leuke kleding voor een normale prijs. Ben tot nu toe erg tevreden. Wordt op tijd verzonden en is snel bij de klant. Ben nieuwsgierig naar de nieuwe collectie.

Ga zo door. Niets negatief te melden.

Pluspunten

Erg snel en leuk kleding

Pluspunten

Pluspunten

top!!

Pluspunten

Perfecte communicatie en goeie service

Pluspunten

Snelle levering, leuk verpakt

Pluspunten

Toffe uitstraling Origineel Goede (klanten)service Mooie spullen (natuurlijk)

Pluspunten

Mooie artikelen, snelle service, niet duur! Vriendelijke en grappige comments

Op mijn telefoon was mijn bestelling niet goed te volgen

Pluspunten

Perfecte communicatie na aankoop. Leuke mails! De sjaals zijn heerlijk warm en groot en mijn zoontje vond dat we ze in de zomer ook goed konden gebruiken....als picknickkleed

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie

Ga zo door!

Pluspunten

Goede service, Leuke kleding goede prijs kwaliteit verhouding.

Groter arsortiment o.a. Jassen en meer keuze collectie blijft lang hetzelfde. Uitverkoop is natuurlijk leuk maar nieuwe items zijn nog leuker:)

Pluspunten

Snelle service, goede communicatie en leuk aanbod in items. Plus het feit dat de aanbieding erg goed was. Leuke verpakking ook nog. Vriendin erg blij met d'r spullen.

Men gebruikt DHL als verzender, dit is niet de beste optie naar mijn mening. Tijdsindicatie is naar mijn mening te ruim qua bezorgtijden. PostNL is hier beter in, plus pakjegemak is ideaal.

Pluspunten

leuke kleding, mooie kwaliteit super snelle service & snelle levering en bij vragen direct antwoord per mail, heel prettig!

op dit moment nog geen suggesties

Pluspunten

Zeer vriendelijk. Snelle service en contact zeker ook met omruilen van artikelen. Stevige verpakkingen en leuke berichten als merci, salut!

Tot op heden geen opmerkingen.

Pluspunten

- Duidelijke site - Snelle levering en nette verpakking - Leuke benadering van klant.

- Veel artikelen niet meer leverbaar in diverse maten.

Pluspunten

kleding zit heerlijk, website overzichtelijk, bezorgtijd goed, snel!

Veel kleding was er niet meer in alle maten.

Pluspunten

Goede service mbt verzenden en retourneren

Pluspunten

Snelle levering leuke kleding

Kleding valt niet altijd in grote gelijk. Bijvoorbeeld sweaters.

Pluspunten

Leuke kleren! Vaak scherpe prijzen!!

Heb wel eens een trui gehad met al snel rare vlekken, daar is niet zo goed naar gehandeld.

Pluspunten

De kleding van Je m' appelle is altijd net een tikje exclusiever dan de grote winkelketens, de kwaliteit is erg goed en kleedt mooi af. Er is altijd voldoende keus en de prijzen zijn prima, met wat geduld valt er al gauw een extra voordeeltje te scoren :) Ik had na een ruime 10 kilo afgevallen te zijn geen passende kledingstukken meer in me kast hangen en een groot gedeelte van mijn nieuwe garderobe bestaat uit kleding van Je m' appelle. Ik ontvang er ook vaak complimentjes over, over hoe ik gekleed ben. Je m' appelle kleding laat me stralen!

Lekker zo door blijven gaan, jullie doen het prima!

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

Pluspunten

- leuke collectie - goede pasvorm - uitstekende service - snelle levering

- iets minder foto's op facebook.. Ik kom nu te vaak in de verleiding ;)

Pluspunten

mooie kwaliteit kleding,en niet waar iedereen in loopt ook snelle levering,zelfs de doos waar het inzat is leuk en wordt gebruikt nu als kattenmandje

ga zo door!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.