Pluspunten

Snelle levering, maten passend, fijn materiaal

Pluspunten

Supersnelle verzending, leuke verpakking en prima communicatie.

Meer kleine maten!

Pluspunten

Erg leuke aankondiging dat de bestelling onderweg is. Mooie verpakkingsdoos. Snelle levering. Goede kwaliteit. Ons hele tennisteam is gekleed in jullie kleding. Die leuke Franse koerier, mag gerust fungeren als "ballenjongen" tijdens een van onze wedstrijden... ;) Dan zorgen wij na afloop voor een verfrissend drankje. Salut!

concurreren met gratis verzending...

Pluspunten

Bij een vraag altijd correct antwoord en geweldige levering ....snel ....Kortom super !!

Eigenlijk geen een leuke online shop !! Ga zo door !!

Pluspunten

Leuke mail, dat Jean-Jacques er snel zou zijn met de kleding! Chapeau!!

Pluspunten

Zeer originele kleding, nergens anders te koop! Shirts zijn netjes en zakelijk te dragen, zonder de gebruikelijke saaiheid.... Zelfs de verpakking is een cadeautje, alle dozen krijgen hier in huis een tweede leven.

Pluspunten

Super goede service! Mooie en fijne kleding!

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. J'adore de bevestiging mail en de kleren zijn Magnifique!!! mooie kwaliteit en ze zitten heerlijk!! Kan er geen genoeg van krijgen.

Pluspunten

Hele snelle en practitioners ingepakte levering , mooie kleding voor een prima prijsje mijn complimenten !!

Pluspunten

Supersnelle levering in mooie doos met sjieke brief. Prachtige jurk, heel blij mee!

Pluspunten

De kleding was snel afgeleverd en de kleding is precies wat ik ervan verwachte qua model ed. Helemaal goed :-)

Pluspunten

Zeer hoge kwaliteit kleding,aantrekkelijke prijzen, hele snelle levering,zeer smaakvolle verpakking. Ik ben heel blij dat ik deze site gevonden heb!! Top!!

Geen een!

Pluspunten

Leuke kleding, snel wisselend aanbod, snelle levering, gratis omruilservice & betaalbaar

geen

Pluspunten

Snel geleverd en alle producten precies zoals besteld. Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, leuke manier van verpakking en communicatie.

Pluspunten

Super service! Onlangs stond er op de dhl site dat mijn pakket bezorgd was en dat was niet zo. Werd er werk van gemaakt en allereerst alvast een nieuwe bestelling verstuurd.

Pluspunten

Veel aandacht voor de kleine dingen, iets bestellen is gewoon leuk!

Pluspunten

Het ging allemaal heel snel

Pluspunten

geweldige service heel vriendelijk Super gave kleding

Pluspunten

snelle levering en goede kwaliteit kleding

Pluspunten

Leuke manier van informeren. Levering op tijd.

De maat kan wat uitgebreider besproken worden, valt groot of klein.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.