Pluspunten

snelle bezorging en fijne ruil-formule!

Pluspunten

Ultiem draagbare fashion voor een ´faire´ prijs. Heerlijke comfi snit, en nét even anders! Je m´appelle, je t´aime!

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk contact en goede kwaliteit! Kortom TOP!

Groteren collectie zou leuk zijn!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke website! De levering was heel snel en correct. De track en tracecode was orgineel en de verpakking ziet er subliem uit. Er is veel aandacht voor jullie producten.

Toch een teleurstelling. De tuniekjes vallen niet goed op maat. Te breed voor mij. De shirtjes zitten juist weer zo strak dat je iedere hobbel en bobbel ziet. Voor mij geen goede pasvorm helaas.

Pluspunten

Echt alles is leuk ! De kleding, de teksten op de kleding, snelle levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail met ook daar een super leuk filmpje en tekst erbij. Toen ik het pakketje kreeg werd ik gewoon vrolijk... Wat een klantvriendelijkheid !!! Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik wat bij jullie heb besteld. MERCI ! x

Ga zo door !

Pluspunten

De kleding is leuk en van goede kwaliteit. Vond het filmpje heel grappig en werd daar blij van. Geweldig dat je het tegoed zo snel krijgt en je dat weer kunt besteden. Veel zorg aan de verpakking. Grappig om een complimentje te krijgen over het geroutineerde product. Je merkt aan alles dat er veel zorg besteed wordt aan de klant en de verzending. Dat maakt het minder anoniem.

Vond het lastig om op de site te komen bij het retourneren van de producten. Het staat wel aangegeven hoe dat te doen, maar je komt niet makkelijk bij de artikelen die terug moeten. Verder gaat het iedere keer bijzonder soepel.

Pluspunten

Je t'aime Je m'apelle! Kwaliteit, trendy én snel!

Iets meer aandacht voor verslavingszorg...? De snel wisselende collectie is een flinke bestijging voor mijn portemonnee... ;-)

Pluspunten

De kleren zijn natuurlijk formidable! Maar echt blij werd ik van de drôle manier waarop ik aangesproken werd! Wat superbe dat Jean-Jacques speciàl voor mij uit Paris komt: merci pour la service, Jean-Jacques! En ook met de mooie doos was ik très content! Soms zijn het les petits details die het hem doen: Ik houder van!!!

Pas du tout!

Pluspunten

Geweldige service, makkelijk contact te krijgen met het bedrijf

Eerste levering was niet goed, super opgelost

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk retour verzenden en supersnelle herlevering! En natuurlijk hele mooi kleding van een superkwaliteit Chapeu en tot gauw!!

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

nvt

Pluspunten

prima kwaliteit, snelle levering, blijft mooi na vaker wassen, leuke verpakking

Pluspunten

Wat een mooie jurkjes en top heb ik vandaag binnen gekregen. Goede kwaliteit tegen een lage prijs. En ik word erg blij van de mooie verpakking waarin mijn nieuwe aanwinsten bezorgd werden; helemaal vanuit Parijs:). Ik ga zeker vaker bestellen.

Pluspunten

Top bedrijf! Had heel stom iets verkeerds besteld, na een mailtje gestuurd te hebben werd het meteen creatief opgelost. Heel veel dank voor de superservice. Heb er al best veel gekocht, valt heel mooi en zit echt lekker. Goede kwaliteit ook! Echt een aanrader.

Pluspunten

Supersnelle levering Hele mooie produkten Verkeerde maat geleverd gekregen, een extra nieuw shirt in de juiste maat nageleverd gekregen. Top service!!!

Pluspunten

snelle service. 3 tanktops gekocht, hopen dat de xl zou passen, maar met maat 46 pas je er ook in. ben er zo blij mee.

Pluspunten

Super snelle en goede service, kreeg bij mijn bestelling peronongeluk een bikini geleverd ipv een shirtje. Savonds een mailtje gestuurd en deze ochtend al meteen een reactie met excuses en dat ze meteen het juistje shirtje op gaan sturen. Tevens was de bikini toevallig in mijn maat en weet je wat ik als reactie kreeg? Ik hoop dat hij je past, je mag hem houden! Hoe ontzettend leuk is dat?!!!! Echt een super service en natuurlijk ook super leuke kleding!!! Helemaal happy dat ik Je m'appelle ontdenkt heb! :-)

Pluspunten

Geïnspireerd Raak ik Ontzettend leuke kleding Draag ik met plezier Kwaliteit! Door enkele problemen kon mijn bestelling helaas niet volledig geleverd worden. Ik kreeg meteen een mail van Je m'appelle en er werden mij verschillende opties aangereikt en er werd vooral met mij meegedacht. Ik draag deze kleding graag en krijg er veel complimenten over. Ook is de kwaliteit erg goed, waardoor ik er nog langer van kan genieten. Top!

Ik kan alleen maar zeggen: ga zo door! Jullie zijn origineel en vooral erg klantvriendelijk, wat in deze wereld soms erg ver te zoeken is.

Pluspunten

Super vlotte levering. De kleding is van écht goede kwaliteit, ook na 20 x wassen. Daar kunnen de dure merken nog eens iets van leren! Ook het retouren gaat simpel en zonder problemen. Welk bedrijf heeft er nu zo'n mooie omruilservice? Even een berichtje sturen wat retour gaat en wat je ervoor terug wilt, en voila: DONE! Geen gedoe met eerst terugsturen, wachten, wachten, wachten; nee je krijgt direct de goede maat thuisgestuurd! Voor mij een TOP bedrijf!

Non!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb wel mail contact gehad.

Super leuke kleding, alleen Ik heb zondag besteld! Ze zouden het donderdag versturen en het is nu zaterdag en ik heb nog niks :(?!

Pluspunten

Super blij met mijn shirtjes erg goede kwaliteit en de maten kloppen precies zoals aangegeven! Levering was erg snel! Super blij mee!!

Een tip voor het bedrijf, iets meer keus in de leuke shirt's

Pluspunten

Hele mooie kwaliteit kleding en supernetjes en snel bezorgd. De pantalon Charmant besteld en op basis van de duidelijke maatvoering de goede maat besteld. Hier volgen meer orders! Verder leuke shirtjes besteld, de kwaliteit van de jersey voelt goed.

Het zou helemaal top zijn, wanneer er bij de pantalon Charmant ook in de zelfde stof een mooi getailleerd colbertje te verkrijgen zou zijn. Ik zou het gelijk bestellen. In het weekend de pantalon met een shirtje en doordeweeks met high heels en het colbertje

Pluspunten

Wat een mooie kleding. Ik ben er heel blij mee en dat leuke mailtje dat jouw bestelling wordt ingepakt. Snelle levering. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Ik ga zeker weer een bestelling doen. Complimenten.

Pluspunten

Bestel vaak wat online, wat weet Je m'appelle zich leuk te onderscheiden d.m.v. manier van de bevestiging enz. Super snelle levering, netjes verpakt. complimenten hier kunnen nog veel web shops wat van leren. Mooie kwaliteit en pas vorm

de tank top met gekruiste bandje in meer kleuren aan bieden....wit-zwart.......

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.