Pluspunten

Super goede service! Mooie kleding en altijd binnen 2 werkdagen in huis. Top!

Pluspunten

Goede kwaliteit originieel gemak met bestellen goede communicatie

zoek gemak, winkel gemak op de mobiele site.. van truien naar broeken etc

Pluspunten

Sorry voor mijn late beoordeling van bestelling 1 bij Je M'appelle; ik was te druk met het doen van bestelling twee! :) Super goed bevallen, leuke, comfortabele kleding, niet overal te vinden! Humor en positiviteit straalt het merk uit!

De ruim zittende shirts zitten soms wel heel ruim... ;)

Pluspunten

Super snelle levering!

Ik heb geen tips of verbeteringen.

Pluspunten

pasvorm lastig in te schatten, iets beter omschrijven

Pluspunten

zowel de jurkjes als shirtjes zijn goed in de smaak gevallen. Pasvorm, kleuren etc zijn ook goed. Zal zeker nog eens wat bestellen en heb vriendinnen ook al aangeraden om eens een kijkje op jullie site te nemen.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwailiteit kleding

Pluspunten

Zit heerlijk! Goede pasvorm

Ik wil hem eigelijk niet meer uit trekken ;-)

Pluspunten

Leuke kleding voor een erg leuke prijs! Mooie kwaliteit ook.

Iets ruimer in het aanbod van maten? Vooral rond de kerst werden bepaalde jurkjes aangeprezen. Echter, de gangbare maten waren in no-time weg. Ik zou zoiets alleen promoten als het aanbod nog ruim is. Dit om teleurstellingen te voorkomen...

Pluspunten

Origineel in de communicatie. De kledingstukken kun je van alle kanten bekijken op het model en what you see is what you get! Groot pluspunt:het pakje pastte door de brievenbus en je hoeft er dus niet voor tnuis te blijven

Pluspunten

Supersnelle bezorging

Retourneren via DHL is voor sommige dorpen/steden wat moeilijker TNT lijkt mij beter

Pluspunten

Snelle levering, snel antwoord op mail

Pluspunten

Ook als iets geruild moet worden, super service! De shirts zijn van perfecte kwaliteit! C'est très magnifique!

Niet alleen maxi-jurken, maar ook 'normale' jurken.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering zelfs rond de kerst, duidelijke site

Pluspunten

Snelle levering, goede pasvorm, mooie kwaliteit! Erg leuke tekst in de bevestigingsmail over Jean Jaques die in zijn Deux-Chevaux onderweg is, compleet met foto!

Pluspunten

Hele leuke hippe kleding ! Snelle verzending!

Pluspunten

Snelle verzending!!

Pluspunten

Erg leuke kleding, voor francofiele dames, zoals ik ! Betaalbaar en een zeer snelle levering door "Jean-Jacques uit Montmartre" (die er overigens verdacht Nederlands uitzag ;-)

Nog meer keus?

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Benadering klant uitermate grappig! De kleding is helemaal zoals verwacht, heerlijk

Pluspunten

Super fijne shirts! Zit lekker warm, stof is lekker zacht en niet dun. Kwaliteit is perfect, ik kan niet wachten totdat er nieuwe items komen, want die komen zeker in mijn kast! Ga zo door! Pssttt: Super snelle levering trouwens en heel leuk verpakt!!

Alles is perfect!

Pluspunten

Mooi shirt, goede kwaliteit, zit goed, dochter helemaal blij

Pluspunten

Leuke kleding, kwalitatief, goede pasvorm en snel geleverd.

Jammer dat het op=op is en mooie dingen niet worden aangevuld en dat men alleen achteraf kan betalen als er 3 euro wordt bijbetaald.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.