Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

Leuke manier van informatie. Zeer snelle levering.

Meer keus in assortiment, vaak van bepallde items maar een paar artikelen verkrijgbaar.

Pluspunten

Maten waren voor mij preccies goed! S = S en dus niet een M. Zeer goede kwaliteit tegen een mooie prijs! Chapeau!

Pluspunten

Snelle levering! Super jurkjes en leuke topjes! Erg blij mee.

Pluspunten

Winkel heeft een snelle levering, erg leuke kleding die goed zit van goede kwaliteit tegen een leuke prijs

Geen, alles van mijn bestelling zit perfect

Pluspunten

agreable, rapide et confortable, je t'aime....

Pluspunten

Duidelijke foto's Goede communicatie Snelle levering Goed en mooi verpakt

De kleuren van de kleding op de foto, komen niet overeen met de werkelijkheid... Ik heb een nachtblauwe jurk gekocht, die op de foto een warme look had, maar in werkelijkheid veel fletser is.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site, prima informatie over de producten, maar ook over retourneermogelijkheden. Leuke acties (3=1). Mooie producten van goede kwaliteit.

Retour of ruilformulier al bij bestelling leveren, zodat je het niet apart hoeft uit te printen. Zo wordt retourneren voor de klant nog makkelijker indien nodig.

Pluspunten

Een geweldige service ,de bestelling werd goed en snel geleverd,en ook nog in een prachtige verpakking!! Het jurkje was super ,,waarvoor mijn dank

Pluspunten

De levering was snel en netjes De persoonlijke mailtjes vind ik erg leuk De kleding Zit prima en ik kreeg meteen allerlei complimentjes

Pluspunten

Kleding maat valt goed. Mooie stof. Ik ben vooral erg blij met de truien. Snelle levering. Happy :)

Geen...alhoewel...nog grotere collectie is altijd fijn

Pluspunten

Merkbeleving

Kleur beter terug laten komen in fotografie. Zit veel verschil in met de daadwerkelijke kleur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik hoop dat mijn pakje nog aan komt en de jurkjes dan goed zijn.

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen.

Pluspunten

Super snelle levering en mailtjes die je na een ***dag weer laten lachen.

Is perfect zo, niks meer aan doen.

Pluspunten

Super leuke shirts!! Gelijk aan me colegaatjes laten zien en die waren ook super enthousiast! Gelijk weer wat bestelt!!

Pluspunten

Geweldige kwaliteit. Groot draagcomfort. Leuke mails na bestelling.

Pluspunten

Wederom goede kwaliteit, past prachtig, goede prijs! Pakketje ontvangen maakt me altijd zo blij!!!

Niks!

Pluspunten

Geweldige benadering via de mail & de brief in de doos

Nee eigenlijk niet

Pluspunten

Top! Top! Snelle levering, staat mooi en veel positieve reacties!

Niet teveel mooie kleding online zetten. Niet goed voor mijn portemonnee;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne stof goede kwaliteit mooie opdruk

Op de site zijn heel vaak bepaalde maten op.

Pluspunten

Originele en duidelijk je m'appelle merkkleding. Goede kwaliteit, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, mooie kleding. Zit heerlijk.

Pluspunten

Ik ben heel blij met mijn sweater van je m'appelle! Hij zit heerlijk en staat ook erg leuk! Omdat de hals niet erg nauw gesloten zit, is het nèt even een ander soort sweater dan je meeste. J'adore!

Mijn zusje heet Coco (van Chanel, par naturellement), het lijkt me heel leuk als jullie een sweater maken met iets van je m'appelle Coco erop! Ook leuk voor mensen die geen Coco heten! Ik heb normaal ook maat M en heb nu maat M besteld. Ik vind de sweater vrij ruim vallen. De lengte is goed, maar het valt gewoon vrij ruim.

Pluspunten

Leuke eigentijdse kleding

Jammer dat de grote maten snel zijn uitverkocht

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.