Pluspunten

Bestelling was op tijd en keurig verpakt.

Pluspunten

Net even iets extra's. Leuk! Niet teveel kleding op de site, houdt het overzichtelijk. Originele bevestigings mailtjes en goeie kwaliteit kleding, maten paste ook goed, viel niet groter of kleiner. Erg enthousiast, ga zeker vaker bestellen.

Nee eigenlijk niet, lekker zo doorgaan.

Pluspunten

De kleren zijn altijd geweldig en passen goed!

Er was helaas een sorteerfout bij mijn pakketje waardoor mijn pakketje heel laat aankwam. De vorige keer kwam hij echter optijd dus ik neem aan dat dit maar zelden gebeurt

Pluspunten

Geweldige, humoristische manier van communiceren! Keurig verzorgd pakket en netjes geleverd, chapeau!

Pluspunten

Positieve feedback, leuke mails en snelle levering

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Hele goede service! Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer Maurice langs komt. Leuke spullen.

Pluspunten

Zeer goede service, snel antwoord op vragen, verrassend en inspirerend

Pluspunten

Vriendelijk personeel en snelle levering! Top!

Geen.

Pluspunten

Het jurkje zit super lekker!! Het is 9.41 en ik heb al diverse complimenten gekregen...vanavond zal ik de show stelen op de kerstborrel!!

GEEN!!

Pluspunten

Goede mail service! Na betaling en levering bleek het jurkje wat ik besteld had uitverkocht te zijn en mocht ik een andere uitzoeken voor de 3=1 prijs! zonder verzendkosten en de volgende dag al geleverd.

Voorraad misschien iets beter bijhouden....

Pluspunten

Creatief jurkje voor creatieve mensen! Echt een leuke uitvinding! Ook op een leuke manier verpakt en verzonden! Leuke eigen style!

Pluspunten

Ik heb al meerdere malen kleding besteld van je'm appelle. Allemaal mooi en kwalitatief goed. De verpakking is ook super. Het voelt echt als een cadeautje met zo'n mooi bijgevoegd briefje met een knipoog. Heel leuk. Als laatste bestelling heb ik drie jurkjes gekregen. Zitten heerlijk, ze zijn alleen veel langer dan ik had verwacht, je kunt ze wel kort dragen maar ik moet er even aan wennen...

Pluspunten

Hele mooie kleding, doede kwalitijd, voor niet te veel geldm, ik ben erg goed geholpen, er is keuze genoeg en ik ben super blij met mijn aankoop. Snelle levering en erg leuk verpakt, leuke mailtjes.. Ik ga hier zeker nog veel meer kopen

Niks op aan te merken , alles is gewoon TOP !!!!!

Pluspunten

Ma gratitude est grande aussi! I ordered the pants and they are absolutely fabulous... I stand in front of my mirror, turn, twist and feel like your model (which of course is a total illusion!!). But they look great on me too, and, be honest, what would life be without illusions.... Thanks!!

Pluspunten

Leuke kleding ...goede pasvorm ...kwaliteit is ook prima ...zeer vlugge levering...wat wil een mens nog meer .En bovendien zeer betaalbaar een vette 10 verdiend!

Pluspunten

Heb net de zwarte chino, de zwarte jurk met sterren en het zwarte sweatshirt ontvangen, en ben heel tevreden. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Vooral de chino is perfect. Nu mijn vraag: ik wil de chino ook graag in een kleinere maat, maat M. Moet ik begrijpen dat die is uitverkocht of is er nog een kansje...??

Pluspunten

Leuke en snelle service

Pluspunten

Je m'appelle begrijpt de term klantbeleving en usability compleet. Het altijd zo'n draak van een afrekenproces, was hier een heel positieve ervaring. Mijn complimenten!

Vooral blijven doorgaan met optimaliseren!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kleur jurk komt in foto donkerder uit dan dat deze is

Pluspunten

Goede service Mooie kwaliteit

Pluspunten

Persoonlijk erg leuke bevestigingmail ed.

Niet

Pluspunten

Mijn bestelling werd snel geleverd en de kleding is van goede kwaliteit. pasvorm is ook prima.

Pluspunten

Zeer fraai merk en goede prijskwaliteitsverhouding! Misschien meer uitbreiding en keus op jurkjes?

Pluspunten

Super service dag ervoor besteld volgende dag in huis. Super fijne stof! Top top!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.