Pluspunten

Prima correspondentie en snelle levering. Ik ben blij met de 3 geleverde goederen, maar miste alleen wel jullie leuke Franse chauffeur ;), in plaats daarvan stond een "saaie" koerier voor de deur. Maar ik ben heel erg tevreden over jullie en hoop in de toekomst weer een nieuwe bestelling te plaatsen...

Pluspunten

Fijne stof. Ziet er uit zoals op de foto's op de site. Het shirt met hartjes is goed en mooi. Het zomerse jurkje valt prachtig!!!

Het jurkje met de sterren mist net iets van een mooie lijn. Ik heb van alles maat 38 ook van andere merken, deze jurk heeft bij de middel/buik net iets te veel stof ;-) De schouders en de middel zijn prima maar daar tussen is het net iets te breed.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Riene

Pluspunten

Leuke kleding, prima pasvorm.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, leuk en best vernieuwend!

Niet goed opgelet, is niet van het materiaal dat ik gehoopt had....

Pluspunten

Leuke site .snelle post .netjes afgeleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Geweldige, gepersonaliseerde en snelle service! Geweldige kwaliteit! Sublieme pasvorm! Je bestelling is net een cadeau, je voelt je zo speciaal! Leuk verpakt, Franse sfeer tot in de kleinste details doorgevoerd. En daarbovenop zijn de 3=1 aanbiedingen erg fijn! Al met al een enorme aanrader!

Een echte Fransman als bezorger ;) Grapje!

Pluspunten

Alles vindt ik positiev

geen

Pluspunten

Fijne jurk, goede kwaliteit, lekker stofje!

Pluspunten

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, geweldige communicatie en snelle levering.

Jan-Jacques bestaat niet echt ;)

Pluspunten

Super snelle levering. What you see is what you get! Kwaliteit is goed, goede pasvorm omschreven. Kwaliteit kleding

Ga zo door

Pluspunten

J'adore Je m'appelle! 3e bestelling en wederom een groot succes! Ik was nog net op tijd om het super gave shirt Mme Coffee te bemachtigen! Extra grote maat besteld zodat ik m nonchalant met een riempje als tuniekjurkje kan dragen. Top dat er nu weer veel nieuwe en originele kleding op de site staat. 4e bestelling zal niet lang op zich laten wachten :-p

Puntje van kritiek op de levering pakketje. Doos was door de brievenbus gepropt en kreeg het er moeilijk uit en de doos was beschadigd. De kleding was overigens niet beschadigd. Maar bezorging is niet netjes.

Pluspunten

Mooie/leuke kleding. Goede kwaliteit en een super service. Echt een aanrader.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, snelle bezorging, lay-out en tekst in mail en op leveringsbon. Het is een cadeautje om een pakketje van Je m'appelle te ontvangen!

Pluspunten

Perfecte communicatie, snelle levering en een prima prijs kwaliteit.

Pluspunten

Leuke kleding, goede kwaliteit en een goede service! Zeker een aanrader en ik ga ook zeker weten de site in de gaten houden en bestellen!

Pluspunten

Leuke mails! Snelle bezorging en goede pasvorm.

De bezorger voldeed niet aan mijn verwachting van l'homme Maurice haha

Pluspunten

Prima kwaliteit,prima service

Vaak zijn veel maten al uitverkocht

Pluspunten

Snelle levering en fijne kleding

Doos was stuk en veel te groot. Zonde

Pluspunten

Ik stuurde een mailtje met daarin een vraag en deze werd dezelfde dag nog beantwoord! De maten van de artikelen kloppen met mijn eigen confectiemaat! De broek die ik gekocht heb, voelt als een joggingbroek, maar staat trendy/netjes.

De lengte van de broek zou langer gemogen hebben. Ik ben nl. 1.83m en nu zijn de pijpen te kort. Maar.. als ik laarzen aan heb, zie je er niks van ;)

Pluspunten

Super stoere orginele kleding! Goede kwaliteit!

Geen :-)

Lage Brink 96