Pluspunten

Redelijk snelle levering. Super leuke kleding met perfecte pasvorm

Ik kreeg geen bevestiging ook niet in mijn spam

Pluspunten

Goede kwaliteit, blijft mooi na het wassen en draagcomfort is perfect.

Pluspunten

Snelle levering. En toen bleek dat mij bestelling niet helemaal klopte werd dat na een mailtje de volgende dag alsnog bezorgd. Goede service!

Pluspunten

Super snelle levering, super shirt met fijne pasvorm. Heel erg tevreden!

Pluspunten

Betaalbaar, leuke aankondiging als je pakje onderweg is. aparte kleding, ik hou wel van die stijl

De mouwen zijn bovenin iets te lubberig

Pluspunten

In 1 woord geweldig!

Geen tips gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

De kleding zit heeeeeeeerlijk, dat is natuurlijk het belangrijkste, maar wat een top marketing hebben jullie! De orderbevestiging, de mail dat het pakketje onderweg is en dan het mooie vel papier dat nu aan mijn wand hangt, de doos waarin de kleding geleverd werd is zelfs een heuze schatkist voor de kinderen geworden! Echt bijzonder goed hoe jullie je bedrijf voeren! Chapeau!

Die zijn er echt niet!

Pluspunten

Zit als gegoten. En heerlijke stof om te dragen..

Pluspunten

Prachtige kleding, goede service!

De geur van de inkt, lijkt ook sigarettenrook. Maar daar is al contact over geweest.

Pluspunten

Super blij met het jurkje! De perfecte pasvorm!

Pluspunten

Snelle levering en zeer goede kwaliteit. Comfortabel in het dragen.

Pluspunten

Snelle en nette levering. Mooie jurk!!

Pluspunten

Maten vallen normaal

Pluspunten

Geweldig heerlijk zittende kleding...j'adore...:)

Ga zo door!

Pluspunten

Hele leuke kleding, met name broek charmante is top! Zit mooi en lijkt heel slank! Niet onbelangrijk :) Ook leuk is de besteld bevestiging van Jean-Jacques. Nieuwsgierig? Bestel zelf iets en lach ook om Jean-Jacques!

Pluspunten

Snelle service Goede kwaliteit

Pluspunten

Superleuk: die mailtjes dat Jean Jacques onderweg is vanuit Mont Martre om mijn spullen te komen brengen. Ik heb het jurkje met de sterren aangeschaft, maar zal zeker snel wat andere uitvoeringen van dat model bestellen, want het is fantastisch!

De deux cheveaux van Jean Jacques was kapot. Hij had een andere auto bij zich :-(

Pluspunten

Leuke verpakking Jurkje heeft een hele goede pasvorm en kan op verschillende manieren gedragen worden Goede kwaliteit Op tijd geleverd Fijne stof

Pluspunten

Snelle levertijd, mooie prijs kwaliteit verhouding, meeeega leuk pakketje!!!!

Nul

Pluspunten

Snelle levering,super leuk ingepakt, mooie kwaliteit . Ik ben om!!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit. Leuke aanbiedingen. Pasvorm is top, ik heb vaak zwarte jurkjes aangehad, maar vaak had ik een buikje , te strak op die punten waar ik het juist niet wilde hebben. Dit jurkje wat ik nu heb is precies goed. Heb er al drie besteld :-))) Het is super dat je het op lengte kunt aanpassen. Ik ben er enorm blij mee. Voor mij voorlopig geen andere black dress in de kast. De kwaliteit van de stof is erg goed. Niet te lubberig, niet dunne troep. Maar een lekkere iets dikkere stof. Netjes afgewerkt. Netjes verpakt, leuke doos en leuke rekening. Conclusie: ik bestel vaker bij je m'apelle . Vr.gr. J.Koornstra

Pluspunten

Mooie kwaliteit! Goede duidelijke en tijdige informatie over je bestelling. (En op een originele manier)

Geen!

Pluspunten

Mooie kleding, prima afhandeling

Pluspunten

Goede levering, goede communicatie

Pluspunten

Snelle levering, grappige communicatie, leuke kleding, goede kwaliteit denk ik

Ik mis de shirts (kort of lange mouwen) met NYPD

Lage Brink 96