Pluspunten

Snelle levering, mooie prijs, goed vormgegeven site e.d.

meer kleur

Pluspunten

Snel, betrouwbaar,

Pluspunten

- Prijzen zijn duidelijk te vinden en er wordt voor het afrekenen een goed overzicht gegeven van wat te betalen. - Prijs/kwalitateit verhouding van de kleding is goed, alle t-shirts en truien die ik tot nu heb gekocht, zijn nog heel en zitten nog steeds zo als toen ik ze net kocht. -Goed onderhouden van e-mailcontact m.b.t. je bestellingen en wanneer deze geleverd wordt. - Goede interactie op social media, ik stelde laatst een vraag over een kledingstuk bij een foto en kreeg er binnen een uur een duidelijk en goed antwoord op.

- bij één van de t-shirts die ik heb gekocht was de pasvorm een stuk wijder als op de foto's te zien is, dat is een beetje jammer omdat het t-shirt op de foto een stuk gedetailleerder leek.

Pluspunten

Duidelijke site, mooi aanbod, goede kwaliteit

Pluspunten

Mooie kleding, makkelijke site.

De belofte vandaag voor 22 uur besteld morgen in huis. Is niet gelukt. Één dag later kreeg ik mijn kleding binnen.

Pluspunten

Leuke jurk. Goede pasvorm Je trekt hem nooit meer uit.

Pluspunten

Super leuke spullen,erg leuke manier van mails sturen en erg mooie prijzen.

Geen. Is prima bevallen.

Pluspunten

De kleding zit erg lekker, super fijn materiaal! Tevens valt het ook mooi. Echt een aanrader!

Pluspunten

Snelle correcte levering, leuk ingepakt, speciale aandacht door persoonlijke noot op bon

Pluspunten

Leuke manier van communiceren, bevestigen etc...... Duidelijk en de afspraken nagekomen!

Pluspunten

Kleding van mooie kwaliteit voor n goede prijs

Ik vond het nog lang duren voordat het geleverd werd. vanwege de drukte begrijp ik t wel.

Pluspunten

Leuke kleding, goede kwaliteit! Vooral over het sweaterjurkje heb ik al veel complimentjes gekregen!

Vaak is mijn maat al heel snel uitverkocht, dat is erg jammer

Pluspunten

Leuke site en de kleren zijn top ook lekker fleece achtige stof ik zal er zeker vaker bestellen

Pluspunten

Mooie kwaliteit

Levering vond ik lang duren. 3 dagen

Pluspunten

Erg originele webwinkel! Leuke, mooie kleding en zorgvuldige levering!

Pluspunten

Goede communicatie, zelfs erg grappig!! Wat ik nog nooit eerder heb mee gemaakt. En ik ben de shopping queen op internet. Zeer goede producten. Zeer goede kwaliteit. Superleuk ingepakt. Kortom...beste internet bedrijf wat ik heb meegemaakt!!

Misschien de prijs....ietsje goedkoper

Pluspunten

Ik kan alleen maar positief zijn. Heb echt geprobeerd om iets negatiefs te vinden, maar zonder succes. O ja, toch een negatief puntje. Ik wordt er heel hebberig van. Dus wil ik jullie vragen het niet door te vertellen aan mijn vriend. Hihihi. Nee, alle gekheid op een stokje. Fantastische kleding, super pasvorm en een top service. Ik ben de volgende in jullie vele fans. Ga zo door. Ik wordt er heel blij van. Jullie zijn mijn chocola.

Pluspunten

Super leuk pakketje binnen gehad, trouwens de pakbon is echt leuk met de teksten er achter op. Blijf zeker de website in de gaten houden en ga zeker vaker bestellen!

Nog niets

Pluspunten

Na 1 dag bezorgd,perfect!!Super leuke kleding,ga zo door!!

Pluspunten

Leuke aanbiedingen! Mooie kwaliteit! Snelle service!!

Pluspunten

Leuke kleding van deze tijd. Facebook advertenties werken goed!

Retourneren en code invoeren op je account. Wachtwoord weer vergeten, omdat je op elke internet pagina een account moet maken. Wanneer ik mijn wachtwoord opnieuw aanvraag krijg ik een link die niet eens werkt. Als ik hier vervolgens over mail hoor ik niks.

Pluspunten

Leuke kleding, super service, ben zeer tevreden!

Geen!

Pluspunten

snelle levering, kwaliteit voelt goed aan. wordt leuk aangeleverd in een leuke doos en zelfs de factuur is in stijl met de rest van het bedrijf!

Pluspunten

Fijne stof van de kleding en zit lekker comfortabel

De sweater dress leek toch nog wat groter te vallen dan het eruit zag op het plaatje. Verder voor mij niet echt een probleem omdat het meer op een grote trui lijkt.

Pluspunten

Na bestelling originele manier van bedanken, nog leuker de manier waarop je op de hoogte gehouden wordt van je bestelling en dan het pakketje, originele verpakking, persoonlijke factuur van handtekening van Monsieur, ik was blij verrast!

Geen! Blijf je op deze manier onderscheiden van de rest!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.