Pluspunten

Super snelle levering én een super leuk jurkje

Pluspunten

Erg Leuke, snelle mail over je bestelling. De factuur zou je zo in kunnen lijsten. En alles op de Franse stijl spreekt mij erg aan.. samen met de ontzet leuke collectie kleding die jullie aanbieden. Levering netjes, waar je weer door een mail van op de hoogte wordt gehouden .. mijn complimenten ..

Nog geen .. :-)

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

De strakkere kleding valt heel klein.

Pluspunten

Super kleding, super service! Chapeau!

Pluspunten

Fantastisch t shirt voor mijn 11 jarige (lange:-) dochter. Door dit shirt heeft ze heel veel geleerd over de mooie, sterke vrouwen van vroeger! Hoe cool is dat. Ze gaat nu zelfs haar spreekbeurt houden over Marilyn Monroe:-)). Daarnaast zit de XS als gegoten. Fijn dat jullie t shirt lekker smal valt! Als ik win koop ik nog een t shirt voor haar!

Pluspunten

Kwaliteit pasvorm style

Pluspunten

Snelle levering, goede pasvorm en eindelijk eens iets heel anders!

Pluspunten

Erg leuke kleding! Past goed, maten die aangegeven staan kloppen ook. Mooie prijs kwaliteit verhouding, helemaal nu ik gebruik heb gemaakt van de actie waarbij bij aanschaf van 3 stuks het nog goedkoper is.

Toch echt gebruik maken van de Franse bezorgservice, maakt de beleving. Og intenser!! :)

Pluspunten

Mooie producten, veel wisseling collectie, mooie site, snelle levering, originele verpakking

vooral doorgaan

Pluspunten

de jurk met de iconen is prachtig, zit als gegoten. hetzelfde geldt voor de furry zwarte trui. alleen zijn de mouwen wat aan de korte kant.

de blauwe coco-jurk was op de foto felblauw. in het echt denimblauw. dat laatste stond achteraf gezien ook in de beschrijving. maar ik was dus afgegaan op de kleuren op de foto...

Pluspunten

Snel, creatief, duidelijk en vriendelijk

Pluspunten

Snelle levering en mooie spullen. Ook aan de verpakking en de bon oss aandacht besteed. Leuk.

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijke benadering. Mooie pasvorm van de kleding. Duidelijke website.

Niet op alle kledingstukken zo groot het merk of grote tekst op de kleding plaatsen, keuze voor met of zonder opdruk?

Pluspunten

Snelle levering, leuke kleding, goede prijs.

Er zit verschil in maat 36 bij verschillende kledingstukken!

Pluspunten

Levering: très vite! Correspondentie: C'est drôle Merci, je suis très jolie!! Au revoir Maurice! Jolanda

Rien, nix, nakkes, nada!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle levering, mooie kwaliteit! What you see is what you get!

Bij de mouwen wat strak...

Pluspunten

Mooie kleding, maat klopt, snelle levering

De grotere maten L XL zijn altijd snel uitverkocht.... Misschien die wat meer inkopen? Er zijn blijkbaar meer vrouwen met curves dan spinnetjes

Pluspunten

hele snelle levering en kei kei leuke spullen

ga zo door

Pluspunten

Super snelle service en ondanks dat ik een shirt moest ruilen voor een kleinere maat, was de service nog steeds super snel! Top bedrijfje en geweldig leuke kleren!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie, en de kleding die ik heb ontvangen van mooie kwaliteit en goed afgewerkt.

Ik vond de kleding uit de doos een beetje ruiken.

Pluspunten

Fijn weer die goede en snelle service! Goede kwaliteit, alles draagt heel lekker. Deze keer de 3=1 deal gedeeld met een vriendin maar zie al weer een leuk jurkje dus moet weer bestellen!;-)

Betere maat omschrijving, het ene model maat s valt anders dan een ander model in maat s. Dat leer je wel kennen na verloop van tijd. Heb een shirt met letters en daar barsten de letters al bij na 1 x dragen dat is jammer!

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten en goede service bij vragen!

De nieuwe site met jongenskleding mag wel vanaf maat 92.

Pluspunten

Wat een super snelle levering en ben zo blij met mijn nieuwe kleding want iedereen vind het leuke shirts

Pluspunten

Overzichtelijke site, goede presentatie met model waarmee je je kunt identificeren, leuke kleding, goede stoffen, uitgekiend assortiment (mix & match), snelle levering, vriendelijke service (vergeten paar sokken werd gelijk opgestuurd en was er volgende dag al)

De maat M van het Tshirt Imagine valt beduidend kleiner dan de andere M Tshirts (korte mouwen). Misschien is het handig om de maten (lengte breedte) te vermelden.

Pluspunten

Leuke, comfortabele kleding voor een goede prijs. Snelle bezorging en leuke, originele communicatie over de bezorging van je bestelling.

Geen (of misschien minder updates op Facebook zodat ik minder koop ;-)).

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn