Pluspunten

Snelle levering. Duidelijk in communicatie. Mooie kwaliteit.

Kan op dit moment niet iets bedenken. Hoop dat de kwaliteit na het wassen en dragen zo mooi blijft.

Pluspunten

Gave verpakking Snelle verzending Mooie kleding Maten kloppen Stoere site Duidelijke site

Betaling aan derde

Pluspunten

Leuke collectie, zeer betaalbaar, geweldig leuke marketing, snelle levering

Pluspunten

* het chocolade shirt is me op het lijf geschreven (letterlijk en figuurlijk ;-) * super snelle levering na de bestelling!

Pluspunten

Leuke shirts tegen voordelige prijzen

Pluspunten

Heerlijke stof, goede pasvorm en alles komt er mooi in uit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke ontwerpen net even anders

Assortiment is aan de kleine kant

Pluspunten

Fijne stof en goede pasvorm. Formidable!

Pluspunten

De kleding zit heerlijk! Is zowel netjes te dragen als comfortabel. Snel thuisbezorgd in leuke verpakking

De broek mag van mij wel wat langer...

Pluspunten

Bij vragen altijd snel een antwoord (via Facebook). Goeie kwaliteit kleding. Snelle levering.

De verzending gaat via DHL. Deze is niet altijd betrouwbaar. Was nl. speciaal thuisgebleven voor het pakket maar zag op de track & trace dat er een melding stond "ontvanger niet thuis".

Pluspunten

Super acties

Pluspunten

Super snelle bezorging! Toch jammer dat jean jacques niet even binnen kwam. Hij was erg leuk;)

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit.

Pluspunten

De kleding was beter als dat ik verwacht had. Het zit erg fijn. Snelle levering en netjes verpakt.

Pluspunten

Ik had nog nooit van Je m'apelle gehoord maar ben blij verrast. Ik ben ontzettend blij met mijn Pantalon Charmant - Noir en de Toujours Chino Jogger - Cafe Latte. Vooral de eerste zit heerlijk en de maat is perfect. Als jullie nog meer broeken krijgen van (ongeveer) hetzelfde model.....houd ik me warm aanbevolgen. Chapeau! Ook de snelheid waarmee de broeken geleverd hebben, een groot compliment aan Jean-Jacques! ;-)

Pluspunten

Super leuke kleding

Aanbiedingen zijn altijd leuk

Pluspunten

- Betrouwbare levering - Kleding van goede kwaliteit - Komen afspraken na

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede kwaliteit, aantrekkelijke prijs, grappige communicatiestijl.

Geen.

Pluspunten

Drie t shirts besteld en snel gekregen. Bij aankoop van drie stuks kon ik gebruik maken van de kortings actie waardoor het nog aantrekkelijker wordt. Shirts zijn van goede kwaliteit, maat is juist. Goede service. Dus niet twijfelen maar doen.

Ga zo door. Leuk dat er nu beige en bruin tinten bij de shirts zitten. Misschien (leger) groene shirts....

Pluspunten

mooie kwaliteit en snelle levering

wat meer grote maten

Pluspunten

Hele snelle levering Mooie kleding Duidelijke en overzichtelijke website

Pluspunten

Super snelle persoonlijke service!!

Goedkopere producten

Pluspunten

snelle levering, mooie kwaliteit

het kadootje, de ketting, is niet echt leuk :(

Pluspunten

Maten kloppen, M is ook echt M. Shirts zitten super lekker. Snelle service. Super leuk merk! Op naar meer!!!!!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn