Pluspunten

Goede pasvorm, mooie kwaliteit van stof.

Ik wilde nog meer bestellen nadat ik bestelling binnen had, maar in mijn maat (42, xl) niet meer beschikbaar, jammer!

Pluspunten

Zeer vriendelijke berichtgeving. Ook als je ergens mee zit, dan krijg je adequaat hulp. De kleding is erg leuk.

Omruilen als iets te klein is, is niet heel duidelijk en gemakkelijk. Track en tracé code, omruil code... Je komt er wel uit en het komt goed, maar dit mag iets simpeler. Kleding valt iets aan de kleine kant uit. Dit mag best vermeld worden.

Pluspunten

Super snelle bezorging en ook het ruilen ging perfect! De kwaliteit van het shirt is ook top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, goeie kwaliteit en de maat is goed.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Ik heb een kleine maat, waarbij niet veel kleding passend is. Maar de shirtjes en broek die ik besteld heb passen en staan heel mooi!

N.v.t.

Pluspunten

Netjes ingepakt!

Pluspunten

Snelle levering en goede snit en mooie kleur. Wijkt niet af van de foto's op internet.

Er waren een aantal losse draadjes maar voor de rest prima ook de maatvoering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie kleding

Pluspunten

Hele leuke kleren, snelle en goede bezorging, kleding zit lekker en past perfect

Pluspunten

Teveel om op te noemen! Goede kwaliteit, veel te veel keus ;-) snelle levering, zelfs retour sturen is geen probleem

Jammer dat ooit heel snel de goede maten eruit zijn. .al is dat voor jullie natuurlijk alleen maar goed!

Pluspunten

Alles! Super kwaliteit, leuke designs en hele mooie prijzen, zeker in de 3 is 1 deal.

Pluspunten

Snelle levering, echt waard voor je geld, mooie pasvorm. XL zit ook echt mooi. Heerlijk materiaal!!

Pluspunten

goede levering! duidelijke berichten (gelijk vermelden als het wat langer duurt i.v.m. nieuwe collectie: top!)

Zo doorgaan :)

Pluspunten

Snelle levering, leuke kleding, mooie kwaliteit.

Pluspunten

Hele mooie kleding, met een perfecte pasvorm! Snelle levering en duidelijke website. Kortom geheel tevreden!

Geen, ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit / prijsverhouding

Duidelijker foto's van artikelen. Ik heb een jurk besteld die bij aflevering toch duidelijk anders bleek te zijn dan de foto suggereerde. Toch leuk, maar duidelijk anders.

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Geen, ga zo door met leuke aparte kleding maken.

Pluspunten

Mooie jurk en rok, snelle levering!

Pluspunten

hele goede kwaliteit kleding en snelle levering.

Pluspunten

Goede kwaliteit Snelle levering Goede service

Pluspunten

m'n eerst bestelling is bezorgd! en dit is zeker niet de laatste! super leuke kleding,wat heerlijk zit. snelle service,ga zo door!

Pluspunten

Fijne kwaliteit katoen, TShirts leuke verzorgde presentatie/ verpakkingsmaterialen

Pluspunten

goede kwaliteit prijs verhouding ..en zo mooi

Heb ik niet

Pluspunten

heel vernieuwend merk, net even weer anders dan anders, mooie stofjes, eigen look maar wel trendy. hele goede service en grappige mailtjes, het hele plaatjes klopt en zorgt dat ik een glimlach op mn gezicht heb.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn