Pluspunten

Prijs/kwaliteit: top! Service: top! Bij vragen krijg je een persoonlijk mailtje! Levering: snel en top! Beetje jammer dat in plaats van JJ een bejaarde vrouw voor de deur stond... Maar dat mag het plezier wat ik van jullie kleding heb niet bederven! Maten zijn altijd goed, prachtige producten! Weer eens iets anders, niet iedereen loopt er in! Ik hou er van! Ga zo door!!!

Helemaal niks!!!

Pluspunten

leuk en betaalbaar. duidelijke communicatie

Pluspunten

Prima maatindicatie (valt zoals gehoopt), goede kwaliteit.

Ms ook bij acties en nieuwe collectie proberen de 24-service levering na te streven, maar is geen bottleneck.

Pluspunten

kwaliteit, levering, communicatie

nvt

Pluspunten

Fijne stof en de kleding sluit perfect aan

1 shirt zat een hele vreemde geur aan. Net alsof iemand tijdens het frituren het shirt had gedragen

Pluspunten

Super kleding,goeie promomotie,prachtige kwaliteit,Snelle levering,

Wat ik heel jammer vind is als jullie een bepaalde actie hebben je weinig terug hoort,zoals laatst de vraag wie zich als model van jullie zag staan,mijn dochter puck stuurde een foto en een motivatie briefje erbij via fb maar jullie laten niets horen aan haarzelf en uberhaupt wie het geworden is.Ook ik heb nog een mailtje gestuurd met de vraag of jullie iemand gevonden hadden maar niets gehoord hierop.Verders vroegen jullie eergister om een revieuw te schrijven en daarbij kans te maken op een kledingstuk naar keuze,ik heb deze ingevuld mijn tip zou zijn maak de winnares wat grootser bekend om zo andere ook te motiveren dit te doen!!! Verders collectie mag altijd wat uitgebreid worden van mij want vind alles super;-) Gr Marlou klabbers

Pluspunten

alles super snel binnen. en erg leuke kleding ben er helemaal weg van

Pluspunten

Goede prijs/ kwaliteit verhouding, mooie/ originele huisstijl, snelle service, kloppende maatvoering, up to date webshop met goede duidelijke foto's

Pluspunten

Makkelijk te bestellen via de site, de kleding wordt goed verpakt en snel geleverd! Ben erg te vreden over de kleding, goede kwaliteit. Heb al meerdere complimenten gehad over de kleding die ik bij jullie besteld heb. Top!

Geen! Ga zo door!

Pluspunten

Super leuke collectie! Echt een aanrader.. Nette en snelle levering van de kleding. Kwaliteit en super draagcomfort..

Pluspunten

Ik vind jullie webshop super!! Het is niet alleen een aankoop maar ook een hele beleving; de manier van communiceren, de verpakking, de omschreven ritjes van Jacques, c'est super!! Mijn Coco dress is ook helemaal geweldig; mooie kwaliteit en pasvorm erg goed. Had hem aan getrokken op een verjaardag en naar aanleiding daarvan is de zwarte gelijk ook door iemand besteld. Merci beaucoup et beaucoup de succes!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snel geleverd

geen ruiling mogelijk bij gebrek aan voorraad en nieuwe laten komen kost 2x zoveel helaas geld gewoon weggegooid

Pluspunten

Top service, super snel geleverd en de mailtjes lekker vrolijk en niet zo gewoontjes;).

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Makkelijk bestellen en betalen, snelle levering, originele mail + brief, fijn dat he op de hoogte wordt gehouden van de status en mooi opgemaakte factuur. De kleding is een prettige stof, sluit mooi aan, de kleur is naar verwachting en zodra je kleding van je m'appelle draagt krijg je gegarandeerd complimenten dat he mooie kleding draagt en er leuk uitziet! Dat is wat we willen horen!

Pluspunten

Duidelijke webshop Snelle levering & communicatie hier over Mooie verpakking Prima prijs/qualiteit verhouding Leuke actie's Fantastische kleding! Fijn materiaal & super pasvorm.... en ja die blijft ook na een paar keer wassen. Deze keer een jurkje besteld, een jurkje wat je eigenlijk niet meer uit wilt doen! En waarschijnlijk ook een makkelijke retourprocedure.... maar omdat altijd alles meer dan goed is heb ik hier geen gebruik van hoeven maken.

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

n.v.t.

Pluspunten

Mooie website, leuke follow-up mails

Ik vind maat 36/S erg groot vallen

Pluspunten

Originele leuke webshop

Pluspunten

Snelle afhandeling en bezorging. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Geen (misschien collectie uitbreiden ;)

Pluspunten

Mooie kleiding, goede kwaliteit en service.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.