Pluspunten

Mooie kleding, snel bezorgd, leuke communicatie

Pluspunten

*Zeer snelle lervering (bestelde bij jullie als laatste tijdens mijn shopdrift) en kreeg jullie pakketje als eerste afgeleverd!! * perfecte pasmaat voor mijn figuur!! *leuke originele shirts

* keuze zou iets ruimer kunnen zijn

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Nee.

Pluspunten

Super snel in huis.en paste prima. Lekker stofje helemaal happy

Pluspunten

Zeer mooie kleding, goede kwaliteit, top service!!!

Meer inkopen ivm de maten

Pluspunten

Goeie kwaliteit, snelle levering, goeie website. Leuke originele spullen

Bezorgdienst komt overdag, doos was kapot. Is slecht mee omgegaan

Pluspunten

Alles!

Niet zo snel uitverkocht zijn

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit!

Pluspunten

Mooie kleuren, mooie stoffen, topshirts!!!

Ze vallen voor mijn gevoel wat smal, dit misschien aangeven op de site...

Pluspunten

Helemaal top! Ik krijg zo veel leuke reacties als ik jullie jurkjes aan heb :-)

Pluspunten

duidelijke maatvoering (de plaatjes in cm), helpt bij het maken van de keus om te bestellen, ik bestel namelijk nooit online omdat ik er een hekel aan heb als bv een M eigenlijk een S blijkt te zijn. Zeer snelle service. Donderdag besteld, vrijdag in huis, kon ik het direct 's avonds aan naar een feestje. super..

bij sommige artikelen bedekken prijskaartjes een gedeelte van de kleding op de foto's, helemaal als je de site bezoekt via een mobiel. bv bij de nieuwe "fuzzie" truien viel me dat enorm op. ik kon de truien niet goed bekijken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb al heel vaak producten gekocht bij Je m'appelle. Ik vind dat ze leuke dingen hebben en de shirts zijn fijn.

Ik heb het gevoel dat ze te snel gegroeid zijn. De producten zijn heel snel uit verkocht. De logistiek zou verbeterd mogen worden. Ik heb 2 keer in een week gehad dat producten had besteld en dat er werd gezegd dat ze verzonden waren, maar dan kreeg ik later toch nog een mailtje dat er een fout gemaakt was en de producten al uitverkocht waren, waardoor ze de spullen niet opnieuw verzonden konden worden.

Pluspunten

Goede, snelle levering!

Pluspunten

Dag na bestelling al geleverd!

Duidelijkere specificatie op factuur. Ik had nl ook iets voor iemand anders besteld en kon de prijs hiervoor alleen via de site achterhalen.

Pluspunten

Super leuke shirts/truien voor betaalbare prijs Snelle levering en vriendelijke manier van communiceren Helemaal top ga zo door

Pluspunten

Draagcomfort, design en pasvorm. En snelle levertijd. O ja, en de prijs/kwaliteitverhouding!

Veel maten van kledingstukken zijn uitverkocht, jammer

Pluspunten

Leuke bon, leuk concept, mooie kleding, mooie halslijn shirt

Ik heb wat slordig afgewerkte naden in mijn shirt, onderkant mouw

Pluspunten

Altijd leuke (extra) acties en heerlijk zittende kleding die ook 'mama's' en nog appetijtelijk uit laat zien

Vereenvoudigen retouren

Pluspunten

Supersnelle bezorging!

Pluspunten

Snelle levering Leuke en aparte producten Goede prijs- kwaliteit verhouding

Pluspunten

Zeer snelle levering, zeer goede kwaliteit, fijne basiskledingstukken en leuke shirts/sweaters met pakkende teksten (vaak met een knipoog). Mijn kast hangt in ieder geval steeds voller met Je m'appelle!

Pluspunten

Mooie kleding en valt mooi, perfecte pasmaat.

---

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie, nette en goede kleding veel duidelijkheid over de levering veel duidelijkheid over de acties perfect retour-systeem

Meer voorraad zodat we niet misgrijpen aan een maat

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Redelijke prijzen. Leuke meldingen via de mail (o.a. over de vervoerder)

Een uitgebreidere omschrijving van de kledingstukken zou prettig zijn, bijv. bestelde/geleverde shirt blijkt cremewit en bij de omschrijving op de website staat 'wit'. Tevens: De naad ter hoogte van de heup/bovenbenen bij de jurk wordt nergens genoemd. Het zijn de details in de omschrijving die het kiezen gemakkelijker maken.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.