Pluspunten

hele goede kwaliteit stof, altijd snel in huis en ik heb nog nooit iet terug hoeven sturen..!! bijna al mijn collega's hebben kleding van jullie.. en zijn en allemaal heel positief over..!!

sommige producten zijn niet altijd op voorraad. . ik heb bvb een zwarte basic jurk van vorig jaar maat L maar doordat ik ben af gevallen is hij te groot dus zou graag een m Willen maar die hebben jullie niet meer.

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke e-mails

Doos waarin bezorgd (en helaas ook geretourneerd ivm lengte) werd was behoorlijk gehavend. Wellicht is dat de bezorger te verwijten.

Pluspunten

Snelle levering, leuke acties!

Jammer dat ik daags na bestelling weer nieuwe items op de site zag..

Pluspunten

Top, Origineel en snel!

Pluspunten

Super service. Kleding zit perfect.

Nog meer kleding

Pluspunten

Mooie kwaliteit kleding, snelle levering

Pluspunten

Prima producten en een levering dat je je afvraagt of ze al in de startblokken staan voordat je überhaupt iets besteld hebt!

Pluspunten

goede kwaliteit van de kleding originele marketingteksten

- weinig keuze in kleuren van de kleding vooral donkere kleuren - aanbod blijft lang hetzelfde

Pluspunten

Snelle levering, leuke manier van communiceren en mooie kleding. Ben erg blij met mijn tenue de Ville! En Icons Shirt!

....eh...de bezorger was nou niet echt het type fransoos...haha!

Pluspunten

Positieve manier van de klant benaderen. Op de hoogte brengen van de verzending op een originele manier. Leuke, prijstechnisch aantrekkelijke aanbiedingen.

Pluspunten

Snelle levering en originele en persoonlijke benadering van de klant. Erg leuk.

Beetje weinig keus. Zulke leuke kleding, ik wilde meer bestellen.

Pluspunten

Snelle levering. Goede pasvorm en kwaliteit. Snel duidelijk antwoord via mail.

Meer produkten

Pluspunten

Wat een prachtige rok! Ben zo ben blij! De service is top, snelle levering, super leuke acties! Dan ga ik meestal overstag hihi

Pluspunten

Mooi stof, goed kwaliteit.

Geen keuze in lengte, als je kleiner dan 1,70 cm ben moet je inkorten. Waar kost nog extra geld.

Pluspunten

Ik was dolblij toen ik het pakketje binnen kreeg! Super mooie kwaliteit t-shirts met ontzettend leuke teksten. Binnen een dag kreeg ik het binnen in een leuk pakketje met een brief van Jean Paul. Ik heb het al mijn huisgenootjes aangeraden te bestellen. Bedankt!

De mauwen van de shirtjes zijn een beetje strak vergeleken met het lijfje.

Pluspunten

Snelle levering, mooie materialen,

Maatvoering: de rok is L. Zit prima. Ik ben 1.82 m dus blij dat de rok niet te kort is. Een bijbehorend shirt XL zit behoorlijk strak... Blij dat ik geen L heb besteld. En een tanktop XL is weer heel erg ruim. Ik snap dat de modellen anders zijn, maar zelf als ik daar rekening mee houd, vind ik het verschil behoorlijk.

Pluspunten

Antw op mail zou prettig zijjn

Pluspunten

Snelle levering, mooie shirts van goede kwaliteit.

Pluspunten

Prachtige kleding, geweldige kwaliteit, en zelfs de verpakking is een feestje! Het voelt of je een cadeautje binnen krijgt! Echt onderscheidend. Ga zeker door met dit merk!!

Pluspunten

Goede kwaliteit. Blijft na veelvuldig wassen ook prima Snelle nette levering

De denimblauwe jurk die ik besteld had rook erg naar rook. Heb m gelijk moeten wassen. Vind ik een minpunt.

Pluspunten

Feestelijke communicatie! Prachtig verpakt en snel thuisbezorgd! Heel blij met de kleur, pasvorm en natuurlijk de gratis hoed!!

Pluspunten

Super snelle verzending! Prachtig verpakt! Mooie pasvorm!

GEEN! ❤️

Pluspunten

Tres bien! Snelle reactie op vragen. Grappig frans tintje in mailverkeer/bestelling. En niet onbelangrijk: leuke en goed passende kleding...

Nope....

Pluspunten

Goede communicatie

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.