Pluspunten

Niks op aan te merken. Makkelijk bestellen en snel in huis. Vooral dat ze de Franse sfeer proberen te creëren vind ik super leuk! Het is echt een cadeautjes als weer ik ga bestellen en het binnen krijg.

Pluspunten

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, leuke communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie shirtjes en supersnel geleverd!

Ik had 3 shirtjes maat L besteld, normaal valt L iets te groot bij mij. Maar deze vallen heel erg klein. Had misschien erbij gezet mogen worden!

Pluspunten

netjes op tijd geleverd, keurig verpakt, mooie kwaliteit.. helemaal goed!

Pluspunten

Betrouwbare service en de maten kloppen ook gewoon (vallen eerder ietsie groter uit dan te klein, dus je zit veilig!) In een stevige doos netjes op tijd afgeleverd. Ik ga hier vaker bestellen als ze weer iets leuks hebben!

Pluspunten

lengte van de shirts, fijn, lekker lang goede kwaliteit

niets

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit kleding, zit als goed en is een fijne stof

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Jurkje zit perfect. Prima kwaliteit/prijs verhouding.

Pluspunten

Veel leuke kleding, snel in huis, leuke aanbiedingen

Sneller nieuwe, andere shirts en ook mannenkleding gaan verkopen

Pluspunten

Leuke, persoonlijke benadering!

Pluspunten

Mooie stoffen worden gebruikt voor de kleding, daarnaast uitstekend wasbaar. Leuke collecties é uitstekende service.

Pluspunten

Erg leuke spullen voor redelijk geld!

Pluspunten

Leuke manier van communicatie.

Doos was behoorlijk beschadigd.

Pluspunten

volgens dochter was er een actie voor UVSV. Die bleek nergens (meer?) te vinden. Dus helaas nu 'gedwongen' dan maar officieel gekocht en dan ook nog 4 paar. Want allebei de dochters op gelijke wijze bedienen van mooie en hippe sokken...zucht. Toch dubbel gevoel daarover. Zal niet snel weer in zoiets trappen.

Pluspunten

Mooie collectie, Snelle levering

Betalen met creditcard

Pluspunten

Prima maatadvies! Normale maat past goed! Afhandeling bestelling netjes.

Pluspunten

Goede service. Fijne benadering via persoonlijke e-mail. Heerlijke kleding goed materiaal blijft goed na wassen en je hoeft t niet te strijken. En uiteraard mooie teksten fijne kleuren. Mijn favoriete merk tot nu toe. :)

Pluspunten

Snelle levering, degelijke kwaliteit.. Blijfy mooi in de was, goede pasvorm en leuke mailtjes/ persoonlijk contact.

Het zou leuk zijn als het asortiment uitgebreid wordt.

Pluspunten

Hele leuke benadering, persoonlijk. Medewerkers hebben een naam Grappig. Mooie verpakking. En topkwaliteit.

Zou het nu niet weten. Was blij verrast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

Meer voorraad (maat M is snel uitverkocht)

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.