Pluspunten

Fantastisch leuke mailtjes!! Erg leuk om als consument zulke mailtjes te krijgen. Ik zal dit bedrijf ZEKER aanbevelen bij anderen!

nvt

Pluspunten

Mooi spul voor een fijne prijs! Super snelle levering! Merci beaucoup!

Geen.

Pluspunten

Ik heb al vaker bij je M'appele besteld. De shirtjes zitten heerlijk en zijn van mooie kwaliteit! De levering is snel en er zijn vaak leuke aanbiedingen! Een aanrader dus......

Pluspunten

- Goede kwaliteit shirts. - Maten zijn kloppend. - Snelle service. Shirts had ik de volgende dag in huis - Aantrekkelijke prijzen.

Van mij mag het assortiment groter! Misschien (vooral in de zomer maanden) wat meer shirts zonder mouwen, topjes. Verder helemaal goed! Ik ben fan.

Pluspunten

Snelle levering en correct

Jammer dat er in 1 van de t-shirts een gaatje zat. Dit zag ik pas bij aantrekken en kaartjes en labels er al had afgehaald en weggegooid. Misschien beter controleren ( geld ook voor mij)

Pluspunten

Ik heb een shirtje besteld s'avonds om 20.30 :-) uur besteld en had het de volgende dag s'morgens al in huis in een mooie verpakking

GEEN

Pluspunten

Super shirts! Casual en hip!

Pluspunten

De kleding is heel mooi, kwalitatief prima en de levering was erg snel

Rondom de 3=1 deal, vond ik de prijsaanduiding en berekening iet wat onduidelijk

Pluspunten

Een ontzettend leuk casual shirt! Mooie pasvorm, mooie kleur, maat klopt.. Kortom: top!

Geen!

Pluspunten

Goede service, leuke producten

Makkelijkere retourservice. (Niet zelf hoeven printen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne stof, goede kwaliteit

Er was vermeld dat de shirts iets ruimer vielen en dat was ook zeker het geval. wellicht kan worden aangeraden om zéker een maat kleiner te nemen.

Pluspunten

omdat mijn pakket verkeerd geleverd was, werd er gelijk werk van gemaakt, leuke mails

de bedrijven die bezorgen de namen waar het bezorgd moet worden een leesbril geven zodat ze niet verkeerd bezorgen

Pluspunten

Leuke kleding van goede kwaliteit! Leuke service van Jean Jacques

Pluspunten

Leuke site, mooie spullen, goede kwaliteit, snelle levering, leuke mails en verpakkingen.

Nog meer shirts met leuke teksten maken!

Pluspunten

Originele, bijzonder leuke kleding, met prima prijs/kwaliteit verhouding!! Snelle levering!

Kan er nu zo geen noemen.

Pluspunten

Leuke, persoonlijke benadering! Klantvriendelijk, snelle service!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit shirts, goede prijs-kwaliteitsverhouding

Pluspunten

Snelle bezorging

Helaas stonden de shirts niet vanwege het pasmodel. Misschien daar duidelijker over communiceren

Pluspunten

- Snelle levering - Kleding voldoet aan omschrijving op de site - Levering in kartonnen doos ipv plastic

Pluspunten

Hele leuke shirts en een mooie pasvorm!

Ik zou een groter assortiment erg leuk vinden

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit en pasvorm en een geweldig leuke benadering naar uw klanten!

Pluspunten

Goede en snelle levering! Kwaliteit van de shirts is super en de maat klopt precies.

Aanrader!

Pluspunten

Wow, deze shirts vallen echt precies zoals ze horen te vallen, ik dacht met mijn maatje meer dat ze absoluut niet mooi zouden zitten maar ze zitten echt perfect, hier ga ik zeker vaker bestellen!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.