Pluspunten

De sokken, shirts en rok waren exact zoals op de foto's. Het ziet er goed uit. Levering was zoals beloofd de volgende dag in huis. Ik ben enthousiast.

Pluspunten

Supersnelle levering en super kwaliteit shirts

Pluspunten

snelheid van leveren prijs/kwaliteit

wat grotere collectie, krijg vaak een nieuwsbrief met dezelfde items

Pluspunten

Zijn leuke/ kwalitatief mooie shirts

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

mooi materiaal, leuke prints en leuke aanbiedingen en fantastische service

Pluspunten

Snelle goede levering. En goed op de hoogte gehouden van de status

Pluspunten

Mooie kwaliteit t-shirts! Dikke stof waardoor de shirts de kwaliteit behouden na alle wasbeurten. Ook een super snelle levering.

In het vervolg zou het fijn zijn als er ook maat XS aangeboden kan worden. Maat S heeft wel een mooie pasvorm, maar zit voor mijn maatje net niet mooi strak. Wel mooi genoeg om er blij mee te zijn!

Pluspunten

Super! Prima kwaliteit en super snel geleverd:-) Heel blij mee en zit heerlijk.

Pluspunten

Prachtige t-shirts, goede kwaliteit.

Het postorderbedrijf, de tijd specifieker aangeven wanneer het pakketje kan worden verwacht.

Pluspunten

Supersnelle levering. Mooie shirts.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, goede maat

Pluspunten

Leuke ontwerpen!

Meer kleur!

Pluspunten

Je m'appelle is online shop met een fijne presentatie en een net zo fijne collectie, tenminste dat geldt voor de shirts die ik er heb gekocht. Mooie kwaliteit kleding, en ook alles eromheen is prettig geregeld: van presentatie tot en met (snelle) bezorging.

Nog iets meer spelen met klantacties. Bijvoorbeeld, als je binnen een week nog een keer bestelt, betaal je de tweede keer geen verzendkosten.

Pluspunten

Leuke designs, leuke prijzen en snelle levering. Wat ik uniek vind aan dit bedrijf is dat er humor in het concept zit. Heel leuk!

Ik had een maatje S besteld van een shirtje. Bij levering bleek dat het een maatje M was met een maatje S label eraan. Helaas is een M voor mij te groot en kon ik deze niet dragen en dus aan mijn collega gegeven. Verder niks meer besteld, maar hoop dat hier op word gelet.

Pluspunten

Goedkoop, leuk, kwaliteit goed

Andere soorten modellen shirts, andere hals bijv.

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit, superleuke actie

De meeste shirts zijn voor teenagers en 20-ers, wellicht iets meer teksten ook voor 30-ers en 40-ers? Of prints? Veel keuze uit lichte kleuren vond ik ook leuker.

Pluspunten

Snelle levering en zit allemaal heel fijn!

Doorgaan zo!

Pluspunten

Super snelle levertijd en uitstekende kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke shirts

Jullie moeten de webshop goed bijhouden. En niet dingen verkopen als je het niet op voorraad hebt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit, verrassende modellen, snelle service en... Franse kwinkslagen. Nice!

Pluspunten

juiste maat! Snelle levering & volgens bestelling.

Pluspunten

Leuke shirts van fijne stof, snelle bezorging

Misschien iets meer voorraad in maat s, die is er vaak vrij snel uit voor mijn gevoel. Maar snap ook dat door de beperkte voorraad de variatie groter is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

gelukkig kostenloos retourneren

helaas kreeg ik het verkeerde shirt geleverd, dus die moet weer teruggestuurd worden

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.