Pluspunten

Hele fijne stof, snelle service

Pluspunten

Snelle bezorging, achteraf betalen, leuke producten, persoonlijke details, kwaliteit ++, duidelijk.

Jammer dat je via Klarna extra moet betalen en dat "gewoon" acceptgiro geen optie is.

Pluspunten

Goede kwaliteit van de kleding Snelle levering Goede communicatie (snelle reactie bij mailen) Snelle terug storting van geld na retour zending

GEEN Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd!

Ik vind jullie t-shirts met Franse teksten Ontzettend leuk maar mis soms variatie in kleur, meer zomerse kleuren zou ik formidable vinden!

Pluspunten

leuke kleding, leuke mailtjes en snelle levering!

ik vond dat er niet heel veel keus was. wat meer tops met vintage print zou wel leuk zijn.

Pluspunten

Eerste bestelling. Alle 3 de artikelen naar wens! Fijn dat er bij de kleding staat wat je kunt verwachten (valt smal, maatje groter bestellen dan normaal etc).

Aanvullend op positieve tips. Bij niet alle kleding staat pas- en vorm informatie. Dat zou fijn zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele snelle levering erg leuke mail sturen jullie

Helemaal niets ga zo door!

Pluspunten

Pluspunten

Goed en snel geleverd. Mooie kwaliteit; ben er erg blij mee!

Pluspunten

Leuke web site

Maten tabel op de site vermelden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ze hebben mijn pakket weer mee terug genomen omdat ik 2 x niet thuis was.... dit is niet handig voor mensen.... Krijg ik mijn pakketje nog opnieuw geleverd? ik heb nl al betaald!!! Groetjes, Sanne

Pluspunten

Goede kwaliteit snelle levertijden.

Duidelijker systeem bij retouren

Pluspunten

Goede kwaliteit shirts, leuke shirts, snelheid van levering, regelmatig nieuwe collectie.

Mogelijkheid om pakketje direct bij DHL Servicepunt te laten bezorgen, opdruk van 1 shirt (L'Indian Cloud) was na 1x wassen wel heel vaal geworden. Tanks al tijdje niet meer beschikbaar in verschillende maten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De toon van alle mailtjes die ik kreeg. origineel en persoonlijk. Hartstikke leuk

Ik vond wel dat er vrij veel dagen zaten tussen bestelling en ontvangst. Bij veel andere postorderbedrijven is dat veel sneller

Pluspunten

Heb deze week de prachtige rok met bijpassend shirt binnen gekregen. Ben meer dan tevreden. Snelle service, goede kwaliteit en een leuke prijs. Ik ga zeker nog vaker wat bestellen :)

Pluspunten

Zalig draagcomfort. Geweldige levering! Jean-Jacques rijdt met zn Deuxchevautje echt snel;-)

Pluspunten

Geweldig e mail verkeer ;-)

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.