Pluspunten

Zit lekker en staat prima.

Koord in de sweater had witter mogen zijn.

Pluspunten

Leuke prints Comfortabele kleding

Mouwen zijn erg breed (trui L, om het lichaam prima)

Pluspunten

Snelle levering, goed kwaliteit kleding en goede service naar de klanten toe!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

?

Ik bestelde 3 t-shirts in de actie 3 halen 1 betalen. Helaas waren 2 van de 3 t-shirts niet meer beschikbaar...

Pluspunten

goede en snelle service, kwalitatief materiaal, betaalbaar

uitbreiding keuze

Pluspunten

Super snelle levering, duidelijke website, leuke aktie 3=1 en de producten zijn van een goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kan weinig positieve punten noemen aangezien mijn bestelling nooit geleverd is. Ik heb hierover een mail gestuurd en nog geen reactie mogen ontvangen. Ik heb echter wel betaald dus hoop te snel te horen wanneer ik de bestelling alsnog mag ontvangen.

Reactie op mails over niet leveren van artikelen. Op tijd leveren artikelen.

Pluspunten

Te hoge verzendkosten en weinig keus bij sommige maten.

Pluspunten

je krijgt wat je ziet, mooie stof en geleverd in een mooie doos

Pluspunten

Maat klopt met werkelijke grootte Erg leuke ontwerpen Mooie stoffen Originele teksten bij bestelling, aankondiging aanstaande aflevering etc.

Geen Jean-Jacques gezien ;)

Pluspunten

overzichtelijke site snelle levering makkelijk betalen

Leuke verkoop truc door te zeggen dat het 3 halen 1 betalen is maar de kwaliteit van de kleding is gelijkwaardig aan de prijs die je er voor betaalt die "korting" lijkt me een lokkertje. Desalniettemin ben ik erg blij met mijn nieuwe kleren! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen!

Pluspunten

snelle levering, leuke producten

Pluspunten

Mooie shirts, goede kwaliteit, fijn dat er een aanduiding van lengte en breedte bij gezet is zodat je goed kunt inschatten hoe de shirts vallen en welke maat je nodig hebt

Misschien als je ze snel nodig hebt, snellere levering gewenst, was voor mij geen probleem

Pluspunten

Erg fijne sweaters en een hele snelle levering!

Pluspunten

Geweldig mailtje om te zeggen dat bestelling onderweg was! Leuk en grappig. Dress à la Coco, heerlijk om te dragen.

Vond alleen jammer dat Jean-Jacques het pakketje niet de eerste keer bij mijn buren heeft afgeleverd... Zij spreken namelijk ook Frans!!! Dress à la Coco version été? Allez, à plus Maurice!

Pluspunten

Snelle leveringen,mooie shirts Erg leuk hoe de mailtjes van bestellen en versturen geschreven zijn!!!

Van 1 shirt was de opdruk niet zo mooi,was beetje jammer. Hopelijk komen er nog meer verschillende teksten als opdrukken op de shirts.

Pluspunten

Supersnelle levering, leuk verpakt. Mooie kwaliteit, maat klopt.

Pluspunten

Kwaliteit

Duidelijkere kleur en model weergave

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel snel bezorgd

Op de site bij het overzicht zag ik alleen de namen van de shirts en niet de foto's. De foto's zag ik pas als ik er op klikte. Ik weet niet of dit aan mijn internetverbinding lag, maar het was wel erg vervelend.

Pluspunten

Franse tekst

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijk mail contact.

Geen.

Lage Brink 96