Pluspunten

Snelle levering,duidelijke web site

Pluspunten

Mooie shirts goede kwaliteit!

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit

Bij een trui met zak voorop zitten de stiksels niet goed vast. Er zitten draadjes los en als je er aan trekt, is je hele zigzag stiksel los.

Pluspunten

Goede prijs /kwaliteit verhouding Snelle levering Leuke aanbiedingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle levering en keurig verpakt. Pakket van 3 shirts paste zelfs door de brievenbus. Top!

Website kan wat gebruiksvriendelijker.

Pluspunten

De shirtjes zitten heerlijk! Daarnaast natuurlijk ook super leuk. Zijn leuk te combineren met een colbert of gewoon alleen het shirtje. Ik heb nu 6 shirtjes en ben er heel blij mee.

Pluspunten

Snelle levering, scherp geprijsd

Een van de shirts was niet zo netjes bedrukt. Een van de gouden letters was wat uitgelopen/uitgeveegd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een verbeter punt zou zijn dat er beter word gekeken of de bestelling correct is. Ik heb namelijk de verkeerde maar gekregen terwijl het wel goed vermeld staat op de pakbon.

Pluspunten

Snelle levering, leuke shirts.

Pluspunten

Super snelle levering, grappige en goede communicatie met klanten, kwalitatief goede producten, onderscheidend.

Niet teveel roepen 'alleen vandaag' etc. Niet nodig. Product verkoopt zichzelf wel via social media...

Pluspunten

Assortiment is groot, verzendservice snel, financiële afwikkeling correct! Extra applaus voor huisstijl en marketing, très bien!

Maatvoering. De L lijkt wat te smal t.o.v. M en XL.

Pluspunten

Snelle levering. Leuke shirts goeie kwaliteit. Leuk prijsje!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima levering, keurig verzorgd, mooie kwaliteit shirts

1 foto leek onduidelijk, ik dacht een effen zwart shirt te bestellen maar er blijkt toch een (zwarte) print op te staan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede 3 = 1 actie

maat valt raar, mouwen zitten goed, maar van onder vind ik de shirts niet mooi strak genoeg

Pluspunten

Heel behulpzaam, je krijgt snel antwoord. De kleding heb je super snel in huis!

Ik weet niet of het mogelijk is te zorgen dat de aankoopmails niet in de spam box terecht komen, maar anders is dit misschien een verbeterpuntje.

Pluspunten

Snelle levering, mooie prijs, goeie service.

Ik zou de prijzen die nu al vanaf het begin volgens mij gelden houden zo. Niet wegens succes prijzen gaan verhogen. De shirts zijn leuk door de prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Snelle service, leuke t-shirts en goede kwaliteit

Pluspunten

snelle service leuke aanbieding de maten vallen normaal, dus niet veel kleiner

niks

Pluspunten

Goede kwaliteit! Snelle levering! Betaalbare prijs!

Wie maakt deze shirts? Misschien openbaar maken op de site! Worden mensen in Turkije hier beter van?

Pluspunten

snel geleverd, goede kwaliteit

Pluspunten

supersnelle levering, shirts vallen wat smal maar zijn van een super kwaliteit! Blijven ook mooi na regelmatig wassen!

Pluspunten

Super shirts!! Snelle levering en wat een geweldige aanbieding!!!

Pluspunten

Prachtige shirts, zitten heerlijk!

Pluspunten

Perfecte snelle levering, de shirts paste weer zoals een shirt hoort te zitten. Ben er weer zo blij mee.

Pluspunten

goede kwaliteit kleding snelle service

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn