Pluspunten

Super snelle levering! Mooie kwaliteit! Erg originele manier van mailverkeer!

Pluspunten

Mooie kleding, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede acties

Pluspunten

Fijne shirts zitten echt super lekker en leuke prints!

Vooral zo doorgaan! :)

Pluspunten

Ik werd goed op de hoogte gehouden Prettig, persoonlijk taalgebruik Snelle levering Goede kwaliteit shirts

Pluspunten

Super service en hele mooie shirts van mooie kwaliteit!

Geen! :-)

Pluspunten

Makkelijker maken voor retouren, minder grote verschillen tussen modellen van t-shirts. Bij het ene t shirt is maat s vrij groot en kan door voor maar m en de andere lijkt xs

Pluspunten

Goede kwaliteit, super snelle levering

Pluspunten

De stof is super, maten kloppen.

Graag wat meer kleurtjes en verschillende kledingstukken.

Pluspunten

- verpakking - maat - design van shirts - levertijd

Pluspunten

Wauw...gisteravond om acht uur een bestelling geplaatst...nu net bezorgd! - Super aanbieding - Super kleding & kwaliteit - Super service -SUPER BLIJ!!!

Pluspunten

Kleding van goede kwaliteit Maat L is ook echt maat L en niet maat XL of M Snelle en nette levering Goede communicatie via mail Eerste keer dat ik hier iets bestel maar is zeker voor herhaling vatbaar!!

Pluspunten

Snelle levering en de shirts zijn van goede kwaliteit

Pluspunten

Comfortabel, goede pasvorm, lekker lang, leuke teksten op de shirts, snelle levering, leuk berichtje bij pakketje en leuk ingepakt! Ook leuk dat er nu ook gekleurde shirts te koop zijn!

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

super snelle levering ,shirt op en top

nee alleen dat ik nog leuke shirts zie maar niet in mij maat

Pluspunten

Super snel bezorgd

Pluspunten

Super snelle service/bezorging. Mooie shirts, perfecte maat.

Keep up the good work!!!

Pluspunten

Onwijs snelle levering. Ik had mijn shirts niet zo snel verwacht! De shirts hebben al vele complimentjes gekregen!

De shirts vallen wat groot, dit staat niet altijd duidelijk aangegeven.

Pluspunten

- Goede service. - Snelle levering. - Hele leuke en goede site. - Goede promotie op onder andere Facebook. - Fijne stof van de kleding. - Goede pasvorm van de kleding (echter valt het wel anders dan bij het model op de website). - Goede kwaliteit. - Voor ieder wat wils!

- Bij de 3=1 deal kun je de kleding niet ruilen begreep ik uit de voorwaarden. Dit is een punt waarop ik bijna ben afgehaakt, omdat je van tevoren niet weet hoe de kleding zit. Als klant neem je een groot risico als je niet weet of je het wel past en je het vervolgens niet kunt ruilen. Dit kan beter! (bijvoorbeeld alleen mogelijk om te ruilen voor een ander kledingstuk of andere maat). - Andere kledingstukken in deze stijl zijn zeer welkom (broeken/accessoires/etc.) - Prijzen liggen redelijk hoog. Zonder 3=1 deal zou ik het geld er niet voor hebben over gehad (echter is de 3=1 deal wel een top actie om de klanten kennis te laten maken met het bedrijf).

Pluspunten

Snelle levering en jullie geven ook een speciaal frans gevoel erbij. Dat vind ik erg leuk.

Er is geen optie om met creditcard te betalen.

Pluspunten

Goede service, mail netjes beantwoord en snel!

De pakjes waarbij de bewoner niet thuis is ergens afgeven in de buurt zodat je het op kan halen.

Pluspunten

snelle levering. maten vallen goed

de letters schuren hier en daar.

Pluspunten

Goede producten en snelle levering (smiddags besteld en de volgende middag al in huis)

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.