Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie per mail, hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Super blij met mijn aankoop!

Keep up the good work!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en gratis retour

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eigentijdse manier van communiceren en harstikke leuk bedacht dat pakketje uit Montmartre wordt verstuurd ;) De collectie mag wat mij betreft uitgebreid worden hoor. Leuk & heel betaalbaar. Nog even niet geheel in de gaten wat ik met de punten kan/mag, maar dat wordt gaandeweg vast helder.

2 knopen rolde er direct af. Ik weet dat dit altijd lastige punten blijven bij confectie, maar tis altijd jammer dat je meteen moet gaan “klussen” bij een nieuw gekocht kledingstuk....

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke en snelle afhandeling

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen via de webshop, je wordt op de hoogte gehouden over de levering (via de mail). Pakketje is erg leuk verpakt, je voelt je speciaal bij dit bedrijf.

Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke, orginele, betaalbare kleding!

Een track en trace code zou handig zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, keurig stevig verpakt. Kwaliteit die je verwacht voor de prijs

Pluspunten

Doos waarin kleding zat moet je openbreken. Geen mogenlijkheid om daarin terug te sturen. Ook niet duidelijk hoe terug te sturen indien gewenst.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De site is overzichtelijk.Aan de doos,waarin alles verstuurd wordt, is veel aandacht besteed. De pakbon met nu in de kersttijd een rendier erop is super mooi. Hij hangt dan ook op het magneetbord om de keuken in kerstsfeer te brengen. Kortom jullie begrijpen heel goed, dat je je moet onderscheiden om jezelf op de kaart te zetten. Compliment!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijke retourservice en gratis Leuke producten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle reactie op mijn via de mail ingestuurde vraag. Mijn bestelling werd keurig op tijd in een mooi doosje afgeleverd. Oh ja en mijn bestelde jurk was perfect :)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kleding past goed, zit lekker en ziet er precies uit zoals op de foto's. Leuk dat Je m'appelle zoveel communiceert via Social Media en een leuk filmpje over 'de bezorger' maakt.

Veel bedrijven hebben een snellere levertijd ('vandaag besteld, morgen in huis'), maar ik zie het niet perse als negatief. In mijn geval werd meteen duidelijk gecommuniceerd dat de levertijd ongeveer 6 dagen betrof en dat klopte precies.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vrolijke uitstraling een feestje om te bestellen! Maar ook zeker een feestje om het pakket te ontvangen! En wat een leuke kleding!

Ga lekker zo door, aan mij hebben jullie er een enthousiaste klant bij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

supersnel afgeleverd!

Jammer mijn huis ligt vol met glitters, het jurkje is leuk! maar ik ben bang dat er straks geen glitters meer op te zien zijn!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Bestelling was ondanks de drukte van Sinterklaas de volgende ochtend al binnen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kosteloos retour sturen......super snelle levering

Tot nu toe nog geen 1 kunnen ontdekken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding voor een betaalbare prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Als je voor kerst geopereerd wordt aan een hernia en dus niet in staat bent om in de stad te gaan shoppen, is dit echt een aanrader, maar door mijn ervaring nu zal ik zeker vaker hier shoppen, mooie kleding, snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De website is heel zorgvuldig en verassend. Er wordt een charmante, vrolijke sfeer gecreëerd en de levertijd is direct duidelijk. De communicatie na het plaatsen van de bestelling is ook heel frivool en toch zorgvuldig. De bestelling wordt in een hele mooie doos geleverd en elk kledingstuk is keurig in plastic verpakt en netjes gevouwen. De kleding ziet er keurig uit. Is erg betaalbaar en past iedere vrouw door de soepele materialen. Shoppen bij je m'appelleert tovert bij elke stap van het proces een lach op je gezicht. Zelfs toen Jean Jaques helaas niet voor mijn deur stond.

Pluspunten

Heldere en duidelijke communicatie. Artikelen zijn snel en adequaat geleverd in een leuke en sprekende doos. De persoonlijke boodschap op de rekening is top. Aandacht en persoonlijke marketing is top.

Al het plastic om elk afzonderlijk artikel is jammer.....

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en erg attent.

Dit was mijn eerste bestelling. Ik vind het prima.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.