Pluspunten

Ik heb natuurlijk nog niet veel ervaring met Je m'Apelle,want dit was mijn eerste bestelling. Maar wat was ik blij met deze eerste ervaring met het bedrijf. De bestelling netjes op tijd,de kleding voelde zo fijn aan,direct gepast en zat perfect. Heb nog nooit blouses gehad van zo'n fijne stof/kwaliteit. Ik ben blij verrast en zal zeker vaker een bestelling plaatsen bij Je m'Apelle. Groet, Een tevreden klant

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke communicatie Snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle responstijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke modieuze kleding met goede prijs/kwaliteit-verhouding. Grappig Frans verhaal er omheen: j'aime bien ça! Ook terug te zien in de Franse verpakking van Jan Jacques, merci beaucoup!

Je ne sais pas. Geen idee dus, gewoon prima.

• Communicatie

de maten kloppen vaak vaak niet! Ik heb helaas de jurk terug moeten sturen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service en leuke teksten waarmee je op de hoogte blijft van je bestelling.

Een 10 zou ik geven als je zelf je bezorgtijden kan aangeven zodat een pakketje ook voor werkenden thuis bezorgd Jan worden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle en leuke levering! Qua communicatie erg leuk en origineel bedacht en de kerstkaart is super cute!

Geen, ga vooral zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en correcte levering + Extra plusje vond ik de 'geschreven' kaart en opmerkingen in de trand van 'good choice'. Erg leuk.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, prachtige kleding, goede kwaliteit. Gezellig pakketje.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De persoonlijke benadering in de communicatie. Niet zakelijk maar juiste jong en persoonlijk. Ook geweldig en super handig dat je alle maten kunt na meten bij jezelf om de juiste maat te bepalen met jullie lijst.

Niks zelfs alle verpakkingen zijn prachtig.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele mooie kleding, mooie kwaliteit. De kleding valt heel mooi op maat, word niet vaal na het wassen.

Leuke jurkjes zijn al gauw niet meer leverbaar.... dit is erg jammer!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding die ik nog niet in winkels heb zien hangen dus echt eens wat anders! Supersnelle levering ook, ik had het eind van de middag besteld en de volgende ochtend stond de postbode al op de stoep.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het jurkje wat ik heb besteld was magnifique! Jean jaques heeft Geweldig zijn best gedaan! Merci pour la robe !

Pas

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, je word goed op de hoogte gehouden van de levering van je bestelling... top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eigenlijk alles. Snel,goed, kwaliteit.

kan ze niet bedenken. Bedankt voor alles en tit een volgende bestelling!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie kleding, super snelle levering en ook communicatie daarover. Ben erg tevreden!

Geen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Net even iets anders en toch betaalbaar!

Heel snel geleverd, jammer dat er een mankement in de kleding zit bij de eerste bestelling. maar ik blijf er in geloven dat het goed komt!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.