2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer veel nieuwsbrieven/reclame.

Nog steeds geen levering mogen ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik heb helemaal geen negatieve punten. Site is overzichtelijk. Kleding is erg leuk en ook betaalbaar. De communicatie verloopt super. Dus geen negatieve kanten. Ga zo door zou ik zeggen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding, voor weinig geld, prima lgistiek.

Ik vraag me af waar en door wie de kleding gemaakt wordt. Juist vanwege de goedkope prijs, zou ik het fijn vinden zeker te weten dat het niet door kinderen is gemaakt. Misschien kan daar een soort keurmerk bij? Of communicatie over?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben super blij met de kleding! Het zit super en ook de levertijd is heel snel, heel fijn!

Ik heb geen verbeterpunten of tips omdat ik zeer tevreden ben, bedankt!

• Snelheid/Levertijd

jammer dat de gave trui uitverkocht is nu hij te klein is

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik heb een lange trui/jurk hier gekocht en hij zit goed en lekker! De afbeelding klopt met de kleur en maat! Ik koos een keer voor grijs ipv altijd blauw hihi maar nu moest ik wel andere schoenen bij kopen

Misschien setjes laten zien, outfitjes (combinaties) zodat je thuis al kan kijken of je iets kan combineren met andere kleding zoals schoenen, sjaal of broek.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super levering, je word van stap tot stap op de hoogte gehouden van de levering, jurk goed omschreven wat maat betreft!!!! Ik bestel zeker weer bij jullie als is wat leuks tegen kom. super bedankt!!!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Klantvriendelijk en helemaal mijn smaak! De waardering voor hun klanten laten ze blijken.

Soms zijn populaire items heel snel uitverkocht (zoals die enorm leuke luipaardprint sjaal). Het zou fijn zijn als daar nog een levering zou komen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Maat klopt, kwaliteit erg goed en ontzettend leuk ingepakt! De bestelling is echt een cadeautje!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- supersnelle levering - persoonlijke en snelle reacties op vragen - flexibele afhandeling

geen, helemaal top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een feestje om bij jullie te bestellen. Originele en persoonlijke benadering. Jean Jacques heeft het vast druk ;). Goede site, kwalitatief goede kleding, goed geprijst, snelle levering door JJ. Super bedankt voor de heerlijke, comfortabele kleding. Ik kom nu warm de winter door.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel en verzorgd goede kwaliteit leuke collectie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

Pluspunten

Leuke communicatie, snelle levering, mooie en originele kleding!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik vind heel blij met de maatvoering die bij de producten staat vermeld. Dit is super handig en klopt ook. Blij dat de XL maat ook gewoon een XL is en niet kleiner uitvalt. De verpakking ziet er ook zorgvuldig en netjes uit. Daarbij ben ik heel enthousiast over de communicatie en de stijl daarvan. Het wordt in in geheel doorgetrokken en ziet er verzorgd uit. (#vak******) ;-) Misschien vinden mensen dat minder belangrijk maar het geeft naar mij het signaal af dat een bedrijf zichzelf serieus neemt en professioneel werkt.

vooralsnog geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Overzichtelijke site, vlotte bezorging, erg leuke verpakking, je krijgt echt een cadeautjes. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, maatvoering klopt ook.

Ik heb me niet (bewust) ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar ontvang na mijn bestelling wel heel veel mailtjes. Uitschrijven gaat dan wel weer heel makkelijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel goed, snel en grappig met de Franstalige berichtjes!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snel geleverd in mooie doos. Ben erg blij met de broek en colbert. Het zit heerlijk en ziet er erg mooi uit. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levert in superleuke verpakkingen. Waar zelfs de winkelier van het dhl punt leuk op inhaakt. Een pakket ontvangen van je m'appelle is dan ook altijd een plezier!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke en snelle communicatie na het plaatsen van de bestelling. Nette levering. Gratis retourneren.

Kwaliteit van het geleverde product viel tegen. Bestelling werd een dag later geleverd dan was gecommuniceerd.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.