Pluspunten

Leuke actie en hierdoor 2 prachtige jurken gescoord, echt top. Ik had het direct de volgende dag in huis, hoe leuk is dat.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke, mooie kwaliteit/prijsverhouding

de labels zijn leuk, inclusief de tekst maar bij een jurkje piepten de labels er steeds uit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, mooie jurkjes

Misschien is het handig om ook de lengte- en breedtemaat van de andere maten erbij te zetten (dus m en l), nu staan er alleen maten van een 's-dame'.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snel service en eigentijdse collectie!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Service; top! Snelheid levertijd; top! Mogelijkheid om pakket bij afhaalpunt op te halen; top! Navigatie website; top! Verpakking bestelling; top! Jurkjes; top! Heb er een diezelfde avond nog aangetrokken naar een bruiloft en iedereen vond hem ontzettend mooi! Leuke actie ook, 2 jurkjes voor 50 euro. Meer dan waard.

Ik had een jurkje gezien welke op facebook nog voorbij kwam(verkoopfunctie of iets dergelijks),maar deze was op de website niet meer te zien. Weet niet of dit "fout" is van Facebook. Jurkje was denk ik al uitverkocht daar deze niet meer online te zien was op de website. Dat was jammer, maar uiteindelijk in een andere kleur gekozen en toch perfect!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke collectie en snelle levering! En hoewel Jean-Jacques er aan de deur heel anders uitzag, ben ik toch zeer tevreden ;)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je hebt het gevoel dat je persoonlijk benaderd wordt door de wijze van communicatie. Daarnaast zijn de jurken erg leuk en voor een goede prijs!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je m'appelle in love! Jean-jacques heeft in sneltreinvaart de super mooie jurkjes netjes afgeleverd. Jean-jacques heeft duidelijk verstand van mode en maten levert kwaliteit voor een mooi prijsje. Jean-jacques, wanneer kom je weer langs? En eten we dan een beschuitje?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levertijd Erg leuke collectie Gratis retourneren Goed bereikbaar voor vragen en er wordt snel reageert Je krijgt leuke email's van de bevestiging van de bestelling en levering waar je vrolijk van wordt.

Helaas was een verkeerd artikel geleverd maar dit is gelukkig erg snel opgelost. Geen verzendkosten rekenen bij een minimum bestelwaarde zou een extra stimulans zijn om iets te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Vooralsnog geen verbeterpunt of tips.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De informele en opgewekte manier van communiceren maakt een persoonlijke indruk. Leuk! Alles liep gesmeerd en volgens afspraak en retourneren was heel makkelijk!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Feest om hier iets te bestellen, niet duur, leuk verpakt, snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geweldige site, en leuk dat je wordt meegenomen mbt het bezorgen van je pakketje. Leuk verpakt!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en makkelijk retourneren. Geld ook weer snel op de rekening

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De jurkjes die ik besteld had waren er al snel, volgens mij de volgende dag. De communicatie is niet formeel of zakelijk maar juist heel vrolijk en betrekt je bij het proces. Echt feel good! En ik heb al veel complimentjes gekregen over de jurkjes :)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ontzettend leuk ontwerp en zeer mooie kwaliteit!!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle levering, goede communicatie over de levering Kwaliteit van de bestelde kleding viel mij tegen. Bij het ene jurkje losse draden/niet mooi afgewerkte naad en de andere geen mooie pasvorm. Helaas complete bestelling retour gedaan.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Lekker snel geleverd. Mooie kwaliteit kleding, in fijne doos. Tevreden!

None

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De levering is super snel, wat natuurlijk heel fijn is. Iedereen gaat namelijk meteen voor de deur zitten als je online iets hebt besteld. Het kwam de volgende ochtend dan ook meteen binnen:) Ik had de eerste keer met afrekenen waarschijnlijk iets niet goed gedaan, waardoor mijn bestelling de eerste keer niet door kwam. Ik heb hier toen voor gebeld, en werd meteen geholpen. Het was tevens heel fijn dat je niet je ordernummer of een ander nummer bij moest houden, tijdens het gesprek!

Geen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Jurkjes zijn super, zitten heel lekker en goede kwaliteit.

Misschien nog iets betere foto's, want ik vind de jurkjes in t echt nog leuker dan ik dacht

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle afhandeling en vriendelijke telefonische hulp.

ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele snelle levering. Heb altijd moeite leuke jurkjes te vinden... 1ste keer online besteld en perfecte pasvorm

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en efficiënt, klantvriendelijk!

De jurken zijn erg kort. Verder wel goed op maat. Ik zou graag wat ‘gekledere’ modellen zien.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering 2jurkjes besteld, 1 meteen door mijn dochter ingepikt

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.