Pluspunten

Duidelijke manier van werken, snel en mooie producten voor een prima prijs! Ik bestel er graag.

Geen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Altijd leuke kleding en snelle levering top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding , snelle levering , leuk filmpje. Leuke verpakking en zelfs een leuke bon

Lekker zo door blijven gaan zoals jullie nu doen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding

Verzendkosten zouden vrij moeten zijn boven een bepaald bedrag.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en snelle retourprocedure.

Helaas viel de pasvorm tegen, de stof vond ik wel super.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering en goede service als er wat is word er supersnel gereageerd via de mail! problemen worden keurig opgelost egt top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super toffe kleren en snelle levering. Zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Bijzonder snelle bezorgservice, goede en snelle omruilservice en super leuke collectie! Daarnaast creatief in de communicatie-uitingen. Echt weer eens een ander bedrijf dan alle andere.

Geen :-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik heb 2 jurkjes besteld rond 20:00 de volgende dag waren ze er al om 15:00 uur. Ze zagen er super leuk uit precies zoals de foto's. Ze zitten perfect Al met al hebben jullie er zeker een klant bij. Ben echt zeer te spreken over jullie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super goede kwaliteits kleding en geweldige service. Ik shop erg vaak en graag bij julie. En een tevreden klant komt altijd terug! Al vele vriendinnen en mijn moeder zijn echte fan geworden en willen geen ander kleding merk meer dan alleen dat van jullie!

Gewoon zo doorgaan!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke omschrijving produkten. Voorinschrijven werkt perfect en je krijgt een berichtje als het produkt er is

Groter aanbod, meer produkten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding, snelle levering en ook leuk verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle reactie op mijn mailtje. Top! En de verpakking is al een cadeautje op zich!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat kreeg ik een ontzetten leuk mailtje dat mijn bestelling onderweg was! Had meteen helemaal zin in mijn pakketje. Ik hoop dat Jean-Jacques snel nog eens langs rijdt;)

Blijf doen wat jullie doen, en van die leuke dingen maken! Op jullie nieuwe collectie jassen ben ik alweer stapelverliefd!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele snelle leertijd en heel handig hoe je, je kleren kan retourneren. Toen ik dit had gedaan had ik de dag er na weer een nieuw pakketje in huis echt een top service !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke producten die snel geleverd zijn!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke hippe manier van communicatie

Ik vond het minder handig dat ik voor het retourneren eerst een DHL bewijsje moest hebben en invoeren. Ik vond het onduidelijk hoe ik een artikel kon omruilen voor een andere maat. Ik kon in het menu alleen kiezen tussen geld terug of tegoedbon, maar ik wilde gewoon omruilen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Retourkosten Beter foto's van stoffen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Reageert snel en levert op tijd. Ik heb geen negatieve ervaringen gehad met die bedrijf. Kleding is van prima kwaliteit en de acties vind ik leuk. De stijl past bij mij en dat is best lastig om te ontdekken in "het oerwoud" van kledingverkopers voor 45+ vrouwen via het internet.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke, mooie en hippe kleding. Keurmerken ben ik ook heel blij mee en de kleding zit mooi.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuke kleding! Maat is zoals de maat hoort te zijn M is ook een M. Blijft heel mooi na het wassen. Zeer goede kwaliteit. Snelle levertijd, ruilen en contact is super geregeld! Verslaafd aan dit merk!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering.

Het pakketje iets kleiner maken waardoor het door de brievenbus kan, die van mij was er echt door gepropt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering Mooie verpakking Perfecte ruilservice

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn