Pluspunten

Superleuke verpakking en ook snel verzonden!! En ook nog eens helemaal naar mijn wens!! Dank jullie wel je m'appelle!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, mooi jurkje, mooie stof

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, mooie kleding en goede kwaliteit

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, Duidelijke info per mail Super mooie verpakking en netjes

Vooral zo door gaan zoals nu !!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Goeie retour -en omruilservice. Leuk jurkje gescoord voor een heel leuk prijsje.

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke site, snelle en correcte verzending. Ontzettend duidelijke uitleg in de mail over de status van verzending. Mooie verpakking, echt een cadeautje om uit te pakken! Gisteren ontvangen "mama, ik weet niet of ik de jurk wel mooi vind", vandaag heb ik de jurk gedragen "mama, je hebt mooie sterren op je jurk. Hebben ze daar ook op een trui voor mij?". Tsja, leg je zoon van 5 dan maar eens uit waarom een winkel alleen dameskleding heeft, haha. Gelukkig kwam hij ijzersterk terug met de opmerking dat ik dan maar vaker moest bestellen want "je bent zo nog mooier dan mooi voor mij"

Er komt zo snel niets in me op wat jullie kunnen verbeteren. Misschien minder leuke prijzen bij de aanbiedingen, zodat de bankrekening en vriendlief het ook nog leuk vinden omdat je dan minder snel besteld? ;)

Pluspunten

De site is hartstikke duidelijk (de maten van het model erbij, top!), er wordt netjes op tijd bezorgd en de verpakking is ook echt super leuk gedaan! Ik zal er zeker weten vaker bestellen!

Ik heb er geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Lekker snellere levering.

Jammer dat het jurkje niet de goede maat had

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geweldige manier van bestellen en de dag erna al bezorgd. Ik beveel deze shop aan in mijn omgeving! Onwijs mooie kwaliteit, blijft mooi na het wassen en een hele leuke manier van communiceren wordt er gebruikt. Benieuwd? Bestel er gewoon, je zult écht verbaasd zijn van het resultaat!!

De hunk van het filmpje het jurkje laten bezorgen!! :-D Dat zou echt helemaal geweldig zijn ;-) (ik kan verder geen verbeterpunten bedenken)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel leuke kleding, niet iedereen loopt erin rond. Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden. Mooie kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuk! Leuke communicatie! Leuke kleding waar je veel leuke reacties op krijgt en vragen waar je het gekocht hebt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering, goede kwaliteit, en hele leuke verzenddoos.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en leuk dat jullie op een mooie manier het pakket versturen en verpakken. Het voelt echt als een cadeautje om te krijgen!

Geen verbeterpunten!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De communicatie via WhatsApp is erg prettig! ook ben ik erg blij met de producten die ik heb gekocht, ze zitten lekker, waren in de sale niet al te duur ;) en voor mijn gevoel ook wel een goede kwaliteit. Plus ze zien er nog leuk uit ook!

Tot nu toe nog niet !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering...mooie verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering & leuke email wat betreft de verzending.

Misschien de collectie vergroten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering van mijn bestelde jurkje. De weliswaar standaard mails van ontvangst- en verzendbevestiging zijn echter op een ludieke manier geformuleerd waardoor ik nu eigen wel heel erg benieuwd ben naar Jean-Jacques

Tot nu toe heb ik nog geen verbeterpunten kunnen ontdekken. Tips? Ehm die ander Jacques zei vroeger altijd: doorgaan, vooral zo blijven doorgaan

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Onwijs leuke aankondiging dat jouw pakje onderweg is. En dat nog op dezelfde avond als ik besteld heb. Super blij met mijn jurkje!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer correct Zeer snelle levering Top verpakking Goede kwaliteit, fijn materiaal, lekker zacht Fantastique, super, ultra violet gaaf

Zeroooo

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit, nette snelle levering top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke, duidelijke communicatie, snelle levering en kwalitatief goede, leuke en unieke kleding voor een mooie prijs :)

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn