Pluspunten

Transparantie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geweldig mooie kleding van goede kwaliteit. Snelle service en levering. Leuke verpakking waar de kleding in zit. Kortom het tovert een lach op mijn gezicht.

Groter assortiment zou mooi zijn!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Top! Geweldige leuke kleding. prijs en kwaliteit is super . Ik ben super blij met mijn mooie jurkje en trui!

geen...

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

volgende dag in huis

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het was de eerste keer dat ik bestelde Super kwaliteit En de volgende dag in huis En een leuk filmpje van Jean-Jacques

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijk qua bestellen en levertijd, snelle levertijd Leuk filmpje erbij van waar de bezorger zogenaamd vandaan moet komen;-)

Geen kleding op de site zetten wat er niet meer is.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat ontzettend goed is, is dat men op de hoogte blijft van de levering. Het artikel komt in een mooie verpakking binnen. Alleen daar wordt je al blij van

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

kleding is geen massa productie Kleding draagt heerlijk comfortabel Kleding is betaalbaar Kleding past 100% bij mij ben er erg blij mee

Zou leuk zijn als er een echte winkel met alleen maar deze mode komt, wat voor mij belangrijk is om te kunnen passen, aangezien ik zo'n lekkere twijfelaar ben

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De snelle omruilservice en klantvriendelijkheid is echt top en heel snel. Na een retourpakket heb je de nieuwe producten volgende dag al in huis. Op mail wordt ook snel en vriendelijk gereageerd. Ze hebben er een vaste klant bij! Ook de collecties zijn trendy en hip. Ze hebben ook leuke aanbiedingen.

Ik denk dat de foto's wat duidelijker mogen zijn. Bijv. Qua sommige broeken zag je niet hoe de achterkant eruit zag. Dat is soms wel handig om te zien hoe de fit van een broek is of hoe de broekspijpen vallen. Door de houding van de modellen zag je ook niet altijd goed hoe een jurkje viel. Een andere tip zou kunnen zijn om te vermelden hoe lang een jurkje is in cm. Ik ben bijvoorbeeld klein van stuk. Daarom waren sommige jurkjes te lang voor mij hoewel het prachtige jurkjes waren. Goed van snit en kwaliteit alleen kon ik ze niet dragen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vrolijke communicatie en verpakking; snelle verzending.

Verzendkosten zijn soms een deslbreaker; veel internetbedrijven verzenden gratis.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik moet echt mijn complimenten geven! Wat een super bedrijf. Er word enorm snel gereageerd en de service is gewoon een dikke 10 waard. Ik heb al verschillende kledingstukken besteld en is het is allemaal van een hele mooie kwaliteit, blijft ook mooi en ook nog voor een hele goede prijs!

Geen, ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en betrouwbare service. Helaas paste het jurkje bij de mouwen niet goed (te strak) en heb dit met de sjaal teruggestuurd. Afhandeling hiervan moet ik nog even afwachten. Leggingbroek past geweldig en ziet er mooi uit!

Even de afhandeling afwachten. Tot nu toe goed.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snel in huis, keurige communicatie en waanzinnig leuk verpakt! Mijn complimenten -x-

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, mooie verpakking en vooral ook mooi product. Jurkje zit heerlijk en de easy pants wil je niet meer uit doen!

Alles is heel helder, ook over retour ed, duidelijke stappen, top!

Pluspunten

Je kreeg een mail als jouw product binnen was, top

Ik was verrast dat het artikel de volgende dag al binnen kwam!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vandaag mijn pakketje ontvangen! Super snelle levering & helemaal happy met mijn nieuwe jurkje

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De hele bestelling is leuk om te doen/volgen. Leuke verpakking.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd Snel geld terug en reactie op vragen

Jammer dat jurkje wat ik had besteld er niet meer was. Maar ook niet vermeld bij levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gewoon Top! Superleuke kleding. Snelle levering en leuke mail om op de hoogte te blijven over de levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, prachtig product van goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke webshop, goede prijs/kwaliteit, snelle levering. Tout simplement incroyable!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit van materialen, goede pasvorm en maatvoering.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn