Pluspunten

Prima service en snelle levering, Kleding top,

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had Le Jacket Sportif Noir besteld. Ik was echt verrast toen ik het pakketje binnenkreeg. Het is gewoon een cadeautje aan jezelf! Het zit heel leuk verpakt. Bovendien is de kleding van goede kwaliteit. Ik zou hier graag een volgende keer weer iets bestellen. Ook snelle levering, zonder problemen.

Ik zou geen verbeterpunten weten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering,en je word per mail goed over de status van de bestelling op de hoogte gehouden.

• Snelheid/Levertijd

Maat vd broek, M wat ik normaal heb paste maar zat heel strak als een legging. Terwijl deze broek iets losser hoort te zitten. Vervolgens geruild voor L, deze is weer heel groot en erg wijdt. Dus verschil M en L erg groot

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super kleding, sportief, blijft goed in de was dat is zeer prettig

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het bestel en leverproces was positief...alleen jammer dat er al produkten uitverkocht waren!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, super shirtje! Erg tevreden!

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding ,goede pasvorm !

Zo door blijven gaan!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat een feetje om een pakket van jullie te krijgen.Veel bedrijven kunnen wat leren van jullie.Snel,leuk ingepakt,super.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, fijne stof. Toutes etais formidable

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geweldige goede kwaliteit kleding! Het is een cadeautje om je bestelling te ontvangen heel mooi verpakt. En de kleding die draag ik met heel veel plezier!! Een tevreden klant komt dan ook altijd terug dus tot gauw!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Topservice en zeer snelle levering. Helaas ging er bij DHL iets mis met de verzending, maar Je m'appelle loste dit op door meteen mijn bestelling opnieuw te verzenden. Communicatie hierover was ook snel en top!

• Communicatie

Pluspunten

De levering was snel, de communicatie verliep snel en zeer netjes. Mijn korting werd achteraf nog verrekend. Wat een service!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke communicatie met een flinke knipoog naar het Frans. Duidelijke omschrijving van de kleding en de maten die erbij horen.

Ik zou graag ook feedback op de kleding willen geven op de website om andere kopers te helpen maar misschien kan dat al en heb ik het over het over het hoofd gezien.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, intrigerende doos waar de kleding in verpakt waren. Verder perfecte pasvorm!

Pluspunten

Snelle verzending , heel mooie product

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

GOED PRODUKT.MAAR SVP GEEN RECLAME EN ANDERZIJDS.iKHAD HIER AL OM VERZOCHT ZONDER RESULTAAT. iK GA OVERIGENS NIET ACCOORD MET DE VOORWAARDEN. bIJ AANVULLENDE NIET GEWENSTE INFO,BEHOUD IK MIJ ALLE RECHTEN EN WEREN VOOR.

wilt u mij verschonen van het vollopen van mijn scherm door ongevraagde advertenties. Voor mij is dit reden om geen bestellingen t.b.v. mijn vrouw te doen.Graag uw bevestiging om dit onmiddelijk stop te zetten en iedere uiting van uw kant te staken.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.