Pluspunten

Snelle levering! Goede kwaliteit van kleding

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding voor een mooie prijs! Erg snelle levering en oogstrelend verpakt....ik vind het zonde om de verpakkingsdoos weg te gooien. Ben dol op de franse taal dus het was een schot in de roos. De bestelde kleding: legging, jurkje en tanktop waren boven verwachting; ook het materiaal. Al met al erg blij met jullie.

Helaas....14 dagen nadat mijn bestelling binnen was, gaan jullie bij een aankoopbedrag van 60 euro een tanktop cadeau doen:(. Dat vind ikmdan weer een beetje jammer van mijn geld.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je wordt perfect op de hoogte gehouden over je bestelling.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gewoon super mooie kleding van een goede kwaliteit en een heel aantrekkelijke prijs en last but not least: de kleding zit heerlijk. Daar word ik blij van!! Zo wil je elke dag wel shoppen.........

De kleding past goed, ik vond alleen de maatvermelding op de kleding wat verwarrend. Ik bestelde nl. voor de blouse een maat 38, maar in de blouse staat een maat M. Normaliter zou dit een S moeten zijn. Dus ik had even mijn twijfels, maar de kleding zat prima, dus dat zat wel goed!!

• Communicatie

Pluspunten

Wat een fantastisch bedrijf is dit. Wat een uitstraling en alles tot in de puntjes doorgevoerd. Terwijl ik dit schrijf heb ik ook de kleding aan die ik heb besteld en ben er super blij mee!

Blijf vooral alles doen zoals jullie het nu doen :) TOP!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

super mooi ingepakt

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie kleding van goede kwaliteit, snelle goed verpakte levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie kleding, snel geleverd

Kleding die ik kreeg was een jurkje vies, misschien eerst nakijken voor je het verpakt en verstuurd....

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

leuke uitstraling, vlotte afhandeling, leuke producten voor een goede prijs

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuk concept ! Kleding is prima ! Ik heb wel net Jean Jeaques gemist

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had op donderdag avond de bestelling gedaan en vrijdagmiddag in huis. Top service, mooi ingepakt. Het voelt als een cadeautje. Veel positieve reacties op het jurkje girls just wanna have sun. Toppers zijn jullie met de mooie kleding die uniek is.

Geen verbeterpunten pluspunt is op de hoogte houden als de maat weer verkijgbaar is.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel antwoord als je mailt, erg top. Ook kleding erg snel geleverd, goede kwaliteit!

Ben nergens tegenaan gelopen, allemaal top.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De persoonlijke benadering en verzending

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel bestellen, snelle levering Prima producten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

fijn, snel en de kleding ziet er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel vriendelijk en attent. Leuke verrassende verpakkingen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle respons duidelijke richtlijnen terugsturen op kosten van Je m'appelle Persoonlijke benadering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke, originele kleding waar niet iedereen mee loopt! Snelle levering en ophaalpunt lekker dichtbij Vrolijke verpakking Goede reclame met een leuke franse twist :-) Duidelijke website

Zou ik zo niet weten...

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg goede communicatie, werd door middel van e-mails op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Bestelling verzonden in een super leuke doos.

Verzendkosten aan de hoge kant, maar door de actie (tas voor €4,95 = gratis verzenden) toch leuk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pasvorm en maatvoering. Bijv bij schouderpartij ca 10 cm verschil breedte,

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.