Pluspunten

Super snelle levering en zo origineel verpakt! Zou ik de doos bewaren voor een evt. Surprise voor 5 december? Echt heel leuk! Gelukkig past alles ook!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het eerste item dat ik besteld had was helaas veel te groot. Ik moest het terugsturen en zag dat ik helemaal niets hoefde te betalen. Dat vind ik vaak zo'n tegenvaller. Dus ik was aangenaam verrast. Binnen 5 minuten nadat ik mijn code van DHL had ingevoerd op de site stond mijn tegoed er al op. Dus ik heb meteen gekeken of er iets anders tussen zat en ja dat was het geval. Dus besteld en meteen de volgende dag in huis. Top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk en niet te uitgebreid. Maatabel is erg fijn, alle afmetingen van de kleding staan erbij Regelmatig nieuwe kleding Leuke deals!

Tip: Ga zo door, leuk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige communicatie, helder, snelle levering, betaalbaar

Collectie is vrij beperkt Zou leuk zijn als er meer te kiezen was. Vaak ook veel dat op elkaar lijkt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele leuke manier van adverteren en van communiceren! Vrolijk en positief!

Geen eigenlijk! Heel leuk die combinatie van NL en Frans, très grappig!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

8 snelle en nette levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Origineel, zowel qua kleding als het uiterlijk van de website. De naam Je m'apelle word ik heel blij van. Een heel actief bedrijf en de benadering naar de klant toe erg origineel met het filmpje over de bezorging van de kleding. Komt heel persoonlijk over.

De kleur van mijn bestelde jurkje komt niet overeen met de getoonde kleur op de website. Ipv petrol, is het echt groen. Maakt mij in dit geval niet uit, groen vind ik ook mooi, maar is handiger als het klopt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten en creatieve manier van communiceren.

Helaas bleek het bestelde jurkje een sterren print te hebben, dit stond niet in de omschrijving en is dus retour gegaan.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

leuke collectie en snelle levering in geweldige verpakking, heerlijke humor.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooi dingen

Niks aan te merken

Pluspunten

Mijn man zei; dat is een leuke verpakking! Dus die was voor de verandering ook blij met mijn online aankopen. Maataanduiding op website was correct. Levering op tijd. Mooi jurkje ontvangen, draag m met plezier!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel en duidelijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuke kleding helaas was het bestelde mij te groot dus teruggestuurd wat erg makkelijk is.

Xs valt toch wat groter. Voor de rest ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fantastische kleding voor een fantastische prijs! Lekker veel foto's om te kijken hoe de kleding valt. Supersnelle levering. Mooie doos om te krijgen!

Jullie zijn goed bezig!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle levering en hele mooie kwaliteit !!!

Vooral zo doorgaan!!!!!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Was een kadootje voor nichtje. Goede kwaliteit en snelle levering. En zat ook nog in een leuke doos.

Jammer dat Jean Pierre niet voor de deur stond

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levertijd van kleding is snel en de kleding is van zeer goede kwaliteit! Ik ga zeker vaker bestellen. Mijn complimenten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Pre-order van de nieuwe sportlijn vandaag binnen gekregen zoals beloofd. Met mijn dochter gelijk alles gepast en nog niet weer uitgedaan. Zit perfect en lekker!

Nog meer sportkleding!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat ben ik blij met mijn kleding, jurkje met bijpassende legging! Echt mooie kwaliteit en wat een super snelle levering, vrijdag besteld en de volgende dag in huis!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super overzichtelijke website, makkelijk menu en snelle levering en service. Nog een heel leuk pluspunt, de bevestigingsmail met filmpje van de chauffeur :) de verpakking en de afleverbon !!! Alles in stijl..dat onderscheidt jullie van de ander..

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het is een feestje om hier te bestellen. Mooie overzichtelijke site, hele snelle levering. Savonds besteld rond 21.45 en volgende dag was het mooie pakketje al bij me. Heel blij mee! Ze hebben mooie producten en goede pasvorm

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn