Pluspunten

Mooie kleding Prima aflevering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Helemaal tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede prijskwalitiet verhouding, leuke acties en snelle service. Mijn bestelling was de volgende dag binnen en werd netjes verpakt de communicatie naar de klanten is ook erg leuk gedaan. Daarnaast vind ik het erg goed dat ze actief bezig zijn met MVO.

Ik zou het in de toekomst leuk vinden om een grotere collectie te zien met bijvoorbeeld winterjassen en schoenen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service gratis bezorgen en retour dat vind ik een super goed idee.

Zo door blijven gaan

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke vlotte manier van aanspreken :-) Deze vlotte manier zit 'em niet alleen in de babbel of schrijfwijze, maar ook in de afhandeling van de bestelling bleken ze lekker vlot :-D

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Beste klantenservice dat ik ooit heb meegemaakt zeer lieve geduldige dame aan de telefoon, goeie kwaliteit product zeer tevreden en snelle service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super mooie kleding. En een super snelle levering. Rapidement

Rien du tout

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Was onze eerste bestelling. Voor mijn dochter en mijzelf. Beide kledingstukken waren perfect qua maat en vorm. Precies zoals we gehoopt hadden. Hopelijk mogen we snel weer bij dit bedrijf bestellen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Komt prettig en positief over. 1e keer besteld, kleding lijkt van goede kwaliteit. Leuk welkomstcadeau ontvangen, heel attent! Steeds wisselende collectie, veel prettiger dan de bedrijven waar je alles wat los en vast zit kan kopen..

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering! Leuk verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Fantastico! Kwaliteit kleding is geweldig. Af en toe verwen ik mezelf heel graag met dit fantastisch merk!! Ik spaar nu weer voor zo een gave trainingsoutfit met sterretjes :-)

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Van bestelling tot levering enorm enthousiast. De begeleidende brief en mails, erg leuk.

Ik had een aanmelding voor uitverkocht product gedaan. Ik kreeg een mail dat deze er was, maar inmiddels ook weer verkocht. Pluspunt: ik was gelukkig zelf zo snel en heb het inmiddels thuis ontvangen ;)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding, snelle levering, mooie huisstijl, aandacht voor details.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kleding netjes verpakt, snel afgeleverd en mooie kwaliteit, ik ben blij!

• Snelheid/Levertijd

Geen verbeterpunt. Was wel verrast door de leuke tekst op het pakket voor de bezorger!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle service, leuke kleding, heel mooi verpakt, makkelijke ruilservice en prima prijzen. Ik ben al jaren fan!

Mmmmmh.....u uuuuh...ff denken....nope.... k kan niks bedenken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg snel bezorgd, en de maat was precies goed

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, hele leuke kleding!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

superleuke teksten mes ami(e)s! ga daar vooral mee door. en verder ook mooie pasvorm

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geweldige manier van communiceren! Echt een kado om te krijgen met de post! Een lief berichtje voor de postbode :) Gewoon erg sterk!

Geen, ga vooral zo door :)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mega snel!!! Eng gewoon!! ;) 21.59uur besteld, 9.20uur bezorger aan de deur! Super leuk ingepakt en heerlijk 'spul'! :)

No merci!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Na 1 bestelling moeilijk te zeggen. Even afwachten wanneer ik 1 retour teruggestort krijg op mijn rekening.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg leuke kleding voor een leuke prijs.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.