• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super bedrijf. Mooie kleding. Snelle levering. Leuk verpakt. En helemaal verliefd op Jean-Jacques;)

Pluspunten

leuke eigentijdse kleding met een super pasvorm. ik ben niet zo van dit soort dingen invullen. Maar omdat ik eindelijk kon bestellen nadat ik heel veel ben afgevallen en de kleren echt super stonden was ik zo blij en wilde dait met jullie delen . een heel blij iemand

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geleverd en constant op de hoogte gehouden waar het pakket was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit

Legging valt iets te klein/strak voor een xl

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding, goede kwaliteit, goede service. Levering kwam dag later dan in het bericht stond (tussen 14:00 en 19:00 uur), kreeg zelfde avond rond 22:00 uur keurig een berichtje dat het pakket door overmacht helaas niet bezorgd was en de volgende dag alsnog bezorgd zou worden, is idd goed gegaan.

niets

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijk, goeie maten, snelle levering.

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je suis fan! Wat een leuke spullen. De bevestigingsmail is al leuk en dan de uiteindelijke verpakking. O'lala, quelle surprise, het is een echt kadootje wat je mag uitpakken. Producten zijn van mooie kwaliteit en een goede pasvorm. Ik kom zeker nog een keer shoppen bij jullie, au revoir!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie! Jurk/blouse zit heerlijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke uitstraling, mooie verzenddoos, mooie kleding

Geen verbeterpunten! Top service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie uitstraling, prachtig product, het concept is tot in detail uitgewerkt van het mooie materiaal van de kleding, van de pakketjes waarvan het bijna zonde is om de verpakking van weg te gooien en de leuke tekst op de pakbon tot aan de super makkelijke en fijne omruilservice aan toe! Tres bien!!

Geen!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke communicatie en het is erg verzorgd ingepakt. Mooi merk!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfecte pasvorm, kleur, kwaliteit en prijs. Maat gekozen met advies uit de maattabel. Ik ga vaker een kijkje nemen op deze site. (terwijl ik eigenlijk helemaal geen voorstander ben van internet shoppen) Oh en nog leuk verpakt ook.

Ik zeg chapeau

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke acties, leuke prijsjes, te gekke kleding!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke beschrijvingen op de site. Kwalitatief goede materialen. Leuke bezorgmail en de verpakking is eveneens een feestje!

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben tevreden over prijs kwaliteit...snelle levering en je krijgt alles keurig verpakt binnen.

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele leuke communicatie met de klant...leuke kleding..geen massa productie..leuke verpakkingswijze..snelle levering..prima retour mogelijkheden

Kan niets bedenken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie kleding Snelle levertijd Duidelijke site

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit! Snelle levering goed op de hoogte gehouden over de levering! Leuk verpakt.

Alles prima in orde

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle levering. Exclusieve kleding. Verpakt als cadeau dus een verrassing om open te maken!

Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Jurkje is Superleuk en snelle bezorging. Top :-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding. Humor in de communicatie.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle service en leuke kleding. Tevreden klant.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik word gewoon heel blij van de producten die in zo'n mooi doosje thuis worden afgeleverd! Bedankt!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn