Pluspunten

Alles keurig en snel geregeld!

Ik moest toch nog een euro bijbetalen voor de omruilservice! Dat is dan weer net jammer. Verder PERFECT!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een ontzettend leuk merk met betaalbare toffe jurkjes, snelle levertijd en zeer vriendelijk/behulpzaam personeel

Geen. Ga vooral zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- goede levering(op tijd/ mooi verpakkingsmateriaal/ leuke brief) - mooie artikelen - prijs/ kwaliteit verhouding is goed - goede communicatie met betrekking tot bestelling

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding en niet duur, goede kwaliteit, leuke manier van communiceren

Het zou leuker zijn als jullie de lange jurkjes ook alleen in de korte versie aanbieden, want om nou zo'n lang jurkje ook kort te dragen vind ik niet handig. En ook de grote opdrukken hoeven voor mij niet.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke, vrolijk makende artikelen voor een redelijke prijs Snelle, fijne communicatie met medewerkers voor hulp Retourneren is prettig en makkelijk gemaakt. Gezellige huisstijl met bv leuke leverdozen en het Franse tintje in de communicatie, passend bij de artikelen.

Iets meer artikelen zou nog leuker zijn! Vooral de gangbare maten kunnen wat sneller worden aangevuld.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit kleding!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van levering. Altijd leuk verpakt. Een feest om open te maken

N.v.t.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede handige site, je ziet goed wat het produkt is

Pluspunten

Niets veranderen, het was perfect!

Pluspunten

Mooie collectie, "mijn" coco jurkje nu in de sale in 2 kleuren gescoord.. Helemaal happy! Levering gaat vliegensvlug, toppie!

Het coco jurkje in nog meer varianten?? ;)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg leuke collectie. Leuke invulling van de e-mails die je ontvang, geen standaard e-mail. Én niet te vergeten de leuke doos die je ontvang met je kledingstukken erin. Je voelt de hele beleving van A tot Z.

Wellicht een leuk geschreven kaartje erbij. Het ordeformulier is wat vaag door de bedrukking.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De levering via DHL verliep niet geheel vlekkenloos, en mijn bestelling ging na 2 keer aanbieden retour. Maar met één telefoontje was alles geregeld: mijn bestelling werd diezelfde dag alsnog via brievenbusposf verstuurd door Je m' apelle. Een dag later lag mijn bestelling in de brievenbus: in een woord klasse! Geweldige service, blij mee!

Tip: ga vooral zo door! Dit levert uitstekende mond-op mond reclame op, beste reclame ooit!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, leuke mail, super kleding en alles mooi verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, heel gebruiksvriendelijk mocht je een kledingstuk retour willen sturen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website, makkelijk bestellen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle service. De omruilservice is ook heel goed geregeld. De volgende dag heb je je pakketje al weer binnen. Top

Mogelijk iets duidelijker beschrijven hoe de omruilservice werkt met je tegoed.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie over de levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles wat ik besteld heb zit tres magnifique. Levering was rapide, tres bien Jean-Jacques

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie site overzichtelijk. . Scherpe aanbiedingen. . Snel geleverd !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snel, efficiënt, gewoon goed

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gewoon goed, nix aan veranderen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke eigen stijl kleding. Snelle levering. Alles prima.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.