Pluspunten

Een collectie die aanspreekt, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, goede communicatie, of te wel, ik ben zeer tevreden

Ga zo door!!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie kleding, goede pasvorm en ook goede kwaliteit. Ik ben blij!

Een grotere collectie zou ik niet vervelend vinden :-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle en goede service, mooie stijlvolle kleding, leuk geprijsd!

Model van de jasjes verbeteren

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik kreeg een deel verzending van een bestelling niet binnen, maar door heel even te bellen was t vervokgens opgelost en zou er een nieuwe komen, door de wet van Murphy ging daar met de verzender wat mis maar direct werd er weer een neiuw item opgestuurd en dat was de dag erna binnen, kortom SUPER, klantvriendelijk en accuraat

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

prima service, netjes en snel geleverd in mooie doos, goed assortiment

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg leuke bevestigings email! Glimlach kon ik niet onderdrukken.

Niet leveren via DHL, als je niet thuis bent dan nemen ze pakket weer mee en komen ze dag later langs. Dan pas kan je aangeven dat het pakket ook bij buren bezorgd kan worden. Verder moet ik wennen aan manier van verkopen 3=1....en hoe dat werkt als je daarna iets retour stuurt. Algemene voorwaarden heb ik er paar keer bij koeten pakken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het is de eerste keer dat ik online besteld heb maar wat een geweldige tekst bij de bevestiging en de mail wanneer er bezorgd zou gaan worden!! Meerder mensen heb ik dit verteld en telkens stroomden de tranen over mn wangen van het lachen. Erg leuk! Nog nooit eerder zoiets gezien!! Ik werd er helemaal blij van en de bestelde kleding zit als gegoten!! En de doos op zich is al geweldig om te krijgen. Chapeau! Helemaal lachen is het dat de bestelling hier een paar minuten vandaan verzonden wordt!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- leuke betaalbare kleding - perfecte omruilservice - de mailtjes die je krijgt over de verzending van je pakketje zijn erg origineel en leuk - de verpakking is geweldig!

Het zou mooi zijn als het assortiment verder wordt uitgebreid! Misschien een idee om sommige kledingstukken ook zonder de teksten op de kleding te verkopen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Verrast door prijs en kwaliteit. Maar ook de super snelle toezending. Top.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie en leuke kleren voor een goede prijs en ook nog als een cadeautje verpakt . De berichtgeving over de verzending leuk. Vol verwachting op het doosje van Jean Piere

Geen verbeter punten alles zeer duidelijk de maten en het retour zenden Top!!!!!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levertijd, super mooie kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de artikelen, qua maat, materiaal etc.

Blijf vooral zo doorgaan! Jullie hebben leuke, betaalbare en toch wel exclusieve kleding!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuke communicatie met Jean-Jacques! De doos waarin de bestelling wordt geleverd maakt dat je meteen blij bent. De gebruikte stoffen (shirts en jurkje besteld) zijn top, evenals de vorm! Kortom, je suis très heureux!!

Ik ben heel blij verrast na mijn 1e bestelling. Nog geen tips of verbeterpunten!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie vrouwelijke jurkjes en setjes van goede kwaliteit. Communicatie top. Site overzichtelijk. Terugsturen bij verkeerde maat ook makkelijk. Goed verpakt en verzorgd.

meer voorraad ;-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en leuke mail als je een bestelling hebt geplaatst!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg leuke bezorgservice met het filmpje. De doos waar het in zat is ook echt gaaf! Deze staat nu mooi als sierstuk op mn kamer. Ook mijn vraag was binnen een dag via de mail beantwoord.

Nvt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ze zetten een leuk sfeertje neer. Heerlijk hoe ze hun stijl hebben gecreeerd en dit in alle collecties consequent doorvoeren. Webshoppen met een zomers tintje, wat wil je nog meer.

Ga door met uniek zijn!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuke betaalbare kleding en net even iets anders als de rest

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

prima levering ook super snel

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een hele leuke verpakking bij binnenkomst, heel erg vlot met bezorgen super leuk jurkje goede maat en een hele mooie stof! Super blij met mijn aankoop en zal hem zeker aanraden aan vrienden/kenissen! Erg leuke trac en trace code met filmpje er bij. Meer dan tevreden over jullie xx

Ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle goede levering,

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnel, super bien en grappig de Franse teksten....

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Uiteraard leuke kleding; snelle levering, snel antwoord via whatsapp, gewoon aan te bevelen

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik heb al meerdere keren wat besteld, super originele kleding. Deze keer super te gekke jurkjes. Van iedereen krijg ik complimenten. Verder vind ik het altijd erg grappig hoe je wordt aan gesproken als klant als je wat besteld hebt. Ik word altijd op de hoogte gehouden over alle nieuwtjes

Verbeterpunten.. weet ik eigenlijk niet zo snel.... enige is dat de shirts wat langer mogen, ze zijn bij snel wat aan de korte kant

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super bedrijf en mooie kleding. Ik wilde Le Costume al een lange tijd en kreeg een bericht dat het weer voorradig was. Wat een goede klantenservice. En ik heb de hele dag complimenten mogen ontvangen, Le Costume zit en staat geweldig!

Ga zo door!

Lage Brink 96