Beste, Wij hebben eerder contact met u gehad over de mail mbt uw bestelling. Zoals eerder aangegeven loopt dit via Postnl. Wanneer het bij ons de deur uit is is postnl verantwoordelijk voor de afhandeling van de zending. U heeft van ons netjes een track and trace gehad vanuit postnl en vanaf dat moment kunnen wij helaas niet toveren. Als er vertraging is bij postnl of dergelijke kunnen wij hier geen hand in steken en is het voor ons zoals voor u puur afwachten.
Originele beoordeling
Zorgmiddelenaanhuis is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zorg- en hulpmiddelen en accessoires. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan zorg- en hulpmiddelen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Wij staan voor voordelige zorg- en hulpmiddelen van de beste merken. Zorg- en hulpmiddelen worden steeds vaker aangeschaft om het leven iets makkelijker te maken. Omdat de zoektocht naar de juist zorg- en hulpmiddel vaak niet eenvoudig is helpen we u zo goed mogelijk met de informatie op deze website. Wij adviseren u graag over onze producten en de installatie daarvan.