snelle levering alleen jammer dat de krukken elf niet meer kunnen worden geleverd, ben aan vervanging toe

zeer goed

er waren verkeerde sleutels geleverd maar dat is zonder probleem opgelost ! zeker een aanrader

Goede materialen en snel geleverd

Voor de scootmobiel nieuwe spatborden nodig en deze waren snel geleverd en van goede kwaliteit.

Even gefreubel om te installeren, maar dan: super, had ik jaren eerder moeten hebben

Prima windscherm

Dat je precies krijg wat er op het plaatje staat

Heel goed.

Snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site, goed telefonisch bereikbaar en snelle levering

Snelle levering. Correcte instructies. Top!

Goed geholpen.

Geweldig, en deskundig

Een geweldig 'meedenkende' organisatie die er alles aan doet om een bestelling 100% af te leveren

Goede voorlichting

Mooi produkt maar erg aan de durekant.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Gelukkig heb ik bij kunnen bestellen.

En het was redelijk geleverd.

Top,bestelling de volgende dag in huis.

Windscherm gemonteerd paste perfect op scootmobiel.

Heel tevreden

Goede en snelle afhandeling

Werd goed meegedacht

correct èn snel

Correct en snel geleverd

Perfect onderdeel

Onderdeel was identiek en was simpel te plaatsen

Veel vragen die je stelt

Prima, snel geregeld en in de brievenbus.

Goeie communicatie

Na het bestellen word je goed op de hoogte gehouden van het proces tot levering

Trage levering

Er stond bij het bestellen dat er 5 stuks op voorraad waren. Nu krijg ik een mail om beoordeling te geven terwijl er nog niets geleverd is (6 werkdagen later). Ook is er geen update gekomen van de vertraging en wanneer ik dan wel mijn bestelde artikel kan verwachten. Alleen een week geleden een mail van PostNL met de tekst "Je pakket komt iets later, sorry!" Alsof het probleem bij PostNL ligt.....

Prima gegaan

Keurig het artikel afgeleverd

ik heb gekregen wat ik wilde maar mijn vragen zijn niet beantwoord

mijn vragen om mee te denken zijn onbeantwoord gebleven. en daarom zeg ik nee op aanbevelen.

Prima bedrijf komt afspraak na

Heb er 2 spatschermpjes besteld op de afgesproken tijd geleverd

4 maand moeten wachten op een spartbord scootmobiel

Deze week komt die binnen, deze week komt die binnen. Beloof niet iets wat je niet na kunt komen.

Oostdijk 4

3223 CB Hellevoetsluis

Over Scootmobielaanhuis

Zorgmiddelenaanhuis is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zorg- en hulpmiddelen en accessoires. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan zorg- en hulpmiddelen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Wij staan voor voordelige zorg- en hulpmiddelen van de beste merken. Zorg- en hulpmiddelen worden steeds vaker aangeschaft om het leven iets makkelijker te maken. Omdat de zoektocht naar de juist zorg- en hulpmiddel vaak niet eenvoudig is helpen we u zo goed mogelijk met de informatie op deze website. Wij adviseren u graag over onze producten en de installatie daarvan.