Beste Adrienne, Wij hebben uw bestelling in goede orde ontvangen. Helaas heeft u niet aangegeven welke kleur stickers u wilt hebben. Dit moest u bij uw bestelling op de website aangeven. Ik heb u meerdere keren geprobeerd te bellen de afgelopen dagen maar er wordt helaas niet opgenomen op het door u opgegeven nummer. Kunt u misschien contact met ons opnemen zodat wij uw bestelling kunnen verzenden en u hopelijk uw beoordeling kunt veranderen in een positieve beoordeling aangezien wij ons best hebben gedaan om u te pakken te krijgen. Met vriendelijke groet, Scootmobielaanhuis.nl
Originele beoordeling