Laden reviews...
72 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen geven klanten een hoge tevredenheid door snelle levering, duidelijke informatie en betrouwbare service. Het bestelproces wordt als eenvoudig ervaren en de klantenservice krijgt vaak positieve opmerkingen. Enkele reviews melden af en toe vertragingen of problemen met terugbetalingen, maar de algemene indruk blijft positief en de prijs-kwaliteit wordt gewaardeerd.
De kwaliteit was goed
26 June 2026
Gerard
Rhenen
Dit is ideaal
25 June 2026
Astrid
Alphen aan den Rijn
Voor het zoeken naar onderdelen voor de rollator van mijn moeder kwam ik bij deze website uit. Door de gestructureerde opzet en zoek mogelijkheden had ik mijn gewenste onderdelen snel gevonden. Voor een toelichting en advies was de afdeling verkoop zeer behulpzaam, dank!
23 June 2026
Robert A.G.
Zetten
gemakkelijk als je boodschappen wilt doen
21 June 2026
Jeanne
Leende
ik heb een gebruikt mandje voor een scootmobiel gekocht. Een stuk goedkoper dan nieuw. Het mandje werd snel verzonden. Prima!
19 June 2026
Joep
Nijmegen
Alles is goed gegaan
18 June 2026
Hjp van de Rakt
Heeswijk-Dinther
Ik ben zeer tevreden met de tas echt een fijne
18 June 2026
Silvia
Eindhoven
Precies wat ik nodig had
16 June 2026
M.
Hoeksche waard
- goede prijzen - snelle levering
16 June 2026
Bram
Uden
Snel en het bestelde product paste goed
12 June 2026
Almere
alles verloopt zeer correct
N v d Hoek
Badhoevedorp
Makkelijk gevonden, makkelijk besteld en snel geleverd. Aanrader !!!
2 June 2026
Romano Masseurs
Etten-Leur
Het was perfect kon het zelf vervangen
29 May 2026
Anja
Waalwijk
Snelle levering en snel antwoord op mail. Erg tevreden
18 May 2026
Marco
Spijkenisse
Een scootmobiel heeft zelden pech; maar het kan. Scootmobiel aan huis heeft de daaruit voortvloeiende financiele consequenties binnen 2 dsgen afgehandeld. Alle lof voor Scootmobiel aan huis.
15 May 2026
Jan Pijper
Hoogvliet
Zie boven
11 May 2026
Rob huisken
Leiden
ok duurt langer voor bestelling binnen is, bij ander zorg bedrijf ging sneller,, krijg bestelling binnen klopte niet helemaal miste band om tas voor scootmobiel vast te maken, heb direct gebeld gelijk alle begrip volle medewerking er werd direct een nieuw artikel ook nog nagekeken of deze compleet was naar mij toegezonden zonder kosten,, medewerkers van scootmobiel aan huis als nog bedankt.
11 May 2026
jos
velp
Goed te woord gestaan en goed uitgelegd En de volgende dag in huis
28 April 2026
Nic
Amsterdam
Levering in korte tijd en goede kwaliteit
26 April 2026
Edielso
Leek
Ik heb mijn heup gebroken en een opratie gehad de krukken hier besteld Ze waren snel in huis we hebben ze op maat gemaakt en lopen maar het zijn fijne krukken goede grip en goede rubbers onder de kruk ik ben er blij mee
23 April 2026
Rocky
Oss
Deze accu lader is top Je heb je vrijheid terug Beter kan niet
16 April 2026
Martin verhoeven
Kerkdriel
Klein gevalletje sleutel is goed maar wel beschadigd maar hij werkt
23 March 2026
Willion
Helmond
Zorgmiddelenaanhuis is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zorg- en hulpmiddelen en accessoires. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan zorg- en hulpmiddelen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Wij staan voor voordelige zorg- en hulpmiddelen van de beste merken. Zorg- en hulpmiddelen worden steeds vaker aangeschaft om het leven iets makkelijker te maken. Omdat de zoektocht naar de juist zorg- en hulpmiddel vaak niet eenvoudig is helpen we u zo goed mogelijk met de informatie op deze website. Wij adviseren u graag over onze producten en de installatie daarvan.
Oostdijk 4
3223 CB Hellevoetsluis