Originele beoordeling
Beste, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Met betrekking tot de verpakking deze is enkel open geweest om het dienblad in de doos erbij te doen, verder is alles nieuw in doos en orgineel verpakt. Ik wens u veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Scootmobielaanhuis.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling en vervelend te lezen dat het niet klopt. Volgens ons systeem heeft u de XL versie besteld en deze is wel met de verhoogde rug alleen de M is zonder verhoogde rug. Ik hoor graag of het klopt dat u de XL versie heeft dan ga ik even kijken wat er mis is gegaan waardoor u de verhoogde rug niet heeft. Met vriendelijke groet, Zorgmiddelenaanhuis.
Beste, Wat vervelend, mag ik uw ordernummer dan kan ik even met u meekijken. Wij hebben namelijk verschillende schootskleden een normale en een gevoerde. Tevens voor de kou is mischien een voetenzak ook aan te raden. Met vriendlijke groet, Zorgmiddelenaanhuis
Beste, Wat vervelend om te horen dat de toegezegde levertijd niet behaald is. Helaas wanneer een pakket bij ons de deur uit gaat zijn wij volledig afhankelijk van postnl. Zou ik uw order nummer mogen om even te kunnen kijken waar het precies om gaat en wat er mis is gegaan? Heeft u het product ondertussen wel netjes ontvangen? Met vriendelijke groet, Scootmobielaanhuis
Beste, Wat vervelend dat u uw product nog niet heeft ontvangen. Zou u ons een order nummer kunnen geven zodat ik kan bekijken waar het misgaat. Wanneer een pakket bij ons verzonden is zijn wij volledig afhankelijk van postnl helaas. Met vriendelijke groet, Scootmobielaanhuis
Zorgmiddelenaanhuis is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zorg- en hulpmiddelen en accessoires. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan zorg- en hulpmiddelen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Wij staan voor voordelige zorg- en hulpmiddelen van de beste merken. Zorg- en hulpmiddelen worden steeds vaker aangeschaft om het leven iets makkelijker te maken. Omdat de zoektocht naar de juist zorg- en hulpmiddel vaak niet eenvoudig is helpen we u zo goed mogelijk met de informatie op deze website. Wij adviseren u graag over onze producten en de installatie daarvan.