Uitstekend!

Dumpvalve besteld, duidelijke omschrijving op de website en snelle verzending. Helemaal tevreden!

Mooi product auto springt in storing

Mooi product maar mijn auto geeft storing op de Luchtmassasmeter Orginele filter weer gemonteerd storingen weg

Todo increíble

Todo de alta calidad y te lo envían lo antes posible a casa, muy top!!

Moeilijk gaat ook

Door gebrek aan instructie veel moeilijkheden gehad maar hij steekt erop en met een einddemper valve is deze perfect

ne goeie service

eerste keer besteld en was verbaast hoe snel et gelevert is en ook heel degelijk verpakt nix op aan te merken

Product past goed snelle levering en makkelijk te installeren

Doen wat ze zeggen.

Goed, en netjes verstuurd.

Alles is snel en vlot verlopen

Ik was benieuwd welk onderdeel het beste paste voor mijn auto, 24tuned reageerde snel met de 2 beste opties. Het bestellen ging soepel en met de overzichtelijke site kun je alles gemakkelijk vinden. 1 week later had ik mijn pakket binnen. Pluk en play, zoals omschreven. Ben er erg blij mee Bedankt 24tuned

Zeer goed en snelle levering

Zeeeer tevreden over de levering en hoe de producten zijn ingepakt echt een top bedrijf

Perfectttt

Snelle levering ben dag erna gemonteerd en het staat als behoren. Aanrader

Levering binnen 24 uur

Zoals 24tuned werkt zijn er weinig. Ik had laat in de middag besteld, kreeg vrijwel direct een mail dat de zending ingepakt was en binnen 24 uur mijn pakket thuis geleverd. Er zat ook nog een geurboompje voor in de auto bij in en een handgeschreven briefje met succes wensen. Normaal ben ik niet zo van reviews geven maar dit niveau van snelheid en service verdient het echt.

goede service

snelle levering goede service

Perfecte service

de klantenservice heeft meegezocht naar de perfecte oplossing voor een open luchtfilter en die was de volgende dag al bezorgd. Heel hartelijk bedankt

Website duidelijk en overzichtelijk, mst luchtfilter besteld voor mijn B48. Levering goed en emails om op de hoogte te houden zijn super. Product goed verpakt, helemaal blij!

Perfecto

Envio rapido y todas las piezas funcionan a la perfecion ahora mi n20 paso de 180cv a 245cv.

Levering iets later dan verwacht, maar goede kwaliteit en makkelijk te monteren.

Ik kocht een cold air intake voor mijn A35 AMG. De levering was iets later dan verwacht, maar geen probleem. De kwaliteit is goed en alles voelt degelijk. De gratis extra’s waardeer ik, vooral de stickers en de handgeschreven kaart. In elkaar zetten ging vlot en met de duidelijke handleiding was de montage eenvoudig.

5 stars

Im very please by the service provided by 24tuned

Simpelweg uitstekend

Ik had een onderdeel ge pre-ordered, ze schatte een levertijd van 1 november. En vervolgens komt het onderdeel de week ervoor al binnen. Simpelweg uitstekend, en dan een net briefje erbij. Simpelweg uitmuntend

Snelle persoonlijke service

Leuke postcard met persoonlijke handgeschreven boodschap maakte het wel af!

Netjes verpakt, snel geleverd en een persoonlijke kaartje erbij. Dat zie je tegenwoordig niet meer. Fijne zaak, ik ben er blij mee

Goed advies en heel snelle verzending!

Nadat ik mijn idee had uitgelegd kreeg ik goed advies en heb mijn idee in mijn werkplaats kunnen uitwerken en zo een XP luchtfilter op mijn Cobra met injectiemotor kunnen bouwen. Loopt en klinkt prima!

Goede service,kan altijd vragen stellen en staan gelijk voor je klasr.

Uitstekend geholpen en geadviseerd.

De bestelde airbox is snel geleverd en vooraf ben ik nog goed geadviseerd welk model ik moest hebben.

Super bedrijf alles wat ze doen is gewoon perfect

Zeker een aanrader top service

AANRADER

Ik heb mijn downpipe, tussendemper, bougies, inlaadtank, sportfilter en intercooler allemaal bij 24Tuned gehaald. Als ik iets nodig heb om mijn auto te tunen, ga ik nergens anders heen. Prijzen zijn perfect, service is top, en de kwaliteit is gewoon dik in orde. Ik heb geen andere keuze, man — vaste klant tot mijn graf!

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com