Top spul

Goeie kwaliteit en goeie pas vorm

Echt top service en het werkt echt top

Ik ga hier zeker vaker bestellen echt een top service en een top bedrijf. Binnen 1 week had ik het al in huis.

Prima service en snelle verzending.

Zoals hierboven vermeld. Een prima service en snelle verzending.! Bij mijn vraag over de verzending werd ik netjes te woord gestaan en geholpen.!!

Nette levering en info

Nette levering ontvangen en tevens vtv goed geïnformeerd over de spullen die ik wilde gaan bestellen. Thnx

Prima service, snelle levering.

Onderdelen waren goed verpakt en zeer snel en netjes geleverd. Ben blij met mijn aankoop.

Goed verpakt leuk handgeschreven kaartje erbij

Gewoon goed wat je van een webshop verwacht.

Hele fijne afhandeling

Na bestellen wilde ik toch wat aanpassen. Dit was heel goed opgelost, de bestelling werd direct geannuleerd en ik kon heel eenvoudig opnieuw bestellen. Fijne manier van communiceren, het product was naar verwachting. Aanbevolen!

24T --> 10/10

Aangeraden door een vriend, snelle levering met duidelijke instructies. Let op: doe het traag en doordacht zoals je altijd moet doen bij auto-werkzaamheden! Dank dank 24T Insta volgt ^^

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Produckt snel gevonden En snel verzonden. Produckt eerder ontvangen als geplande lever datum

Duidelijk, en goede communicatie.

Van de website naar bestelling naar verzending overal updates van gekregen. Prima website!

Perfect quality

Het wordt snel verzonden!

Alles netjes volgens afspraak geleverd

Zeer te vrede

Prettig bedrijf

Na verkeerd bestelde bougies kort contact via de mail gehad. Retour was vlot geregeld en de nieuwe bougies waren er ook snel. Kortom goed geregeld.

Correct

Zeer snelle en duidelijke communicatie Top producten zoals geadverteerd Gewoon inorde

Goed product snelle levering

Goede service snelle levering

top!

Kon niet beter

Goed onderdeel, zelfs met montage instructies, sticker, persoonlijk bericht en lucht verfrissen

Zelfs een persoonlijk kaartje erbij.

Snelle, fijne en qualitative bezorging

Dit was de eerste keer dat ik iets van 24tuned heb besteld en vond de website echt top, bezorging was snel en duidelijk. Goede service en echt netjes ingepakt, ga zeker nog meer van hier bestellen.

Duidelijk

Snel. Zonder gezever. Perfect.

Goede en snelle service!

Goede, snelle en professionele service met een persoonlijk tintje.

Perfect product, goed en snel verpakt en verstuurd

Helemaal top weer

Snelste levering ooit!

Goede klantenservice en snelle levering

Voor het plaatsen van mijn bestelling eerst contact gehad met de klantenservice voor advies. Kreeg snel en reactie en kon daarna met een goed gevoel bestellen. De levering was uiteindelijk nog een dag eerder dan verwacht. Alles was netjes verpakt en in perfecte staat ontvangen. Met de handleiding die ik via de mail gekregen had kon ik alles probleemloos inbouwen. Bedankt!

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com