Ik heb dit product besteld, maar geen van de onderdelen past op mijn 8R. Als je een 8R hebt, bestel dit product dan niet. De turbo inletbuis werd omgekeerd in plaats van links hebben ze rechts geleverd. Ik heb hem omgedraaid en gemonteerd, maar het logo racingline zat aan de onderkant. Toen ik ze mailde, zeiden ze dat het product correct was, alleen de buis was verkeerd en het logo zat aan de onderkant. Toen ik het wilde retourneren en een nieuwe wilde bestellen, heb ik ze gemaild, maar ik heb geen antwoord gekregen. Het is nu een week geleden ik heb nog geen antwoord na 14dagen gaan ze zeggen dat het niet mogenlijk is om te retourneren want voor retour heb je 14dagen ze wachten gewoon 14dagen door daarna gaan ze mail sturen van het is niet meer mogenlijk.(alleen koelvloistofbuis was goed)
Hey Engin, wat vervelend dat je niet zo happy bent. Ik heb het nagekeken en ik zie dat je hierover met onze klantenservice contact hebt gehad en mijn collega's je netjes aan het helpen zijn. In de laatste mail die je hebt ontvangen, heeft mijn collega aangegeven dat alles naar de fabrikant is verzonden om te kijken waar het probleem ligt. We wachten nog op een reactie hierop en dit kan enkele dagen duren, omdat de expertise van meerdere productspecialisten ingeschakeld wordt. We zijn je dus zeker niet vergeten en je hoeft je ook niet zorgen te maken om een retourtermijn. Je ticket blijft openstaan en we komen natuurlijk bij je terug met een reactie ππ
Ik heb best wel even geduurd voordat ze niet verstuurd hebben en ik zit zeg maar te wachten. Ondertussen loopt die auto superslecht want ik heb de bougies echt nodig. Ik ga in ieder geval niet meer bestellen. AUTODOC is veel sneller.
Wat vervelend dat je niet zo happy bent Melton. Ik snap dat wanneer je auto stuk is, je lekker snel je onderdelen in huis wilt. Ik zie dat je de 8e een bestelling hebt geplaatst en de verwachte levertijd van je bestelling stond op 16 januari, omdat nieuwe voorraad van de bougies onderweg was naar ons magazijn. De verwachte levertijd van ieder product kun je terugvinden op iedere productpagina, in de checkout en in je bestelbevestiging. Ik zie ook dat onze voorraadlevering lekker eerder is binnengekomen en we al de 9e je bestelling hebben verzonden π Door de sneeuwval van de afgelopen dagen hebben helaas vervoerders in ons land vertragingen gehad, waardoor bezorging soms niet mogelijk was in bepaalde regio's. Vandaar dat het even is blijven hangen bij DPD. Niet leuk natuurlijk, maar in dit geval niet te voorspellen. Gelukkig zie ik dat DPD inmiddels al langs is geweest voor bezorging en je het toch eerder dan de verwachte levertijd in huis hebt. Hopelijk werkt je auto weer naar behoren en kun je weer mooie kilometers gaan maken. π Mocht je in de toekomst problemen ervaren met je bestelling of andere vragen hebben, mag je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice en helpen we je graag vliegensvlug verder. Een geweldige dag gewenst topper!
Mooi product en zeer snelle levering en meegedacht door bezorgebedrag van vergeten filter retour te storten uit eigen beweging van bedrijf ..top en bedankt
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Lars. Helemaal top dat je zo tevreden bent. Jij blij, wij blij ππ Geniet van je CTS & NGK upgrades en maak er een geweldige dag van.
Contact gehad na defecte apr bobine en netjes opgelost
Gerwin de topper, superbedankt voor je geweldige beoordeling ππ Altijd leuk om je weer te zien winkelen bij ons. Helemaal top dat je weer blij bent en voor nu geniet van die toffe auto van je! Tot de volgende!
Heb al meerdere mails gestuurd ook via Facebook en nog steeds geen reactie gehad . Heb inleg van ramair besteld . Maar gelukkig dat ik geen complete set Heb besteld . Mijn pakket zou op 6 januari al bij dpd in oirschot liggen maar hun weten van niks en moest contact opnemen met jullie . Menige mail gestuurd maar niks via Facebook geprobeerd ook niks .
Hey Richard! Wat vervelend dat je niet zo happy bent. Ik zie dat mijn collega's al contact met je hebben gehad over de vertraagde levering. De weersomstandigheden van de afgelopen week hebben helaas voor vertragingen bij alle vervoerders veroorzaakt, waardoor sommige pakketjes iets langer op zich lieten wachten. Niet leuk natuurlijk! Supersorry hiervoor. Ik zie dat je pakket inmiddels gelukkig ook lekker geleverd is. Hopelijk ben je aan het genieten van je nieuwe upgrade. Heel veel rijplezier topper en een geweldige dag gewenst ππ
Keer op keer als ik bestel bij 24tuned is de ervaring op en top en altijd goed. De levering was wel onverwacht iets later maar gezien de hevige sneeuwval valt zelfs daar niet over te klagen!
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Dick ππ Helemaal super dat je zo'n goede ervaring hebt met ons. Sorry dat de levering ditmaal iets langer heeft geduurd. De sneeuw heeft ons allemaal een probleemmomentje opgeleverd. Gelukkig is het toch goedgekomen. Geniet van je nieuwe upgrade en heel veel rijplezier topper.
Producten gekocht om mijn auto te voorzien van een upgrade. Snel geleverd en altijd een leuk kaartje erbij. Top bedrijf!
Niels de topper, jij bent geweldig! Superleuk om je altijd weer te zien winkelen bij ons. ππ Superbedankt voor je geweldige beoordeling en geniet van al je toffe upgrades. Die auto van jou is toch een knaller op wielen met al die leuke upgrades. Tot de volgende!
Levering in deze zeer snel!
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Raf! Helemaal top om te lezen dat je zo tevreden bent. Jij blij, wij blij ππ Geniet van je nieuwe RacingLine upgrade en heel veel rijplezier.
Goede kwaliteit, snelle levering
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Mateo. Helemaal top dat je tevreden bent met onze service en met je nieuwe Ramair PRORAM sportluchtfilter ππ Heel veel rijplezier topper!
Alles is netjes en snel geleverd keurig
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Dennis ππ Helemaal top dat alles naar tevredenheid is. Dat lezen we graag! Heel veel plezier met je Forge Motorsport blow off valve en een geweldige dag gewenst.
Zeer vlotte afhandeling en zeer snelle levering (zelfs met een feestdag ertussen) GFB DV+ T9358 is een mooi product, pasvorm perfect en werkt prima.
Joachim, superbedankt voor je geweldige beoordeling ππ Helemaal top om te lezen dat je zowel tevreden bent met onze service als met je nieuwe GFB upgrade. Jij blij, wij blij! Geniet ervan en heel veel mooie ritjes gewenst.
Het was erg makkelijk te installeren met basis gereedschap. Helaas miste we wel 1 m6 schroef gelukkig hadden we deze op voorraad .
Superbedankt voor je beoordeling Ruben ππ Top dat de Ramair Performance intake goed te monteren was. Hopelijk ben je er helemaal tevreden mee. Wat vervelend dat er een schroefje miste. Mocht je in de toekomst problemen ervaren, stuur onze klantenservice gerust een berichtje en we helpen je graag vliegensvlug verder. Heel veel rijplezier topper.
Snel en goed geleverd!
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Jacco ππ Heel fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je RacingLine upgrades en heel veel rijplezier topper.
Kwalitatief maar heat shield is totaal niet passend voor gen 3 B58 (M340i 2025)
Wat vervelend dat je problemen ervaart met je bestelling Halil. Onze klantenservice helpt je natuurlijk altijd graag verder bij vragen of problemen om te achterhalen waar dit aan ligt. Start gerust een chat met ons, stuur ons een e-mail of chat met ons via social media en we helpen je altijd graag verder. ππ
Snelle levering en een mooie duidelijke website Bestel al vaker en dat blijft ook zo Ga zo door
Wauw, superbedankt voor je geweldige beoordeling Marco. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Altijd leuk om je bij ons te zien winkelen. Geniet van je upgrades en heel veel rijplezier ππ
snel en goede service en ik heb al gemonteerd alles gaat super goed en ik hoor nu al aan de motor dat hij al beter stationair draait en hij rijdt zeker al beter
Kijk dat lezen we graag Brian. Superfijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe CTS & NGK upgrades Γ©n met onze service. Jij blij, wij blij! Superbedankt voor je toffe review en heel veel rijplezier gewenst ππ
Had 2 bestellingen geplaatst zijn mooi in 1 verpakking gezet en verstuurd. Alles kwam mooi en netjes aan. Veel besproken via de live chat voor informatie of iets klopt en geschikt was altijd netjes geholpen.
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Kevin ππ Helemaal top om te lezen dat je zo tevreden bent. Jij blij, wij blij! Geniet van al je toffe nieuwe upgrades en een geweldige dag gewenst.
Ordered a ramair cold air intake on 27th dec, expected delivery date 30th. They brought it one day earlier even! Salute to the workers who still work during this Christmas season where workers are taking vacation/holidays. Package was complete. No damage on the items. Already installed and is working perfectly! Thank you 24tuned!
Wauw Chris! No, thank you! Amazing to read that you are so happy with our service plus your new Ramair intake upgrade ππ Have fun with your new upgrade and enjoy the ride!
Handgeschreven kaartje bij de bestelling, zie je niet nooit super tof!
Jij bent supertof Elias ππ Superbedankt voor je geweldige beoordeling. Helemaal top om te lezen dat je zo tevreden bent. Jij blij, wij blij. Geniet van je Forge Motorsport air intake en een geweldige dag gewenst.
snelle en correcte levering , top producten ook . een aanrader.
Jij bent top Jan! Superbedankt voor je geweldige beoordeling ππ Heel fijn dat je zo tevreden bent. Geniet van je MST Performance air intake en heel veel rijplezier!
Ik heb voor mijn auto een Ramair filter besteld. Op de website stond dat de levering een ruime week zou duren maar heb deze in drie dagen binnen gekregen dus kon ik mooi voor de kerst nog gas geven :)
Niek de topper, superbedankt voor je geweldige beoordeling ππ Heel fijn dat je tevreden bent en je lekker snel hebt kunnen gassen. Veel plezier met je Ramair PRORAM sportluchtfilter en een geweldige dag gewenst.
Snel geleverd Goeie kwaliteit Simpel te monteren
Jij bent super Nick! Helemaal top dat je helemaal tevreden bent. Daar worden we blij van. Geniet van je Forge Motorsport blow off valve en maak er top autoritjes van ππ
Goedendag, Ik ervaar tot op heden dat mijn onderdelen die ik besteld hebt, toch nog snel zijn geleverd door die feestdagen. En ik merk dat het rijgedrag van mijn auto nu beter en feller is Superblij mee met de bobine&bougies ! Bedankt.
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Ralph π Wat fijn om te lezen dat je zowel happy bent met onze service als met je nieuwe upgrades. Jij blij, wij blij π Geniet van je CTS & NGK upgrades en heel veel rijplezier!
Fast shipping, good communication, highly recommend
Great to read you are so happy Martin π If you are happy, we are happy π Thank you for your amazing review and have fun with your CTS upgrade. Enjoy the ride!
Tromputte 9
6269 BC Margraten
Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! DΓ© snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.