Order kwam snel binnen

Deze Bestelling kwam snel binnen. De andere bestelling zou vandaag binnen zijn maar heb nog geen mail gehad dat er iets is verstuurd

Snelle service en heel klantvriendelijk

Snelle service en had mijn product op voorhand al gekregen dan verwacht. Leuk geurtje er ook bij gekregen

Geweldige snelle top service!

Top kwaliteit producten van de bekende merken, snelle service! Super ingepakt, ben er helemaal tevreden mee, ik ga hier snel mijn volgende onderdeel bestellen

Een aantal keren besteld bij 24TUNED en krijg mijn bestellingen precies op tijd of eerder. Producten zijn top of the line. Gewoon een zeer goede bedrijf. Top

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je toffe beoordeling Elton πŸ˜„ Jij bent top πŸ’™ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met al je mooie upgrades en graag tot ziens.

Vlot en goed

Bestelling rap geleverd, geen klachten over webshop

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je mooie beoordeling Jelle πŸ’™ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie Ramair upgrade en graag tot ziens πŸ˜„

Bestelling gedaan. Snel geleverd. Met een persoonlijke kaart erbij. Was erg verbaasd. Ga zo door.

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je mooie beoordeling πŸ˜„ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de MST Performance en Pipercross upgrades πŸ’™

Levering snel bezorgd. Alles was goed verpakt en er zat zelfs een handgeschreven bedankt kaartje in.

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je toffe beoordeling Maarten πŸ’™ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je mooie nieuwe Ramair intake upgrade en graag tot ziens πŸ˜„

prima kwaliteit en makkelijk te monteren.

prima kwaliteit en makkelijk te monteren.

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je beoordeling Eric πŸ’™ Zo fijn dat de Forge Motorsport air intake goed bevalt. Veel plezier ermee en graag tot ziens.

Perfect!

Snelle service, duidelijke site en heel vriendelijk personeel. Altijd netjes en snel geholpen met vragen!

Reactie van het bedrijf

Maarten, super bedankt voor je mooie beoordeling πŸ˜„ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met al je mooie upgrades en graag tot ziens πŸ’™

Outlet pipe besteld netjes binnen twee dagen ontvangen en letterlijk wat wordt geadverteerd. Ik ben zeer tevreden. van plan meer golf gti onderdelen te bestellen.

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je toffe beoordeling Nadir πŸ’™ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Alpha Turbo Outlet pipe set en graag tot ziens πŸ˜„

Goede producten maar lange levering

Ik had op zondag 19feb een bestelling gedaan nou stond er dat ik het dinsdag binne zou krijgen vrij logisch van wegen het weekend maar dinsdag nog geen track en tracΓ© ontvangen contact opgenomen met 24 tuned en gevraagd voor snelle levering om dat ik niet met de auto kon rijden zonder de onderdelen dinsdag avond wel een tracΓ© code gekregen maar door problemen bij post nl pas vrijdag geleverd daar kunnen jullie niks aan doen natuurlijk maar allemaal wel vervelend als nog ben ik wel een tevrede klant bij 24 want eerdere bestelling zijn super verlopen het contract is alleen wat lastig zonder telefoon nummer Maarja

Reactie van het bedrijf

Oeiii Bart wat vervelend! Ik heb het even bekeken en ik zie dat in eerste instantie de verwachte levertijd van je bestelling stond gepland op 21 feb en 27 feb (vandaag), maar we hebben gelukkig je mooie onderdelen allemaal eerder naar je verstuurd. Als ik de Track en Trace code bekijk zie ik dat je zelf de bezorgdatum hebt gewijzigd bij PostNL en het daarna inderdaad is misgegaan en het uiteindelijk bij een PostNL-punt is afgeleverd. Je hebt er voor nu niks aan, maar we zullen hier een melding van maken. Mocht je in de toekomst vragen hebben, neem vooral gerust contact op met ons via onze chat op onze webshop. We doen er alles aan om héél snel te reageren. πŸ˜„ We hopen dat je auto het snel weer doet en we wensen je heel veel plezier met de upgrades πŸ’™

Mooie look

geeft net weer een wat stoerdere uitstraling aan de GTI, snel te monteren.

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je beoordeling Giovanni. πŸ’™ Wat goed dat de air baffle goed bevalt. Heel veel plezier ermee en ook met de andere upgrades. Graag tot ziens πŸ˜„

Het pakketje word snel thuis bezorgt

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je mooie beoordeling Thijs πŸ˜„ Wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de mooie Ramair intake upgrade en graag tot ziens πŸ’™

Niets op aan te merken

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je mooie beoordeling Brian πŸ’™ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Ramair upgrade en graag tot ziens πŸ˜„

Zeer fijn

Met goedeklanten service en goede spullen bestel ik altijd graag bij ze!

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je mooie beoordeling Reza πŸ’™ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je mooie intake upgrade en graag tot ziens. πŸ˜„

Super snel geleverd

Ruime voorraad en snel geleverd

Reactie van het bedrijf

Je bent super geweldig Theo. Dankjewel voor je toffe beoordeling. Veel plezier met je mooie Maxton Design Spoiler en graag tot ziens πŸ’™

24 tuned nr 1

1 bestelling binne en gaan er nog veel meer volgen top gasten top contact Zodat je zeker de juiste onderdelen krijgt thnx !

Reactie van het bedrijf

Jair je bent geweldig πŸ’™ Super bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Mochten we je in de toekomst kunnen helpen, horen we dat uiteraard dolgraag. Tot ziens πŸ˜„

Een betrouwbaar adres die met je meedenkt.

Er wordt met je meegedacht, zonder dat je het gevoel hebt β€œze willen alleen maar verkopen”. De kwaliteit van de producten is hoog en wordt goed en snel geleverd.

Reactie van het bedrijf

Martin superbedankt voor je mooie beoordeling πŸ˜„πŸ’™ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je mooie RacingLine upgrade en graag tot ziens.

24Tuned, Simply the Best!

Wat een service en communicate. Ik had Eventuri Air Intake besteld. Eerst de Eventuri kunstof besteld. Dag later besloot ik de carbon fiber versie. Geen probleem. Werd telefonisch gelijk geregeld met aangepaste factuur. Kreeg bericht van 24Tuned dat paar dagen later zou worden ivm vertraging UK. Normaliter moet je daar zelf achterkomen door contact op te nemen waar pakket blijft. 24Tuned voelt zich zelf verantwoordelijk om bij nieuwe of wijzigingen mbt verzending contact op te nemen. Bij ontvangst een geschreven persoonlijke kaart met daarop een bedankje aankoop en geduld. TOP Ze reageren snel op mails. Totaalpakket is DIK in orde. Ga zo door. Bij een volgende bestelling weet ik 24Tuned te vinden. Overigens niet zo moeilijk want ze staan in mijn contacten Enne Eventuri Carbon Fiber……….wat een kwaliteit en mooi.

Reactie van het bedrijf

Wauw Antoon πŸ’™ Super bedankt voor je mooie toffe beoordeling. Je bent geweldig! Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Ook een hele goede keuze om voor de Carbon fiber variant te gaan! Geniet van je mooie Eventuri intake! Mochten we in de toekomst ergens mee kunnen helpen, horen we dat natuurlijk graag πŸ˜„

Uitstekende service en een goede prijs

Ik had het verkeerde onderdeel besteld en daarna een mail gestuurd om het om te wisselen voor het juiste onderdeel. Dezelfde dag is het juiste onderdeel nog verzonden. Top service!

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je mooie beoordeling Mathijs πŸ’™ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je GFB en Alpha Competition upgrade. Graag tot ziens πŸ˜„

Bestelling prima verlopen, zelfs met een persoonlijke tint

Prima onderdelen tegen goede prijs. En wat ik leuk vind is het handgeschreven kaartje erbij.

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je toffe beoordeling John πŸ˜„ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je mooie nieuwe Forge Motorsport, CTS Turbo en RacingLine upgrades en graag tot ziens πŸ’™

top ervaring

zeer fijne en vriendelijke mensen, prima service en de kaartjes die je bij de bestelling krijgt met een persoonlijk berichtje maken het plaatje zeker en vast compleet!

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor je mooie beoordeling Robbe πŸ’™ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je mooie Forge Motorsport upgrades en graag tot ziens πŸ˜„

Meerdere goede ervaringen gehad.

Ondertussen al meerdere goede ervaring gehad. De prijs is heel goed en de waren zijn van goede kwaliteit. Doe zo voort. Mvg, tevreden klant.

Reactie van het bedrijf

Wauw, superbedankt voor je mooie beoordeling Filip πŸ˜„πŸ’™ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met al je mooie upgrades en graag tot ziens.

Ze zijn zeer klantvriendelijk

Ze zijn behulpzaam en klant gericht. Top!!!

Reactie van het bedrijf

Rob je bent geweldig πŸ’™ Super bedankt voor je mooie beoordeling. Alvast veel plezier met de intake upgrade en graag tot ziens πŸ˜„

TOP

bezorging duurde iets langer dan stond aangegeven, uiteindelijk optijd binnengekregen en zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Vicente, super bedankt voor je toffe beoordeling πŸ’™ Natuurlijk bedankt voor je geduld, maar voor veel plezier met de mooie upgrades πŸ˜„ Graag tot ziens.