Mooi spul

Goed en betrouwbaar past makkelijk en ook goed voor je auto

Alles werkt goed, snelle levering

Besteld en volgende dag binnen! Product was goed verpakt en alles werkte vrijwel direct na installeren. (ForgeMotorsport BOV voor W176)

Top service en kwaliteit de producten

Na een bestelling te hebben gedaan kreeg ik een mail dat er bepaalde producten niet voorradig waren, hier hebben ze mij een goed alternatief gegeven zo gezegd zo gedaan meteen een nieuwe bestelling gedaan en dag erna al in huis. Super service en snelle levering

Super Service

Sportfilter besteld volgende dag meteen in huis, plus nog een persoonlijk bedankje van de eigenaar zelf gekregen.

Bobines + bougies besteld. Kwaliteit is 10/10

Snelle levering, goede service

Eerste keer besteld, en word super behandeld. Kunnen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen.. kom.hier zeker terug

Geweldige service en snel geleverd

Gevraagd om wat advies, deze gekregen en de juiste producten besteld! Vervolgens worden deze ook. Nog eens sneller geleverd dan verwacht! Beter kan echt niet ;)

De CTS intake voor mijn Audi kwam snel, netjes en met een persoonlijk kaartje erbij. Geïnstalleerd en erg blij mee!

Alex

Hello guys ! Very fast delivery and easy to mount hood strut ! Very satisfied ! Greets from Belgium

Bestelling is goed

Installatie moet nog gebeuren maar verwacht geen problemen.

Als ze het hebben bestel ik altijd bij 24 tuned! Goeie service snelle reacties !

Top spoiler.

Mooie spoiler. Veranderd heel de look van de auto. Makkelijke installatie voor een mooie look.

Correctheid, informatief en snelheid…

Ik ben zeer tevreden dat de Belgische klanten nu ook kunnen kiezen om in 3 keer te kunnen betale n waarvoor dank!

Audi tts 8s 310pk

Goeie service en mooi ingepakt en leuk verassing en ik ben wel ontzettend tevreden mijn gevoel dv+ dumpvalve rijdt lekker dan originele dumpvalve .m.v.g:Anthony van meer

Perfecte service!

Overzichtelijke website, goeie omschrijving van hun producten. Bestelling zeer snel en correct ontvangen.

Gewoon super!!

Het was een gemakkelijke aankoop, de communicatie was top en de levering snel. Bedankt mannen!!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden. Ik raad 24tuned aan!

Air intake

Amazing top job but this delivery wow never see a order come fast like this. Everything amazing. This is what we expect. You buy something and customer care about you give you small gift and send you a card. What a move. All my cars sport i will buy here.

Best shop

Fastest delivery ever

bodine

snel levering

Super and fast delivery

Fijne communicatie stond de volgende dag bij mij op de stoep

Snelle levering met een persoonlijke touch

Onderdeel werd een dag eerder geleverd dan verwacht. Ook zat er in de doos een handgeschreven kaartje met een bedankje.

Persoonlijk

Er kwam een handgeschreven briefje bij, is net het extratje waarom ik bij jullie vaker ga bestellen :)

Snel en heel vriendelijk

Alles goed gevonden Heel snel En heel correct

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com